Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių eismo taisyklių bilietai

taip man veikia tik kai pvz bandau ieiti i testa raso:programos cd nerastas unsure.gif
Atsakyti
***** esu ant tiek buka nieko nemoku verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif padekite mielosios mano svajone islaikyti teises taciau noriu siek tiek namie pasimokinti RUSNE man dave nuoroda taciau man nepavyksta atidaryti tu ket ji visaip stengesi man aiskinti aciu jai 4u.gif gal dar kuri galite atsiusti ka nors?c-thrus@ml.lt padekite llaabbaaii prasau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-thrus: 01 lapkričio 2006 - 16:44
Rusne, o kurie is tavo pateiktu buna Regitroje?
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2006 11 02, 14:46)
Rusne, o kurie is tavo pateiktu buna Regitroje?

pati dar regitroje nelaikiau, tai nzn... as pati mokyciausi pagal naujausia Mokomes Vairuoti (F), kuri reik i cd isirasyti. Biski painiavos su tais failas padariau blush2.gif. Mat irasyti (kitu tikslu jis buvo taip pavadintas) pavadintas failas turi dvi programas, kuriom cd nereikia cool.gif
Atsakyti
Aisku, aciu 4u.gif
Atsakyti
zinok toji kur irasyti yra man net nepasileidzia o ant paveikslelio yra tipo internetine nouroda g.gif unsure.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
gal kas galetu ir man atsiusti KET5 bilietus? aurux@mail.lt.. busiu labai dekinga smile.gif
Atsakyti
sveiki, visi kas galit atsiuskit KET5 i samagonas321@gmail.com labai reikia, noriu isitvirtinti savo ziniose, noriu kuo greiciau issilaikyti

samagonas321@gmail.com bigsmile.gif
Atsakyti
sweiki gal kas gali atsiusti ir man ket5 i ana.t@remo.lt 4u.gif
Atsakyti
ax.gif reikia pagalbos su vairavimo bilietais, nurodyti adresai kompe nepasileidzia, o islaikyti vairavimo egzaminus reikia, gal ket5 galite kas nors atsiusti i e-maila

natanata05@gmail.com

rolleyes.gif didelis aciu 4u.gif
Atsakyti
Gal ir man atsiusite bilietus kas ?blush2.gif

bombonke@auto.lt

aciux
Atsakyti