Pasidalinsiu ir aš įspūdžiais apie šį kepinuką.
Ieškojau vakar naujo ir greitai pagaminamo saldumyno. Permčiaus akim ingridientus, nagi viską turiu. Mikrobangės neturiu, bet perskaičius temą, radau komentarus apie gaminimą orkaitėj.
Kadangi smaližių ne vienas, tai gaminau iš karto dvigubą porciją. Visų birių ir skystų produktų dėjau po 7 valgomus šaukštus (nes recepte visur įverdinta- dėti 3, bet galima ir 4 arba atvirkščiai), saldžios kakavos - 3. Pagardinimui vietoj paskutinio šaukšto pieno įpyliau šaukštą persikų-apelsinų sulčių. Įbėriau 1 a.š. kepimo miltelių.
Didelių puodukų neturiu, buvau susiruošus pilstyt į mažesnius, bet sumaišius viską išsitraukiau stiklinį indą ir nebesiterliojau mažom porcijom.
Po 45 min kepimo 180 laipsnių temperatūroj gavau:

Įspūdžiai karšto: viršutinė plutelė šiek tiek traški (skanumėlis), gal truputėlį per saldus ir vos vos jautėsi kepimo milteliai.
Bet bendrai paėmus-
skanumėlis 
. Net aš, kuri nemėgsta šokoladinių desertų, suvalgiau daugiau nei pusę viso kepinio
Atvėsęs gavosi kažkoks tarpinis variantas tarp kekso ir pudingo. Nei per sausas, nei per šlapias. Jokių papildomų užpilų ar pagardų nereikalavo (nors turėjau ir jogurto, ir uogienės).
Likutį pabaigėm vakare prie arbatos.
Dėkui už lengvą ir skanią idėją