Maniškis jau trečius metus lanko pramoginius šokius, dėl kurių iš proto eina. Kartais net nerimas ima, kad dėl nesėkmių konkursuose labai pergyvena, verkia. Vienu žodžiu, super rimtai žiūri. Dar labai norėjo lankyti krepšinį, tačiau nepavyko suderinti laiko, o ir krūvis buvo per didelis, tai jis pasirinko šokius.

Mano sunus pirmokas labai norejo lankyti krepsini,bet sako krepsini didelis kruvis.Nusprendem kad lai siemet apsipranta mokykloje,nuo kitu metu gal leisim ,jei dar nebus praejas noras.Tai dabar eina kartu, su savo kriksto teciu i,boksa.Ten ir pasiboksuoja ir krepsini pazaidzia,ir jam labai patinka.

Sveikinu visas su UGNINIO ŠUNIUKO metais
Sėkmės visoms,kad šuniukas saugotu Jus ir jūsų šeimas.
Aš esu iš Kauno. Mano sūnus nelinkes sportuoti. Gal kas žinot tipo '' darbščiųjų rankų'' burelį? Sūnus lankė avio modelevimo burelį,bet sako kasdien tas pats. Norėtu kad mokytų kaskart kitko pvz: susikonstruoti mašinėlę , pasidaryti prožektorių ir t.t. Nemoku dviem žodžiais apibūdinti. Jei žinot patarkit AČIU

Mano sūnus nuo 9 metų lanko rankinį Vilniaus "Tauro" sporto mokykloje - labai patenkintas , net neturi minčių mesti . Aš irgi labai džiaugiuosi kad jis turi mėgstamą užsiėmimą , na ir per kišenę tas jo užsiėmimas labai smarkiai netrenkia , treniruotės kiekvieną dieną - mokame 6 Lt į mėn.

mano sunus ko tik nelanke
ir baseina, ir karate, ir sokius. bet viskas labai trumpai. maximum - 2 metai. bet gal tai ir gerai? ir sokti ismoks, ir plaukti

QUOTE(Madam Kuku @ 2006 01 08, 15:24)
Sveikinu visas su UGNINIO ŠUNIUKO metais
Sėkmės visoms,kad šuniukas saugotu Jus ir jūsų šeimas.
Aš esu iš Kauno. Mano sūnus nelinkes sportuoti. Gal kas žinot tipo '' darbščiųjų rankų'' burelį? Sūnus lankė avio modelevimo burelį,bet sako kasdien tas pats. Norėtu kad mokytų kaskart kitko pvz: susikonstruoti mašinėlę , pasidaryti prožektorių ir t.t. Nemoku dviem žodžiais apibūdinti. Jei žinot patarkit AČIU

zinau, kur vienoj vietoj kruva tokiu bureliu, bet gal jus jau ten buvote

Ir as siulau ledo rituli, antradieniais, ketvirtadieniais, sestadieniais. Ledo rumai. Nuo 2,5 metu iki....
Sveikos,mamytės,
Gal kuri žinot, kur galima lankyti vaikams futbolą Kaune?
Gal kuri žinot, kur galima lankyti vaikams futbolą Kaune?
Labai įdomu būtų sužinoti, kuo užsiima, domisi jūsų atžalos būdami namuose. Mano berniokui tuoj devyneri. Kas domina - tai tik kompiuteris. Jei ne prie kompo, tai vaikšto iš paskos ir zyzia kaip mažas vaikas - ką veikti?
Blogiausiu atvėju dar TV.
Su mumis nebenori nei pasivaikščioti eiti, per prievartą išvejam. Pats i lauką irgi nenori eiti, nes jo amžiaus berniukų kieme nėra, tik keletas vyresnių keliais metais ir mažiukų. Žaislų visokiausių turi (lego, įvairūs kt. konstruktoriai, puzzle, transformeriai, mašinėlės, stalo žaidimai), bet domisi jais kol nauji, gal savaitę.
Knygų nenori skaityti, tik komiksus. Galvoju, ar čia toks amžius atėjo, ar mes blogi tėvai ir per mažai su juo užsiimame?