Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių eismo taisyklių bilietai

QUOTE(Gince @ 2006 05 19, 12:14)
drinks_cheers.gif  Valio!!!! Siandien islaikiau teorija regitroj!!!!!  lotuliukas.gif

DEKUI tam kas atsiunte testus!!!!!  wub.gif

Labutis 4u.gif
Gal galetum ir man atsiusti bilietus siuo adresiuku dzinamaze@mikrovisata.net blush2.gif is anksto DEKUI!
Atsakyti
Gal galėtumete atsiųsti kas turit KET
Dėkoju!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 04 liepos 2009 - 18:26
sveikos,
gal galetumet ir man KET testus atsiusti... labai dekinga buciau ax.gif
aciu aciuks.gif

lietune@yahoo.com
Atsakyti
Sveikos mergisckos, gal gali kas padeti, labai reikia vairavimo bilietu, tai sakau gal kas atsiustu, buciau labai dekinga. Adresas sniegokaraliene@gmail.com blush2.gif
Atsakyti
sveikutes,
gal ir man galetumete atsiusti KET i renatuko@yahoo.com
nes tikrai labai reik. is anksto dekoju smile.gif
Atsakyti
gal ir man galetumet atsiust... blush2.gif
aisteuk@yahoo.com
Atsakyti
atsiuskit ir man tuos TESTUS KET 2005 metu kas nors. lb reiketu, as ket 2003 metu turiu ir db to kito reiketu. butu lb didelis ACIU.
siuskit i: rytiete@gmail.com
bigsmile.gif
Atsakyti

Sveikos, aš taip pat labai norėiu jūsų paprašyti. kad atsiųstumėte man bilietus rolleyes.gif . Tos svetainės neatsidaro verysad.gif .
Adresu: varstaite@gmail.com

Labai lauksiu 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Žemuogė @ 2006 07 12, 19:24)
Labai noreciau  4u.gif
inazaza@one.lt

Labai noreciau, kad man atsiustumete bilietus, nes is pirmo karto neislaikiau. verysad.gif mano e-mail:dangus09@gmail.com. labai aciu
Papildyta:
laba diena,

Gal galetumet kas nors padeti: atsiuskite nauja versija bilietu sprendima. As turiu KET04-07, bet tai per lengva. Pagal ja mokiaus ir neislaikiau. Prasom atsiuskite ,gal kas turi.Mano e-mail: dangus09@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linasa: 30 liepos 2006 - 21:29
Sveikutes,

Jei nesunku gal ir man galetumet tuos naujus bilietukus atsiusti ax.gif neuzilgo ruosiuos laikyti teorija, laaaaabai bijau blush2.gif giedreee@yahoo.com

Laaaabai aciuuu! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo www.noriudemesio.lt: 01 rugpjūčio 2006 - 09:20
As siandien pradejau mokytis teisems ir labai noreciau testuku{bele kokiu}va mano e-mailas:chocollate@walla.com

Busiu lb lb lb dekinga mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ir aš norėčiau labdaringai nusiteikusiųjų aprašyti KET bilietukų: mirkse@mail.lt
Ačiū jums labai 4u.gif
Atsakyti