Įkraunama...
Įkraunama...

Užsiėmimai mokiniams/-ėms po pamokų

Ateina ruduo, su juo ir mokslo metai bei galvosūkis tevams, ka vaikas veiks po pamoku. Pirmoje klaseje vaikui ir taip reikia laiko kol pripranta prie naujo ritmo, pamoku ir pan. Bet antrokui, treciokui jau reikia ir daugiau užsiėmimų.
Taigi į kokias treniruotes planuojate leisti savo atžalėlęs.
Gal galite rekomenduoti kokius gerus, su vaikais mokančius sutarti trenerius, kad neatmuštu vaikui noro sportuoti. Pasidalinkim savo patirtimi.
Mano pirmoje klasėje lanke šachmatus ir gudročių klubą mokykloje. O dabar jau galvoju , kad laikas pradėti rimtesnes sporto treniruotes.

Planuoju saviski leisti i teniso ir plaukimo treniruotes. Gal kas galite rekomenduoti kur Kaune yra plaukimo grupes ir profesionalus treneriai dirba ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 17 gruodžio 2005 - 14:41
Maniškis pirmoje klasėje lankė dziudo, bet nepatiko. Pernai atsirado šachmatų treneris (gyvenam gylioj provincijoj) ir rinkosi vaikus. Maniškis nuėjo ir patiko. Šiemet irgi lankys. Tikiuosi kad užsikabino... O šiaip dar mokykloj lanko įvairius papildomus užsiėmimus. Kad pats eina neraginamas, tai vis užsiėmas, o tai namie vistiek prie televizoriaus arba kompo prakiurkso.
Atsakyti
siaip su tenisu Kaune yra problemos, ju nebuvo kol veike teniso kortai Garliavoje ir Pasiles gatveje. Ten visai uz priimtina kaina galima buvo vaika leisti i grupes. Dabar kiek as zinau grupiniu uzsiemimu nera, tik individualus, o tai jau pernelyg brangu (ypac, jei vaikas dar nepatyres).
Su baseinais manau yra kiek paprasciau, taciau jie veikia mazdaug nuo 10-11 men. Geri baseinai skaitosi KKI ir Mastaiciu.

Del vaiku uzsiemimu po pamoku reiketu rimtai pagalvoti, nes pas mus mokykloje nieko gero nera, todel teks ieskotis kitur.
Atsakyti
Mano sunus jau darzelyje pradejo lankyt futbola. Siemet eis i pirma klase, bet turbut daugiau svajoja apie futbolo treniruotes rudeni, negu apie busimus mokslus. doh.gif
Svarstant ar leisti vaika i futbola, galvojau ka toks "spingaletas" ten darys, bet jis laaabai norejo... Pirmas menuo buvo tragiskas. Vaikas nieko nemokejo, nieko nezinojo, bijojo kamolio, absoliuciai negirdejo ka sako treneris. As, sededama ant suoliuko ir stebedama trenoruotes, bandziau jam aiskinti "spirk kamuoli...", "chia ne tie vartai...", "nustok strakalioti, chia futbolas, o ne baletas..." ir t.t., kol viena grazia diena treneris paprase manes nedalyvauti treniruotese, o tik atvesti vaika i treniruote ir paskui pasiimti. blush2.gif Kai po 2 men treneris pasake, kad jie vaziuoja i rungtynes - man buvo labai juokinga - ka sitie spingaletai ten darys. Bet kada mes nuvaziavom i Alytu ir laimejom thumbup.gif - musu dziaugsmui nebuvo ribu. Laimetojai buvo apdovanuoti medaliai, jis dabar kabo pas mus namuose garbingoje vietoje smile.gif
Tai kad visiems patariu berniukus leisti i futbola, krepsini ar i koki kita "vyriska" sporta. Nes mano vaikas surado "gyvenimo tiksla": jis nuolat kalba apie futbola, jis nori zaisti ir laimeti. Ir as esu labai patenkinta. thumbup.gif
Nuolat vyksta rungtynes, suvaziavimai, visokiausios iskilos i gamta kartu su teveliai, musu treneris laaabai fainas! smile.gif
Kas is Vilniaus - visiem rekomenduoju. Treniruotes vyksta Karoliniskese, V. Kacialovo gimnazijoje 3 kartus per savaite. Ir kainuoja tik 30 Lt/men. thumbup.gif

Atsakyti
mano darze lanke krepsini ir karate, tai ir siemet mokykloj to paties nori, o as noreciau, kad sokti eitu...
Atsakyti
Maniškis anais mokslo metais lankė baseiną. Bet dabar jau nelabai nori. Sako, kad jau plaukt išmoko ir nebėr ko ten eit blink.gif Tai nežinau ką rugsėjį sugalvos.. g.gif
Atsakyti
Gal kas žinote kokią vaikų šokių studiją Fabijoniškėse arba aplinkiniuose rajonuose?
Atsakyti
QUOTE(Romap @ 2005 08 16, 12:30)
Gal kas žinote kokią vaikų šokių studiją Fabijoniškėse arba aplinkiniuose rajonuose?

Pašilaičiuose , berots prie Nikštuko kavines yra geras vaiku klubas "7 muzos", gali rasti informacija internete : www.7muzos.lt. thumbup.gif
Atsakyti
Buvom tire ir maniskis taip taikliai saude, kad net ten buve priziuretojai stebejosi ir sake, kad retai buna, kad vaikas butu toks taiklus.
Gal kas zinote Kaune kur yra saudymo treniruotes. Sakau reikia lavinti, kad nebutu koks prarastas talentas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(asara @ 2005 08 18, 13:50)
Buvom tire ir maniskis taip taikliai saude, kad net ten buve priziuretojai stebejosi ir sake, kad retai buna, kad vaikas butu toks taiklus.
Gal kas zinote Kaune kur yra saudymo treniruotes. Sakau reikia lavinti, kad nebutu koks prarastas talentas  wub.gif

sveikos,
mano sunus nori lankyti karate treniruotes. gall galite patarti i koki klub a leisti 7 metu berniuka kaune?
dekoju

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 10 kovo 2007 - 18:17
Suzinojau teniso trenerio Kaune, kuris treniruoja vaiku grupe telefona. Jei ka domina rasykite i az, atsiusiu telefona.
Kaina menesiui apie 130 Lt, treniruotes bus 2- 3 kartus per savaite po pietu.
Saviski planuoju leisti, jeigu net ir tenisininku netaps, tai puikiai islavins koordinacija ir gales zaisti savo malonumui.
Atsakyti
Asara,O kokio amžiaus priima?Mes taip pat ieškom kuom užsiimti, bet dar galima būti ir per maži smile.gif
Atsakyti