Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių eismo taisyklių bilietai

QUOTE(rusne @ 2006 10 19, 17:24)
Keliolika zinuciu auksciau galima rasti:

nu nors imk ir bliauk cry.gif cry.gif cry.gif as irgi jau kelis metus noriu eit mokytis ir vis kelnes pilnos baimes. radau jusu temele ir vat kaip tycia jau taisykles dingo is tavo, RUSNE, nuorodos.jei galima prasau dar karta arba i emaila:
agne@mail.lei.lt
Atsakyti
QUOTE(agniux911 @ 2006 10 21, 18:49)
nu nors imk ir bliauk cry.gif  cry.gif  cry.gif  as irgi jau kelis metus noriu eit mokytis ir vis kelnes pilnos baimes. radau jusu temele ir vat kaip tycia jau taisykles dingo is tavo, RUSNE, nuorodos.jei galima prasau dar karta arba i emaila:
agne@mail.lei.lt

Senesni ir naujesni. Naujesni teks i cd isirasyti (ankstesnese zinutese viskas paaiskinta)
Cia ir cia
Atsakyti
QUOTE(rusne @ 2006 10 21, 20:43)
Senesni ir naujesni. Naujesni teks i cd isirasyti (ankstesnese zinutese viskas paaiskinta)
Cia ir cia

Kaip sekasi bilietukus spresti? Gal kas kokiu kabliuku, nesamoniu randate? Gal kokiu neaiskumu kyla? Man tai vienai mokintis nelabai iseina, vis patinginiauju blush2.gif Kartu lengviau butu, ir galvoj ilgiau liktu cool.gif. A?
Atsakyti
Gal žinote, kur internete galima spręsti bilietus, kurie būtų panašūs į regitros. Labai labai prašau parašykite.
Aš dar daug laidų darau, kažkaip nesiseka išmokti iš tų knugučių schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aaudra @ 2006 10 29, 11:00)
Gal žinote, kur internete galima spręsti bilietus, kurie būtų panašūs į regitros. Labai labai prašau parašykite.
Aš dar daug laidų darau, kažkaip nesiseka išmokti iš tų knugučių schmoll.gif

Tokie pageidavimai man skamba labai (graudziai) juokingai. Atrodo, kad zmogus nezino ko nori. Aba visiskai neskaito temos ir naiviai tikisi, kad kiti viska uz juos suras ir paduos ant leksteles. Duodi gera daikta uz aciu, belieka pasiimti is cia arba cia (galioja 7 dienas arba 100 parsiputimu), taciau, pasirodo, kad ir tai laaabai sunku. Internete rimtu bilietu mokymuisi nezinau, nors visai neseniai ieskojau. Galima rasti tik KET.
Tad jei nori bilietu, tai perki bilietu knygute, siuntiesi mano siulomas programas ar eini i vairavimo mokyklas spresti bilietus pagal tas pacias programas, gali dar is vairavimo mokyklos cd su programa nusipirkti.
Na, aaudra gal pirmakart forume ir nelabai moka naudotis juo... Sorry, jei per stipriai uzputojau, na bet... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusne: 29 spalio 2006 - 12:39
bukite geros mamytes prasau jusu pagalbos help.gif help.gif help.gif visa interneta isnarsiau bet niekur nerandu verysad.gif prasau pagelbekite su tom KET bijau.gif llllaaaaaabbbbbaaaaiiiiiii prasau 4u.gifc-thrus@hotmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-thrus: 01 lapkričio 2006 - 07:50
QUOTE(c-thrus @ 2006 11 01, 07:46)
bukite geros mamytes prasau jusu pagalbos help.gif  help.gif  help.gif visa interneta isnarsiau bet niekur nerandu verysad.gif prasau pagelbekite su tom KET bijau.gif llllaaaaaabbbbbaaaaiiiiiii prasau 4u.gifc-thrus@hotmail.com

Ko konkreciai tau reikia? Keliu eismo taisykliu (KET)? PRASAU vienas is gausybes kitu. O jei reikia bilietu, tai prasau zr viena zinute auksciau ir parsipusti savarankiskai. Elektroniniu pastu ju siusti neleidzia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusne: 01 lapkričio 2006 - 09:19
man reikia bilietu aciu uz patarima tikrai taciau man neina nieko ten daryti doh.gif blush2.gif verysad.gif raso this file expired kazka tokio cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-thrus: 01 lapkričio 2006 - 10:38
QUOTE(c-thrus @ 2006 11 01, 10:37)
man reikia bilietu aciu uz patarima tikrai taciau man neina nieko ten daryti doh.gif  blush2.gif  verysad.gif raso this file expired kazka tokio cray.gif

Dar karta pabandyk
cia (reiks i cd isirasyti) ir cia. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusne: 01 lapkričio 2006 - 10:54
tikrai aciu viskas iseji tik tiek kad raso jog licezijos raktas neteisingas verysad.gif
Atsakyti
na lyg viskas ok tik dabar jau kazko raso programos cd diskas nerastas verysad.gif cray.gif cray.gif cray.gif na ir buka esu
Atsakyti
Ta pati klaida liko faile...

QUOTE(rusne @ 2006 10 14, 12:27)
O del to kodo, tai klaida radau smile.gif. neteisingai nuo cd nusiraciau. Pries D raide vietoj 8 turi buti 2  doh.gif

O kad turi veikti, tai tikrai, nes kitiems, kurie siuntesi is forumo, tai veike smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusne: 01 lapkričio 2006 - 14:59