Įkraunama...
Įkraunama...

Užsiėmimai mokiniams/-ėms po pamokų

Mano sūnui 13 metų ir norėtų eiti į plaukimą arba krepšinį-gal kas galėtų ką rekomenduoti iš savo patirties biggrin.gif (mes gyvenam Kaune)
Atsakyti
QUOTE(Monet @ 2009 09 03, 11:56)
Žinau šachmatų būrelį Ožeškienės 2 (centre). Jo kaina 10 per mėnesį. Į treniruotes galima eiti 4 kartus per savaitę

ačiū labai , gal kas arčiau žino kur yra? smile.gif

QUOTE(zykina @ 2009 09 03, 18:50)
Mano sūnui 13 metų ir norėtų eiti į plaukimą arba krepšinį-gal kas galėtų ką rekomenduoti iš savo patirties  biggrin.gif (mes gyvenam Kaune)

šilainių baseinas puiki plaukimo mokykla už dar puikesne kaina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 09 03, 17:54)
ačiū labai , gal kas arčiau žino kur yra?  smile.gif
šilainių baseinas puiki plaukimo mokykla už dar puikesne kaina  smile.gif

Vakar kalbejau su viena plaukino trenere-sake tokiu dideliu jau nepriima schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zykina @ 2009 09 03, 19:10)
Vakar kalbejau su viena plaukino trenere-sake tokiu dideliu jau nepriima  schmoll.gif

tokiu dideliu tai kokiu 13 metu? blink.gif mjoooo , nuplauke mano šansas išmokt plaukiot verysad.gif
Atsakyti
Sake renka grupes tik 1-2 klasės mokinius rolleyes.gif liepe pasiskambinti i "Vilijos" baseina, bet net nezinau kam ten bandyt skambint-daug tu treneriu internete ideta g.gif
Atsakyti
labytis mamytes.as uz kad vaikai lankytu ka nors.
mano vyriausias nuo pradiniu lanke sporta .taciau neilgai,gal kokius 4 metus.dabar save kaltinu kad neradau kur ji realizuot.uzaugo vaikinas be uzsiemimu.gerai kad nuo 17 m atrado save masinose-remontai,tiuningai ir t. t
antroji-dukra nuo pirmos klases soko,po to nuo 4 kl madu demonstravima lanke iki pilnametes.visur vazinejo,daug ispudziu patyre.tai neturi problemu bendravime,scenoje,pries auditorija.
treciasis-sunus nuo darzelio lanko muzikos mokykla.treju metuku scenoje dalyvavo.dabar mes antrokai jau .tai nuo pirmos klases muzikos mokykla-akordiona grojam ir teatro studija lankom.palyginu su vaikais kurie nieko nelanko--yra skirtumas.vaikas visai kitoks bendravime,nuomones isreiskime ir t.t.
butina vaikus skatinti ka nors lankyti nuo pirmu klasiu.gaila kad jaunysteje to nesupratau tada...
Atsakyti
neseniai aptikau, kad salida renka naujas sokiu grupes, tarp ju ir naujiena, baleto studija (kas konkrečiai domina mane). Gal kas nors turi atsiliepimų apie Salida iš ankščiau? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimantuxx: 04 rugsėjo 2009 - 17:27
na as taip tai jokiu nelankydavau, tik simet kazkaip vat tai i sokius, tai i chora lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano bernaitis dvejus metus skautauja ir anglų papildomai mokosi. Šiemet pradėjo aikido lankyti ir gitara groti. Dar lyg į keramiką nori. Galvoju, kada jis pamokas ruoš g.gif
Atsakyti
perspeju neleiskit vaikam lankyti per daug bereliu nes paskui mokslai gali nusivaziuoti...man taip buvo...lankiau 4 burelius plius mano namai uz miesto tai visai mokslai suprastejo sakiau kad siemet kokius 2 lankysiu
Atsakyti
QUOTE(stasiukyn @ 2009 09 05, 17:34)
perspeju neleiskit vaikam lankyti per daug bereliu nes paskui mokslai gali nusivaziuoti...man taip buvo...lankiau 4 burelius plius mano namai uz miesto tai visai mokslai suprastejo sakiau kad siemet kokius 2 lankysiu

O aš lankiau 6 būrelius ir mano mokslai nenukentėjo 4u.gif Dabar lankau tik dizainą, bet nuo kitos savaitės planuoju eiti į sportinius šokius (bet ten labiau į hip- hop'ą panašiau) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2009 09 05, 12:45)
Mano bernaitis dvejus metus skautauja ir anglų papildomai mokosi. Šiemet pradėjo aikido lankyti ir gitara groti. Dar lyg į keramiką nori. Galvoju, kada jis pamokas ruoš g.gif

as ir skautavau , bet keturis metus. nusibodo.
Atsakyti