Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių eismo taisyklių bilietai

gal kas nors gali paaiskint kas tai yra iscentrine jega ir kaip ji veikia automobili ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2007 02 20, 23:18)
gal kas nors gali paaiskint kas tai yra iscentrine jega ir kaip ji veikia automobili ?  4u.gif

turiu tokį klausimą su atsakymu;
1.kuriuo atveju būna didesnė išcentrinė jėga,kai greitis nesikeičia? Esant mažam kelio vingio spinduliui
2.kada automobilį veikia inercijos jėga?
staiga stabdant,staiga pradedant važiuoti,važiuojant posūkyje
gal padės,aš jau regitroj išlaikiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(maxsi @ 2007 02 21, 11:36)
turiu tokį klausimą su atsakymu;
1.kuriuo atveju būna didesnė išcentrinė jėga,kai greitis nesikeičia? Esant mažam kelio vingio spinduliui
2.kada automobilį veikia inercijos jėga?
staiga stabdant,staiga pradedant važiuoti,važiuojant posūkyje
gal padės,aš jau regitroj išlaikiau bigsmile.gif

šaunuolė 4u.gif o kur laikei ir kada?ir kokių daugiau klausymų pasitaikė ?
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2007 02 21, 12:22)
šaunuolė  4u.gif o kur laikei ir kada?ir kokių daugiau klausymų pasitaikė ?

Mažeikiuose laikiau,2 reguliuotojai,2 ženklai,su inercija 1 klausimas.
PVZ.Ką žymi ar reiškia ,nebepamenu tiksliai,(ir nupiešta balta punktyrinė ir geltona punktyrinė linijos),geltona linaja.Buvo 3 variantai,vienas nesamonė kažkokia,o kiti
1važiuojamosios dalies kraštą
2 stovėti draudžiama
Na aš ir pažymėjau abu,o reikėjo tik stovėti draužiama
greitis,su piešiniu,kelio nelygumai,3km į priekį,mėlinas kvadratinis ženklas 70
klausimas;kokiu greičiu ne gyvenvietėje tame ruože galima važiuoti
atsakymas 90,(gerai atsakiau) bigsmile.gif
tikuiosi supratote ax.gif
klausimai nesudėtingi,bet reikia galvot,kas išmoko atmintinai bus blogai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(maxsi @ 2007 02 21, 13:33)
Mažeikiuose laikiau,2 reguliuotojai,2 ženklai,su inercija 1 klausimas.
PVZ.Ką žymi ar reiškia ,nebepamenu tiksliai,(ir nupiešta balta punktyrinė ir geltona punktyrinė linijos),geltona linaja.Buvo 3 variantai,vienas nesamonė kažkokia,o kiti
1važiuojamosios dalies kraštą
2 stovėti draudžiama
Na aš ir pažymėjau abu,o reikėjo tik stovėti draužiama
greitis,su piešiniu,kelio nelygumai,3km į priekį,mėlinas kvadratinis ženklas 70
klausimas;kokiu greičiu ne gyvenvietėje tame ruože galima važiuoti
atsakymas 90,(gerai atsakiau) bigsmile.gif
tikuiosi supratote ax.gif
klausimai nesudėtingi,bet reikia galvot,kas išmoko atmintinai bus blogai schmoll.gif

nežinau taip baisu fear.gif rytoj važiuosiu laikyti į regitrą jei pakeliui nesušalsiu doh.gif jaučiu kad pravalas bus nors sprendžiu dabar 93-96 % .Ai galų gale galima nors 20 kartų perlaikyt tai vis iš kokio kito karto išlaikysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alysa @ 2007 02 19, 16:32)
smile.gif DZIUOGIUOSI UZ VISAS KURIOS ISLAIKETE,GAL IR MAN GALETUMETE PADETI IR ATSIUSTI KET BILIETUS. IS ANKSTO ACIU... MANO PASTO ADRESAS : garbanereda@gmail.com

Prisijungiu prie jūsų, merginos, ir aš. Jau pribrendo reikalas laikyti išsilaikyti teises. Gal ir man galėtumėte atsųsti KET bilietėlius į ingries@gmail.com
Labai ačiū
Atsakyti
sveikos mergytes 4u.gif As irgi labai noreciau nauju kokiu testuku vairavimo, buciau labai dekinga 4u.gif jelenalencik@yahoo.com
Atsakyti
Sveikutes merginos. Prasau jusu pagalbos. Taip susikloste, kad gyvenu ne Lietuvoj. Vasara sugalvojau parvykt ir issilaikyt teises. Neturiu jokios literaturos ar biletu. Taigi kam tik negaila, siuskit viska kas po ranka, busiu labai dekinga. diana.kroecker@gmx.de
Atsakyti
as irgi isandine laikiau, tai man taip kaip ingakalniui teko daug klausimu su ratu ais ir slydziais keliais, trys sankryzos, du reguliuotojai, vienas zenklas hihihi.gif siaip palyginus buvo lengviau negu tikejaus, o padariau dvi klaidas second.gif ir net nepasiziurejau kokias lotuliukas.gif o pries mane sedejes vaikinas neislaike, tai kazkaip ne tai, kad smagu, bet vistiek savimeile paglosto, kad tiek mokiaus ir islaikiau hihihi.gif taip gera dabar, nors vairavimas dar laukia bicycle.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šaunuolė,sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
o kada tau važiavimas mirksiukas.gif manęs,tai kovo gale laukia unsure.gif
Atsakyti
net nezinau dar neuzsisakiau, nes reik dar pasitreniruot gerokai pries praktini smile.gif
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2007 02 21, 19:16)
as irgi isandine laikiau, tai man taip kaip ingakalniui teko daug klausimu su ratu ais ir slydziais keliais, trys sankryzos, du reguliuotojai, vienas zenklas  hihihi.gif  siaip palyginus buvo lengviau negu tikejaus, o padariau dvi klaidas second.gif  ir net nepasiziurejau kokias  lotuliukas.gif o pries mane sedejes vaikinas neislaike, tai kazkaip ne tai, kad smagu, bet vistiek savimeile paglosto, kad tiek mokiaus ir islaikiau hihihi.gif  taip gera dabar, nors vairavimas dar laukia  bicycle.gif biggrin.gif

labai labai sveikinu thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti