Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinės Amerikos Valstijos

QUOTE(Archideja @ 2010 01 03, 17:18)
O gal zinote kokiu draudimu reikia nuomojantis masina?

Archideja, masinu nuomoj tau pasiulys kruva visokiausiu, pasiklausk koks ten "optimal" variantas butu. Kad ne super brangu, bet ir padengtu normaliai nelaimes atveju. As nelabai tuos auto nuomu draudimus ismanau, nes mes kai nuomuojam neimam jokio, kadangi musu asmeninis auto draudimas dengia ir nuomuotas masinas, tai atskirai pirkti mums nieko nereikia wink.gif

QUOTE(convict @ 2010 01 03, 17:59)
Na jeigu ten nedrėgna tada tikrai super oras turėtų būt. Nes šiais metais vidurį liepos buvom egiptę. Visi sakė kad durniai, nes vasarą ten neįmanomą, bet ten daug daug geresnis oras negu liepos viduryje pvz turkijoj. Nes ir ten liepą buvom. Kadangi egipte sausą, o va pvz turkijoje vakare tik išėjus iš viešbučio visas toks lipnus pasidarai, nu nefaina.

Michgirl, o aš galvojau kad downtown'as ir yra ten kur tas strip blush2.gif  o kuo skiriasi? Bet rimtai niekad nebūčiau pagalvojus kad ne downtown yra ten kur visi viešbučiai tie gražieji, cazino ir t.t.
Ir dėl to važinėjimo, nors ir turiu navigacinę ir t.t. bet kažkaip man baisu kaip nežinai kur, nors gal tikrai nėr ko ir bijoti, būtų gal dar ir smagiau pačiom pasivėžinti. Bet vėl gi, kada pačiom vėžintis reiktų jau žinot tiksliai maršrutus, sustojimus įdomesnius ir t.t. g.gif  bet tas greitkelis su dykumom ir kaktusais tai nerealiai vilioja wub.gif
Mano sena svajonė Las Vegas, tai mama ir sako davai šiais metais dumiam ten keliom dienom. nors prieš tai kalbėjom apie galbūt cruisa, ar mexica ar kokia dominyka. O kur tu rinktumeisi? Aš tai niekur daug nebuvus blush2.gif  Chicago, Indian, Tennessy, Florida, Texas. Norėčiau ir New York'a kada apžiūrėt bet nėra būtinumo manau blush2.gif

Ir čia planuojamies maždaug liepos gale, rugpjūčio praždioj.

ne strip tai kaip ir sakiau tie didieji viesbuciai visi, na tas kas yra kai galvoji apie LV. O Downtown, tai senesne LV dalis, ten yra keli geresni viesbuciai, kiti pigus moteliai, ne taip grazu aisku, yra tokiu nelabai ir kokiu gatveliu.

su navigacija is vis ner ka vazinejant. jei ir ne ten kur nusuksi, tai rasi kelia.

jei LV sena svajone tai ir vaziuokit, oras tikrai jos nesugadins, tikrai man labiau patiko liepos karstis, negu gruodzio ziema ten, aisku nesalta taip kaip LT, bet as is San Diego ten atvariau, tai zvarbus saltas vejas tikrai nepatiko, ir kokteiliuku jau gatvem vaiksciodamas nepagersi, kaip vasara - va tas vienas is atsigaivinimo budu, visokiu margaritu, pina koladu, daiquiri ir t.t. saldytu didelese stiklinese nusiperki ir siurbi sau vaiksciodamas vasara smile.gif
Atsakyti
Masina mes rezervavom internetu, daug pigiau gavosi nei butume vietoj eme.
Draudimas buvo kazkas panasaus i lietuviska kasko plius kazkas tokio kaip civilinis atsakomybes.

Gal kam reikia Niujorko (Manhattano) ir Majamio zemelapiu?
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2010 01 03, 11:24)
Tik įdomu pvz trijų dienų išvis Las Vegase užtektų blush2.gif ? Aišku ne pati žinau biggrin.gif

Cia kaip kam lotuliukas.gif , buvau 17 dienu ir dar noreciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , bet aisku nuomojom masina, lakstem visur ne mazus atstumus thumbup.gif
Beje vien shopingui 3 dienu reikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2010 01 20, 11:29)
Masina mes rezervavom internetu, daug pigiau gavosi nei butume vietoj eme.
Draudimas buvo kazkas panasaus i lietuviska kasko plius kazkas tokio kaip civilinis atsakomybes.

