Įkraunama...
Įkraunama...

Užsiėmimai mokiniams/-ėms po pamokų

QUOTE(skaute @ 2009 09 06, 19:14)
as ir skautavau , bet keturis metus. nusibodo.

Aš pati skautavau penkerius metus (iki sūnaus gimimo). Labai daug man skautavimas davė. thumbup.gif užsiėmimas.
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2009 09 06, 19:38)
Aš pati skautavau penkerius metus (iki sūnaus gimimo). Labai daug man skautavimas davė.  thumbup.gif užsiėmimas.

na man ir panasiai. pradejau kitaip zvelgti i gamta.
Atsakyti
kadangi lankom menu gimnazija,tai uzsiemimu netruksta,instrumento pamokos po pamoku,plius dvi dienos i savaite sokiai thumbup.gif mergina uzimta pilnai...
Atsakyti
Vaikinas svajoja apie lauko teniso užsiėmimus. Ar kas ką Kaune apie tai žino?
Atsakyti
Mano draugės dukra čia lanko. Kontaktai ten yra, jei vieta tinkama.
Atsakyti
Mano mergytei greit 8bus,praeitais metais lankė baseiną,turbūt ir šiemei lankys,ir vaikų klubą Liepsnelę,ten dainuoja smile.gif
Atsakyti
man 12 2 kartus i sav. sokiai ir tikriausiai dainuosiu chore ir dar mokyklos laikrasti kursiu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stasiukyn: 07 rugsėjo 2009 - 18:27
Eina fotografuoti
Atsakyti
šiais metais pradėjo lankyti muzikos mokyklą, smuiko užsiėmimai 2 kartus per savaitę, solfedis taip pat du kartus, dar dainavimas vaikų chore "Svajonėlė"...užsiėmimų tikrai netrūksta smile.gif
Atsakyti
Gal kas is Kaunieciu zino kokius uzsiemimus prie Akropolio?
Atsakyti
QUOTE(Rimuselis @ 2009 09 12, 19:03)
Gal kas is Kaunieciu zino kokius uzsiemimus prie Akropolio?

Prie pat Akropolio yra Moksleivių techninės kūrybos centras. Ten pilna užsiėmimų mirksiukas.gif

http://www.mtkc.ten.lt/
Atsakyti
Pas mane problema kaip suspėti visur, kur jis norėtų biggrin.gif . Muzikos mokykla. O dar nori dailės ir dar krepšinio. Na ir keramika dar ne prošal būtų. Bet čia teoriškai biggrin.gif . Praktiškai tiek tikrai nebus biggrin.gif
Atsakyti