kiek kainuoja zuikio puikio mokyklele?
O gal kas žino, kur Kaune priimtų 4 metų judrią mergaitę mokytis plaukti? Apie baseinus jokios informacijos skyrelyje neradau...

Ivairaus amziaus vaikucims rekomenduociau pasizvalgyti cia: www.vejufeja.lt
Mano sunus pernai lanke - labai patiko
...

QUOTE(bul-bul @ 2007 10 07, 22:16)
Ivairaus amziaus vaikucims rekomenduociau pasizvalgyti cia: www.vejufeja.lt
...

Mes irgi pradejom lankyti veju feja ir mano suneliui labai patinka, labai nori ten eiti.

QUOTE(Ingule* @ 2007 10 08, 15:08)
Mes irgi pradejom lankyti veju feja ir mano suneliui labai patinka, labai nori ten eiti. 

Tai jusiskis mazuteliu grupej, tikriausiai? O ka jie ten veikia? Nes maniskis pernai lanke jau vyresniu 4-5metuku. Bet turiu panelyte, kuriai bus 2 metukai ziema, tai neapsisprendziu, ar vesti, ar ne.

mums jamachos mokyklele patinka
jau perejom i antra klase>mazyliu, personazas astunkojis viku pasitinka, mokina sokti, dainuoti ir t.t.
lankome silainiuose darzelyje

lankome silainiuose darzelyje
QUOTE(Agnytė @ 2007 10 04, 12:08)
O gal kas žino, kur Kaune priimtų 4 metų judrią mergaitę mokytis plaukti? Apie baseinus jokios informacijos skyrelyje neradau... 

Sporto mokykloj Miško gatvėj

QUOTE(Lelija33 @ 2007 09 17, 10:33)
Maniškė pradėjo lankyt smalsučio mokyklėlę UAB "Vijolinoj" Kaune. Ten priima vaikučius nuo pusantrų metukų, berods, į skirtingas grupes. Yra tęstinumas: iki 7 metų vaikučiai lanko (6-mečius) paruošia mokyklai.
Ir YAMAHA mokyklėlę lankom, keista, kad toj VIJOLINOJ kainos daug mažesnės, o kokybė bent jau man tikrai patiko
Ir YAMAHA mokyklėlę lankom, keista, kad toj VIJOLINOJ kainos daug mažesnės, o kokybė bent jau man tikrai patiko

Mes irgi norėtume, bet "Vijolinoje" tos pamokėlės tik iš ryto, o vakarinių grupių nėra?
o yamaha mokyklele centre tai cia kaip suprantu profsajungu rumuose senuose?
mum butu arciausia is visu triju, bet vien i pastata paziurejus salta pasidaro
gal kas ten lankot - pasidalinkit ispudziais

mur mur, jo centre tai tuose rumuose,pirma yamahu pamokele nemokama, tai nueikir manau nesibijok. mes lankom silainiuose tai labai mum faina, lankom nuo keturiu menesiuku ir labai patnekinti