Gal kam reikia Niujorko (Manhattano) ir Majamio zemelapiu?

taip internete dazniausiai pigiau. Buvo cia atvejis, kai vyras mano is darbo keliones grizo, i LA ir kad parvaziuot i SD norejo issinuomuoti maske, internete mate kaina $60, bet kazkaip neuzsirezervavo. Oro uoste nuejus i auto nuoma, uzgiedojo virs $100 uz ta pacia maske. Nu tai jis man paskambino, sako padaryk man rezervacija, tiesiai stovint prie agento to, per dvi minutes suvedziau jo varda ir t.t. i Hertz sistema ir anie jau ten tada pas save kompe ji mate ir gavo uz $60 rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Nu,o Mich girl kokia pikta-siaubas! smile.gif As galiu pasakytiu viena-pagyvenus 5m.Tokijuj man tas Niujorkas uzterstas ir pilkas miestas,o Los Andzelas-visai kitaip.Super miestas!Kalifornija man patinka.Grazi gamta,silta,spalvinga ir zmones labiau atsipalaidave,idomesni.Tiesiog linksma ir gera
Atsakyti
Visai ji ne pikta smile.gif

Niujorke ir as nenoreciau gyventi, bet Manhattanas ispudi paliko,tad pabuvoti tikrai verta. Florida - turistu rojus! O dabar noresim i Kalifornija nuvykti smile.gif
Atsakyti
Gal patarsite ka idomaus/verto demesio galima aplankyt Los Angele? Aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2010 01 24, 10:59)
Gal patarsite ka idomaus/verto demesio galima aplankyt Los Angele? Aciu ax.gif

patarciau issinuomuot maske ir vaziuot iki San Diego smile.gif

Nu o jeigu rimciau, tai holivudo bulvaras, nieko ten visishkai gero is tikruju, priesingai neidaugelis mano - kokio svalandos pilnai pakaks. Galit i papludymius pavaziuoti. Jeigu yra noro tai Disneyland arba Universal Studios (sitas man labiau patinka) parkai. O siaip muziejai ir t.t.

cia paziurek
http://www.thingstod...los_angeles.htm
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2010 01 24, 19:24)
patarciau issinuomuot maske ir vaziuot iki San Diego smile.gif

Nu o jeigu rimciau, tai holivudo bulvaras, nieko ten visishkai gero is tikruju, priesingai neidaugelis mano - kokio svalandos pilnai pakaks. Galit i papludymius pavaziuoti. Jeigu yra noro tai Disneyland arba Universal Studios (sitas man labiau patinka) parkai. O siaip muziejai ir t.t.

cia paziurek
http://www.thingstod...los_angeles.htm

Aciu 4u.gif
Ziurejau as si www. Kol kas i plana itraukiau:
1 diena: Universal Studios, Hollywood (zenklas, bulvaras ir aplinkui), Sunset Strip.
2 diena: 2,5 val. plaukimas ziureti banginiu is Newport, po to masina apvaziuot su trumpais sustojimais Newport Beach - Long Beach – Manhattan beach – Venice - Santa Monica – Malibu - Beverly Hills.
3 diena: apziureti is isores MOCA Grand avenue, Walt Disney concert hall, gal Bradbury building (nors abejoju, nes reikes kiek supratau tolokai pavaziuot iki jo), po to apsipirkinejimas Fashion District. Ir jau gerokai po pietu Rodeo Drive Beverly Hillse.
4 diena: iki 13 val turesiu laiko, bet nezinau ka gero galima nuveikt???
Atsakyti
Jei niekad nesi buvus tai gal CHinatown koki? siaip pazioplineti, pavalgyt kokio autentishko maisto pietums restoraneli.

Arba Koreantown, LA turi didele korejieciu populiacija, ju korejietishki barbekiu yra gan garsus ir labai skanus. Pats mesyte ant groteliu viduri stalo kepiesi sau, skaniai labai ismarinuota buna. Tai tuo paciu ir siaip pasitrinsit po azijietishka LA dali ir pavalgysit skaniai.

Arba koki zvaigzdziu namu tura pasiimti, bet cia jau nezinau ar patiks, as niekad nedariau to, tai nezinau ar idomu.
Atsakyti
Keičiasi Didžiojo Kanjono lankymosi tvarka - tie, kurie rinksis žygį pėsčiomis arba nakvynę Arizonos nacionaliniame parke (JAV), privalės pateikti raštišką paraišką. Paraiška turi būti pateikiama prieš keturius mėnesius. Taisyklės įsigalios nuo 2010 02 01. Iki šiol leidimai buvo gaunami atvykus į parką.

Žygiai pėsčiomis, jodinėjimas, bėgimas ir kempingas 5000 kv. nacionalinio parko teritorijoje yra tokie populiarūs, kad imtis kokių tai naujovių, buvo būtina. Nuo 2010 02 10 dienos visos paraiškos bus suvedamos į kompiuterį. Nesvarbu, ar jos bus pateiktos faksu, elektroniniu paštu arba asmeniškai atneštos – tvarka išliks ta pati. Įvedus paraiškas į kompiuterį, kompiuteris atsitiktinai pasirinks paraiškų apdorojimo tvarką.

Kaina už septynias dienas vienam asmeniui kainuos 12 JAV dolerių (apie 8 EUR). Nakvynė ir važinėjimasis po parką automobiliu neįeis į bilieto kainą.

Informacija iš Baltictravelnews svetainės
Atsakyti
ASA, aciu uz naudinga info 4u.gif Net nezinojau. Tuoj paziuresiu parko puslapyje. Mes ketinom pasivazinet po parka su Shuttle Bus, gal dar siek tiek pavaiksciot pesciom ax.gif
Atsakyti