Įkraunama...
Įkraunama...

Pyragaitis per ... 3 minutes (Bolo de caneca)

QUOTE(?angeliux? @ 2009 11 07, 20:50)
as kepiau 3 kartus, du pirmi kartai buvo nenusiseke, o treciasis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  greita ir skanu  bigsmile.gif

Man lygiai tas pats, trecias kartas pavyko geriausiai tongue.gif
Atsakyti
isbandem ir mes siryt blush2.gif pavyko labai gerai thumbup.gif thumbup.gif tik kepem 4 minutes biggrin.gif nes po 3 buvo skystoka dar ax.gif bet siaip tai laaaaaaaaaaaabai thumbup.gif
Atsakyti
Šaunuolės merginos, thumbup.gif tik va vaizdų nerodot biggrin.gif gal kas ir paeksperimentavo su šiuo receptuku? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2009 11 17, 12:02)
Šaunuolės merginos,  thumbup.gif  tik va vaizdų nerodot  biggrin.gif  gal kas ir paeksperimentavo su šiuo receptuku?  bigsmile.gif

kur cia parodysi,kai suryji tik istraukta doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ka tik pasidariau ši pyragaitį.... thumbup.gif thumbup.gif labai gardus, sotus ir lengvai pagaminamas..... gaila ledų neturiu, būtų kaip tik jį valgyt su ledais, bet ir vyšniuų uogienė visai nieko.... smile.gif smile.gif
Atsakyti
Ką tik dariau.Puikiai išėjo.Sumažėjo ištraukus tik per pusę cm maždaug.
Kepiau sultinio puodely,plačiam tam.Su ledais puikiai gavosi.Neguminis,ne pernelyg sausas.TIK...kitą kartą dėsiu daugiau kakavos.Tiksliau ne kakavos įdėjau aš,o karšto šokolado miltelių...Šiaip skanu,tik va man tos kakavos kiek pritrūko skonio.O kvapas koks!Nes mano šunėkas giliai įmigęs nakties miegui pabudo hihihi.gif
Atsakyti
Na stai ir mano Pyragaitis per ... 3 minutes (Bolo de caneca) thumbup.gif
user posted image
Kepiau as idelyje kur parsiduoda misraines blush2.gif , toks plastikinis kibirelis i neturejau saldzios kakavos tai dejau paprasta ax.gif , gavosi thumbup.gif , o svarbiausia kad vaikams patiko, skanu ir greita, aciu uz toki puiku receptuka 4u.gif
Atsakyti
nagi knietejo ir man ji pabandyti, ir ta kylima norejosi labai pamatyti... labai plojau katuciu kai maciau viska.... bet... pabandziau ir to gana... tokie 3 minuciau gaminiai ne mano skrandziui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saldūška: 04 vasario 2010 - 16:38
o man gavosi guminis, nevalgomas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(linosska @ 2009 11 05, 13:32)
ar niekas nebekepa sito skanumo?

Kepa, kepa. thumbup.gif
Ir artimuosius išmokino thumbup.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu ir aš įspūdžiais apie šį kepinuką.
Ieškojau vakar naujo ir greitai pagaminamo saldumyno. Permčiaus akim ingridientus, nagi viską turiu. Mikrobangės neturiu, bet perskaičius temą, radau komentarus apie gaminimą orkaitėj.
Kadangi smaližių ne vienas, tai gaminau iš karto dvigubą porciją. Visų birių ir skystų produktų dėjau po 7 valgomus šaukštus (nes recepte visur įverdinta- dėti 3, bet galima ir 4 arba atvirkščiai), saldžios kakavos - 3. Pagardinimui vietoj paskutinio šaukšto pieno įpyliau šaukštą persikų-apelsinų sulčių. Įbėriau 1 a.š. kepimo miltelių.
Didelių puodukų neturiu, buvau susiruošus pilstyt į mažesnius, bet sumaišius viską išsitraukiau stiklinį indą ir nebesiterliojau mažom porcijom.

Po 45 min kepimo 180 laipsnių temperatūroj gavau:

user posted image

user posted image

Įspūdžiai karšto: viršutinė plutelė šiek tiek traški (skanumėlis), gal truputėlį per saldus ir vos vos jautėsi kepimo milteliai.
Bet bendrai paėmus- skanumėlis thumbup.gif . Net aš, kuri nemėgsta šokoladinių desertų, suvalgiau daugiau nei pusę viso kepinio lotuliukas.gif

Atvėsęs gavosi kažkoks tarpinis variantas tarp kekso ir pudingo. Nei per sausas, nei per šlapias. Jokių papildomų užpilų ar pagardų nereikalavo (nors turėjau ir jogurto, ir uogienės).
Likutį pabaigėm vakare prie arbatos.
Dėkui už lengvą ir skanią idėją 4u.gif

user posted image

Atsakyti
ohoho bigsmile.gif kokie smagūs reportažai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Džiaugiuosi, kad pyragėlis daug kam patinka biggrin.gif

Eksperimentuokite su įvairiais priedais mirksiukas.gif
Atsakyti