Įkraunama...
Įkraunama...

Užsiėmimai mokiniams/-ėms po pamokų

QUOTE(meskute @ 2005 08 23, 10:50)
Asara,O kokio amžiaus priima?Mes taip pat ieškom kuom užsiimti, bet dar galima būti ir per maži smile.gif

Nuo 7- 8 metu. Bet siaip girdejau, kad nuo 5- 6 galima pradeti treniruotis
Atsakyti
QUOTE(Romap @ 2005 08 16, 11:30)
Gal kas žinote kokią vaikų šokių studiją Fabijoniškėse arba aplinkiniuose rajonuose?

www.fantasystudio.ten.lt

Justiniskese 4u.gif
Atsakyti
Mes su vyru irgi sumąstėm, kad šiemt savo jauniausiąją atžalą reikia leisti į sportą. Pasirinkom futbolą. Mano tėvukas buvęs futbolistas, tai sakė, kad pas jį gerai "pastatyta" koja. Tik va nežinau nuo ko pradėti ieškoti. Gal pasufleruosit? Mums tinka Kaunas, įdealu - Ežerėlis.
Iš anksto ačiū sufleriams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asara @ 2005 08 01, 15:15)
Planuoju saviski leisti i teniso ir plaukimo treniruotes. Gal kas galite rekomenduoti kur Kaune yra plaukimo grupes ir profesionalus treneriai dirba ?

Kaune, Vilijos baseine, demokratų gatvėje dirba plaukimo trenerė Rasa Duškinienė. Superinė trenerė! Mano du vaikai lankė pas ją po eilę metų non stop. Dabar yra puikiausi plaukikai, tiesa mes gyvename jau Vilniuje. Rekomenduoju šią trenerę labai. Ji yra jauna, atsidavusi savo darbui, maloni su vaikais, siekianti rezultatų.
Atsakyti
mes irgi turėjom problemų,kol išsirinkom sau tinkančius būrelius.Du metus atlankė kovų menus,nors jam,pasirodo,visai net nepatiko.Ir tris metus baseiną.Šiemet iš plaukimo perėjom į šuolius ir nors mano sūnui tik 8 metei,treneris pasiima jį į vyresnių grupę.Dar pradėjo lankyti breiką,nes labai norėjo ir tokius dalykus išdirbinęjo namie,kad net baisu buvo žiūrėt.
Atsakyti
Praeitais metais mano vaikai lankė baseiną moksleivių rūmuose, o šiemet perėjo į šuolius į vandenį. Kol kas sužavėti.
O jaunesnis dar užsidegė futbolu - prie ledo rūmų Sportima arena. Kelis kartus buvau nuėjusi - patiko aplinka. Uždaras aikštynas su dirbtine danga skirtas tik futbolui. Vaikai suskirstyti į grupes pagal amžių ir pajėgumą. Galima lankyti nuo 8 metų.
Atsakyti
O,tai gal mūsų vaikai lanko tą patį būrelį? biggrin.gif Ar ne pas trenerį K.Autuką einat?Trečiadieniais ir penktadieniais? g.gif Kokio amžiaus tavo vaikas?
Atsakyti
9 m., o trenerio pavardės dar nežinau, tik šiandien parneš visus popierius, o iš išvaidos jie man visi vienodi blush2.gif Lanko pirm., treč., penktadienį
Atsakyti
pažiūrėkit www.ninjutsu.lt, gal patiks vyrukams mirksiukas.gif
Atsakyti
Berniukam siūlau ledo ritulį thumbup.gif
Vien apranga ko verta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(virgulia @ 2005 09 22, 13:40)
mes irgi turėjom problemų,kol išsirinkom sau tinkančius būrelius.Du metus atlankė kovų menus,nors jam,pasirodo,visai net nepatiko.Ir tris metus baseiną.Šiemet iš plaukimo perėjom į šuolius ir nors mano sūnui tik 8 metei,treneris pasiima jį į vyresnių grupę.Dar pradėjo lankyti breiką,nes labai norėjo ir tokius dalykus išdirbinęjo namie,kad net baisu buvo žiūrėt.

o kokiam cia mieste?mano vaikinas irgi viena diena uzsimine, kad jam patinka breikas ir kad noretu ismokti.gal visai ir susidometu g.gif
Atsakyti
Norejau uzrasyti savo vaika i Silainiu baseina, tai pasake , kad nera vietu ir nebus bent iki Naujuju sad.gif
Dar pagalvojau, kad gal gerai butu jam kokia lengvaja atletika lankyt, jis pat nori. Gal kas zinot gera treneri Kaune? Ir kad butu patogu is Silainiu vazinet...
Atsakyti