QUOTE(pašnekutė @ 2009 07 30, 17:56)
Atostogos, o aš kažkaip ant valgių gaminimo pasinešiau

. Na, kai dirbu, tai nei laiko, nei noro nebelieka kuisti virtuvėj, matyt. O čia dar toks karštis lauke... Tai besikuisdama po receptukus užtikau šį, ir net akys nušvito

Kaip tik man. Ir dėl laiko, ir prie karštos viryklės nereikia lydytis. Bėgu bandyti, labai suintrigavo...
parašyk paskui kaip gavosi
QUOTE(Koxamte @ 2009 07 30, 17:57)
Net skaitant seilės nutįso
O kiek min užstatei, kad keptu?

Aš užstačiau vis po 3 min ir gavosi, kad 9 min reikėjo kepti, tai įdomu kaip kitom
aš stačiau 4 minutėm ir buvo

anksčiau bandžiau 3 min dėti tai dar norėjosi kad būtų pakeptas šiek tiek ilgiau nes iš giliau dar neiškepę buvo pilnai, o 4 minučių buvo kaip tik

ten tik iš viršaus atrodo kad skysta masė suputojus, bet viduj viskas gerai, aš pirmą kartą kai dariau irgi pasimečiau dėl to paviršiaus, galvoju ne tik kad neiškepė bet dar ir suskystėjo