Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių eismo taisyklių bilietai

Ketinu pradet mokytis vairuot smile.gif laaaaaaaaaaaaaaabai labai noreciau ir as tu testuku... rolleyes.gif onemeil@yahoo.com is anksto dekui 4u.gif
Atsakyti
Labai labai prasau!Kas nors!!!!!Atsiuskit ir man testukus!!!Bijau as tu egzaminu kaip velnias kryziaus.tigrai13@yahoo.co.uk help.gif
Atsakyti
Labai laukiu ir aš bilietukų smile.gif egle_ltt@yahoo.com
Būsiu dėkinga 4u.gif
Atsakyti
oo liuxau pirdau, kokis geras forumas cia... thumbup.gif
sveikutes mirksiukas.gif
liaaaaaaaaabai noriu visko, kas naudinga besimokant vairuoti, man dar tik savaite mokslu, tad viskas praves! liaaabai aciu!
noreciau ir tu failiuku, kuriu nuorodos neveikia, bet labai geras rekomendacijas turi ax.gif dideliausias aciu... wub.gif
namo e mailas: igniuke@gmail.com te viskas turetu tiplt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gince @ 2006 05 21, 08:50)
ISSIUNCIAU! SEKMES!  mirksiukas.gif

Labukas, as ir noreciau bilietuku wub.gif jei nesunku atsiuskit 4u.gif giedreee@yahoo.com

Labai dekinga busiu smile.gif
Atsakyti
Labi,

Atsiuskite ir man kas nors bilietus i raktas@gmail.com labai labai prasau

Aciuuu smile.gif
Atsakyti
Gal ir as galiu gauti bilietukus.Labai aciu wub.gif brilikasuk@yahoo.co.uk
Atsakyti
Gal kas galetu ir su manim pasidalinti testais??? smile.gif blush2.gif
buciau labai dekingas... smile.gif nmieliauskas@yahoo.com aciu..
Atsakyti
nu tai blyn jkus nespreskit pagal ta vtt ten lb lengvi klausimai ir tokiu visai net nebuna regitroje ash turiu tikra ket programa tokia kaip yra regitroj, vat jai ten surinxt po 90% tai garantuotai ishklaikysit, jai kam reikia pabandysiu atsiusti i maila, uzima tik apie keleta megabaitu
Atsakyti
Man tai ta ankstesnė kažko nepasileidžia...
O DD_Bass labai norėčiau paprašyt tos tikrosios programėlės blush2.gif iš anksto ačiuks rolleyes.gif onemeil@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(DD_Bass @ 2006 06 28, 14:24)
nu tai blyn jkus nespreskit pagal ta vtt ten lb lengvi klausimai ir tokiu visai net nebuna regitroje ash turiu tikra ket programa tokia kaip yra regitroj, vat jai ten surinxt po 90% tai garantuotai ishklaikysit, jai kam reikia pabandysiu atsiusti i maila, uzima tik apie keleta megabaitu

Man lb reiketu tos programos 4u.gif Va mano emailas:vaiva_s@walla.com
JEIGU NESUNKU TAI MESTELKIT MAN JA. Iš anksto didelis ačiū smile.gif
Atsakyti
nu atsuisiu kam reikia, bet snd klasiokas kompakta turi atvezt, jai atwez tai ishsiusiu
Atsakyti