Įkraunama...
Įkraunama...

Ikimokyklinukų užsiėmimai Kaune

QUOTE(ausand @ 2008 02 12, 21:25)
Mes irgi norėtume, bet "Vijolinoje" tos pamokėlės tik iš ryto, o vakarinių grupių nėra?

Savo dukrytę nuvedžiau į " Vijolinos" pamokėles kai jai buvo metai ir 7 mėn., tai mums vadovė pasakė,kad ji per maža verysad.gif . Nors ėjome į grupę,kurioje priimami vaikučiai nuo pusantrų metų. Grupėje beveik visi vaikučiai buvo 2 ir panašiai metukų, maniškė jauniausia, dar labai judri. Vadovė pasakė,kad ji blaško vaikų dėmesį ir trukdo užsiėmimui doh.gif . Tai daugiau ir nėjom schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(Danielle @ 2008 02 22, 11:07)
Savo dukrytę nuvedžiau į " Vijolinos" pamokėles kai jai buvo metai ir 7 mėn., tai mums vadovė pasakė,kad ji per maža verysad.gif . Nors ėjome į grupę,kurioje priimami vaikučiai nuo pusantrų metų. Grupėje beveik visi vaikučiai buvo 2 ir panašiai metukų, maniškė jauniausia, dar labai judri. Vadovė pasakė,kad ji blaško vaikų dėmesį ir trukdo užsiėmimui doh.gif . Tai daugiau ir nėjom schmoll.gif .

nu dar graziau blink.gif pasitaikytu man tokia vadove tai butu paskutine jos darbo diena. Vaikai trukdo vaiku pamokelese. Grazu, grazu.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2008 02 22, 14:31)
nu dar graziau  blink.gif pasitaikytu man tokia vadove tai butu paskutine jos darbo diena. Vaikai trukdo vaiku pamokelese. Grazu, grazu.... blink.gif

Nenorėjau ten eit aiškintis,nors gal reikėjo g.gif . Tuo labiau,kad prieš tai telefonu pasidomėjau ar tokio amžiaus vaikutis ne per mažas. Sakė, kad ne.
Atsakyti
Gal kas lankot yamaha senamiesty? labai noreciau savo maziuka ten leist, bet nezinau ar verta....
Atsakyti
permečiau beveik visas mokyklėles - užsiėmimų laikas tik darbo metu, dramos nebent vargais negalais gal galima būtų suderinti...
gal kas daugiau turit informacijos, ką lankyti 2,5m kūrybingai mergaitei su dirbančiais tėveliais??
Atsakyti
QUOTE(grin @ 2008 02 25, 13:27)
permečiau beveik visas mokyklėles - užsiėmimų laikas tik darbo metu, dramos nebent vargais negalais gal galima būtų suderinti...
gal kas daugiau turit informacijos, ką lankyti 2,5m kūrybingai mergaitei su dirbančiais tėveliais??

Sveika smile.gif . Jei tinka Kaune,tai mano kaimynė savo mergytę po pietų vedžioja į yamahos mokyklėlę. Tiksliai laiko nežinau, bet tai jau būna antroje dienos pusėje.
Atsakyti
Susiskambinau su Pipirinos mokyklele, ryt bandysim eiti pasižiūrėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaiza @ 2008 03 02, 15:31)
Susiskambinau su Pipirinos mokyklele, ryt bandysim eiti pasižiūrėti smile.gif

ir kokia kaina menesiukui,a? mes norim savo zuikiuka vesti 5 mokyklelę ax.gif ar dabar dar priima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zydrulyte @ 2008 03 02, 17:16)
ir kokia kaina menesiukui,a? mes norim savo zuikiuka vesti 5 mokyklelę  ax.gif  ar dabar dar priima  blush2.gif

Sakė priima į savaitę 2 kartai 1,3
mėnesio kaina 75lt
Atsakyti
QUOTE(Zaiza @ 2008 03 02, 17:19)
Sakė priima  į savaitę 2 kartai 1,3
mėnesio kaina 75lt

cia 1 val 30 min blush2.gif o kaip su valandomis?
Atsakyti
QUOTE(Zydrulyte @ 2008 03 02, 17:39)
cia 1 val 30 min  blush2.gif  o kaip su valandomis?

Ne ne, per savaitę du kartai pirmadieniais ir trečiūadieniais užsiėmimas trunka 1 valandą grupė 3-4metų nuo 17h
Atsakyti
Viskas skambinsiuos šiandien ir pasiteirausiu,gal mano pypliuką 2 metuką priims ax.gif ax.gif vakar sakau,nori eiti į mokyklelę kur vaikučiai dainuoja ir mokos smile.gif sako labai noriu 4u.gif nes jis pas mane labai aktyvus vaikas ir jam vien darželio neužtenka ax.gif ir jo grupeje muzike ateina tik kartą į savaitelę unsure.gif
Atsakyti