Įkraunama...
Įkraunama...

Pyragaitis per ... 3 minutes (Bolo de caneca)

QUOTE(Koxamte @ 2009 07 31, 00:51)
Dviguba mase i stiklini mikrobanges dubeneli ;-)


tokiu atveju pritariu kad reikia dvigubai ilgiau kepti nes kuo didesnė masė tuo vidurys lėčiau perkepa 4u.gif
Atsakyti
Pas mus šis pyragėlis jau tapo kultiniu thumbup.gif Galėtų per dieną tik juo maitintis lotuliukas.gif Tik va mama (ragana) nekepa tiek ir liepia sriubą srėbt lotuliukas.gif
Atsakyti
Uoj, čia nusikaltimas. Mikrobangėj. Ir kur kulinarija eina... biggrin.gif
Aš kartais darbe nusižengiu... Susinervinu kai šokolado suflė neiškepa per 15min, tada kišu į mokrobangę. Bet žinau, kad taip negalima. Bandau taisytis... blush2.gif
Atsakyti
Kaip Jūs jį padarot? Nu NIEKAIP. doh.gif Vis gaunasi guminis ir tenka mesti lauk. g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Hrista* @ 2009 08 23, 14:31)
Kaip Jūs jį padarot? Nu NIEKAIP. doh.gif Vis gaunasi guminis ir tenka mesti lauk. g.gif



Neįsivaizduoju, kas ten gali nesigaut?
Na, nebent neatkreipėt dėmesio į pastabą, kad dėti tik NUBRAUKTUS šaukštus produktų. Gal tai padaro tešlą per tirštą g.gif
Papildyta:
QUOTE(Sabrina @ 2009 08 23, 12:38)
Uoj, čia nusikaltimas. Mikrobangėj. Ir kur kulinarija eina... biggrin.gif
Aš kartais darbe nusižengiu... Susinervinu kai šokolado suflė neiškepa per 15min, tada kišu į mokrobangę. Bet žinau, kad taip negalima. Bandau taisytis...  blush2.gif


blink.gif oi, turėčiau nusikaltėle pasijust? lotuliukas.gif
O į klausimą: "Kur eina kulinarija?" - atsakau link didesnių galimybių. Tame tarpe - ir link galimybės rinktis, galimybės ilgų ilgiausiai nešust prie viryklių. O kas ten kur sveikiau - dar tikrai nėra visai aišku. Va, natūraliai kepami gerai apskrudę produktai irgi laikomi kancerogeniškais (sukeliančiais piktybines ligas) g.gif
Kiekvieno teisė rinktis 4u.gif
Atsakyti
Išbandžiau šiandien šitą receptuką, tai teko du kartus kepti, nes sesė paragavus pirmojo iškart ir antro užsimanė biggrin.gif Man irgi jis labai skanus buvo, tik aš be kakavos kepiau wub.gif Vienintelis jo minusas, tai nemalonus kvapas, kurį jis kepdamas skleidžia.
Atsakyti
QUOTE(flooding @ 2009 08 24, 12:51)
  Vienintelis jo minusas, tai nemalonus kvapas, kurį jis kepdamas skleidžia.


Nepastebėjau šio minuso g.gif Keista...
Reikės gal specialiai pauostyt g.gif
Aš kadangi su kakava dažniausiai kepu, tai man ja ir kvepia...
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2009 08 24, 16:25)
Nepastebėjau šio minuso  g.gif Keista...
Reikės gal specialiai pauostyt  g.gif
Aš kadangi su kakava dažniausiai kepu, tai man ja ir kvepia...


Specialiai ten uostyt nereikia, o namus vėdinti reikia lotuliukas.gif Aš antra kartą kepdama vanilinio cukraus dėjau, bet vis tiek tas pats buvo...reiks su kakava pabandyt, gal ji tą kvapą numarins ax.gif
Atsakyti
dariau ir as, bet nesigavo. nors viska sumaisiau teisingais kiekiais, bet gal cia nuo mikrobanges viskas priklauso, nes gavosi guminis, o kai atveso, toks kietas dziuvesis pasidare lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(flooding @ 2009 08 24, 23:56)
Specialiai ten uostyt nereikia, o namus vėdinti reikia lotuliukas.gif  Aš antra kartą kepdama vanilinio cukraus dėjau, bet vis tiek tas pats buvo...reiks su kakava pabandyt, gal ji tą kvapą numarins ax.gif


Įdomiai - kiekvienai vis kitaip kažkas gaunasi g.gif

Papildyta:
QUOTE(Tanite @ 2009 08 25, 13:41)
dariau ir as, bet nesigavo. nors viska sumaisiau teisingais kiekiais, bet gal cia nuo mikrobanges viskas priklauso, nes gavosi guminis, o kai atveso, toks kietas dziuvesis pasidare lotuliukas.gif


Gal tikrai mikrobangė per galinga? (Ar taip gali būti?) Gal bandykit tada trumpiau kept? Jei sudžiūna - manau čia dėl per ilgo kepimo. Aš gi kiek išbandžiau - geriausiai gaunasi 4 min pakepus visu galingumu. Gal tikrai skiriasi tų mikrobangių veikimas...
Sėkmės eksperimentuojant 4u.gif
Atsakyti
ar niekas nebekepa sito skanumo?
Atsakyti
QUOTE(linosska @ 2009 11 05, 13:32)
ar niekas nebekepa sito skanumo?

as kepiau 3 kartus, du pirmi kartai buvo nenusiseke, o treciasis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif greita ir skanu bigsmile.gif
Atsakyti