Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių eismo taisyklių bilietai

o gal galetumete ir man atsiusti ket5? blush2.gif buciau lb dekinga 4u.gif jeigu nesunku atsiuskit Jovittuke@yahoo.com busiu nerealiai dekinga wub.gif smile.gif
Atsakyti
merginos,gavau programa-IŠMOKIME VAIRUOTI-2
Kas jau išsilaikėt,ar tai kas nors panašaus kaip regitroj? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maxsi: 05 sausio 2007 - 17:29
GAL ZINOTE IS KUR ATSISIUSTI KET RUSU KALBA?BUCIAU DEKINGA.
Atsakyti
Labukas,

ir as labai noreciau bilietuku jei nesunku daivadims@yahoo.com busiu labai dekinga.

O gal kas ruosiasi klaipedoj laikyti?Sunku prisiruost,dabar jau gailiuos ,kad nelaikiau kai nebuvo leliaus.Savimi nepasitikiu doh.gif

Atsakyti
o gal kas ir man galite atsiųst KET programėlę (amusante@one.lt)? būčiau labai dėkinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2007 01 07, 19:39)
Labukas,

ir as labai noreciau bilietuku jei nesunku daivadims@yahoo.com busiu labai dekinga.

O gal kas ruosiasi klaipedoj laikyti?Sunku prisiruost,dabar jau gailiuos ,kad nelaikiau kai nebuvo leliaus.Savimi nepasitikiu  doh.gif

Ruošiuosi, bet tik pavasarį, o gal vasarą, kai daugiau laiko bus ir galėsiu susikaupti ( o gal tai tik savęs apgaudinėjimas, nes šitoj srity, kad ir labai noriu vairuoti PATI, bet nelabai pasitikiu savo jėgomis blush-anim-cl.gif2: ).

Gaila, bet dar vis nesulaukiu naujų KET bilietukų, matyt jau pabodo turinčioms siuntinėt ax.gif doh.gif Man galima siųsti ir šiuo adresu kristuk78@yahoo.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čiunčia: 08 sausio 2007 - 19:34
Sveikos. Įeikit www.teises.lt. Ten galima rasti teorijos egzaminą ir dar kai ką.
Atsakyti
Aš tai dabar planuoju jau greit Klaipėdoje laikyti teorijos egzaminą smile.gif O dėl važinėjimo, tai irgi oi kaip bijau, šakės bigsmile.gif nors ir labai noriu.. ax.gif
Galvoju, kad reiktų dar pasimokinti šiek tiek, tai gal kas galėtų ir man atsiųsti 4u.gif vike@wolfdog.org
Atsakyti
Labutis , nors as ir ne mama ,bet kai reik KET tai reik, visur žiūrėjau ir niekur neradau , tai gal nors čia pasiseks man rolleyes.gif nes kol sesija, tai reiktu teoriją išsilaikyt, o tai vis laiko ner , jei kas turi naujesnę tai prašyčiau atsiųst šiuo adresu : sentinel666@gmail.com , iš anksto AČIŪ blush2.gif
Atsakyti
Na as ir prisidedu prie tu merginu,kurioms reik KET5 smile.gif Buciau dekinga jei atsiustumete ir man i cia mergicka003@yahoo.com ax.gif Is anksto aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kribuk @ 2007 01 08, 20:36)
Sveikos. Įeikit www.teises.lt. Ten galima rasti teorijos egzaminą ir dar kai ką.

Taip,sutinku www.teises.lt vertas dėmesio bigsmile.gif
Pavartykit,kas ruošiasi laikytis teisias biggrin.gif
Atsakyti
Aš ir prisijungiu prie norinčių KET5, turiu išmokime vairuoti 2,ar ten kas panašaus?
Dėkui jei atsiras geranoriškų mamyčių 4u.gif
greta.duobiene@gmail.com
Atsakyti