Įkraunama...
Įkraunama...

Užsiėmimai mokiniams/-ėms po pamokų

Sveikos, merginos smile.gif paskaičiau ir išties labai džiaugiuosi dėl jūsų vaikučių, kad jie patys noriai lanko įvairius užsiėmimus nuo mažens. Su maniške kiek sunkiau buvo - bandėm įkišt į dailę, bet pasirodė per sunku tame amžiuje važinėt į miestą, mėgino groti fortepionu, bet irgi sunkiai lipo šis dalykas, tai manėm, kad jau nieko nebus, o jus nėra smagu pačiam vaikui tūnot namie, irr tėveliam tuo pačiu liūdna sad.gif bet būdama keturiolikos, pati, nieko neverčiama atėjo ir pareiškė, kad nori jodinėt. Tai jau antrus metus gana dažnai važiuoja po pamokų pas arkliukus, net stebimės, kaip neatsibosta smile.gif perėjus į miesto mookyklą, užsiėmė mokinių tarybos reikalais, organizuoja renginius, šventes. Manau, pats geriausias užsiėmimas - ir praktika, kaip elgtis scenoje ir nebijoti jos, ir smagus laiko leidimas smile.gif
Atsakyti
O mums su tais bureliais kolkas visai nesiseka... Palanko truputi - ir nebenori. Nesuprantu, ar kad pirmokele - dar pati nezino, ko nori, ar toks vaiko budas. Jau net pyktis ima, bet nezinau, ar bartis, ar tiesiog leisti nelankyti. Nuo rudens muzikos mokykla 2 men. palanke, prasidejo asaros - nebenori. Labai norejo i gimnastika. Pradejo lankyti, dvi savaites praejo - vel nebenori. Gal kas turite patarimu? Nebezinau, kaip man su tuo vaiku elgtis...
Atsakyti
mūsų trečiokė, su užsiėmimais po pamokų irgi nekas,nieko nenori,ką pabando,po kiek laiko meta,aš tai neverčiu,nenori-kaip sau nori,tik bandau sakyti kad gyvenime reikia kuo daugiau visko mokėti ir norėti mokėti.Manau kad viskas ieškojimų kelyje...
Atsakyti
aš su savo pirmoku diskutavau tik rugsėjo pradžioje, kai sprendėme pasitardami, kokius būrelius lankysime. aptarėme, kad reikės lankyti visus metus, o tada bus galima vėl spręsti. Dabar man nebeįdomu, patinka- nepatinka. Vykdo įsipareigojimus, už kuriuos atsakomybę pats prisiėmė. Pazirzia kartais, bet niekam neįdomu...tiesiog primenu, kad pats apsisprendė.
Atsakyti
Maniškis tai nuo antros klasės pradėjo lankyti muzikos mokyklą:groja pianinu.Dar lanko krepšinio būrelį.O šiemet jau ketvirtokas,tad dar kad netrūktų įstojo į skautų būrelį doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, nezinau ar cia pataikiau, bet noreciau jusu nuomones apie vaikams SAVIGYNOS (karate)bureli Klaipedoje, gal kas turi kokiu ziniu ir atsiliepimu ax.gif laaaaaabai lauksiu atsakymo
Atsakyti
Sveikos, mamytes, noriu ir as pasidalinti savo vaiko bureliu patirtimi.
Jis dabar pirmokas, lankem karate truputi darzelyje, o mokykloj pradejo futbola, bet liko istikimas LEDO RITULIUI jau lanko antra sezona. Galiu tik pasidziaugti ir pasakyti SUPER!!!! sporto saka, stiprus rimtas uzsiemimas berniukui, o koks uzsigrudines paliko, ir stiprus negaliu atsidziaugti, bijau girti, bet neserga visai. tai gi mes uz ledo rituli! Varzybos yra tikru tikriausia svente vaikui thumbup.gif
Atsakyti
Sunus lanko futbola ir sokius. ir aisku, jam labiau patinka futbolas.
Su dukra sunkiau, ir soko ir dainavo. o dabar sedi ir tv ziuri, nenori jokio uzsiemimo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(LoVic @ 2012 03 03, 00:23)
mūsų trečiokė, su užsiėmimais po pamokų irgi nekas,nieko nenori,ką pabando,po kiek laiko meta,aš tai neverčiu,nenori-kaip sau nori,tik bandau sakyti kad gyvenime reikia kuo daugiau visko mokėti ir norėti mokėti.Manau kad viskas ieškojimų kelyje...

na su musiske irgi buvo pradzioi tas pats palanko nenori nelankys, bet as jau neleidziu nutraukti lankyti burelius,issiaiskinam kas netinka (dazniausiai buna nelanko drauge,ar pavelavau bijojau eiti) pasiaiskinam ir lankom toliau, be bureliu niekaip neleidziu,dabar jau pati verziasi lankyti
Atsakyti
Sveikos mamos smile.gif
Mano antrokas lanko tenisą ir šachmatus, bet kad ir kaip jam tie šachmatai OK, tenka mesti būrelį, nes deja visą mėnesį į būrelį ateina vienas verysad.gif ... o vėlesnė grupė jam jau labai netinka pagal laiką...tai extra būdu ieskom tiems 3 mėnesiams būrelio ir radom tai kas tikrai yra mano vaiko smile.gif ...... bėda ta, kad kaip tik renka naują grupę, bet jei nesusirink nebus tad labai kviečiu gal būtų norinčių į PRADINIO TECHNINIO MODELIAVIMO būrelį ... skambinti reikia tam p. Pauliui 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ačiū jei kas prisijungs smile.gif

Beje laikas pirmadienis/trečiadienis 14:30 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žmona: 26 vasario 2013 - 08:32
Mes lankem du metus futbola,bet dingo noras.
Dabar jis 6 ir nieko jis nenori lankit doh.gif
Atsakyti
Ketinu du savo vyresnėlius sūnelius leisti į kovinio (karate kiokushin) sporto užsiėmimus (iki šiol aktyviai užsiėmėme tik krepšiniu). Bendra šeimos nuomone, berniukai turi mokėti save apginti ir būti vyriški. Esu girdėjusi, kad būtent šio kovos meno filosofija skatina susikaupti, susitelkti, kada ir kaip naudoti savo fizinį pranašumą.... tačiau labai svarbus treneris. Gal kas gali patarti, parekomenduoti išmintingą trenerį Kaune? 4u.gif Sūnums 12 ir 11 metų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurqita: 26 rugpjūčio 2013 - 19:49