QUOTE(Archideja @ 2010 02 28, 21:04)
Kiek zinau, pigiausiai ir greiciausiai galima susituokt Las Vegas. Ten galima ryte nueiti su pasais, o po pietu jau iseit susituokus

Kainuoja, jei teisingai atsimenu, nuo $100. kaina priklauso nuo ceremonijos, kuria pasirenki. Pigiausiai kainuoja paprasta ceremonija viename is daugelio ten esanciu tuoktuviu biuru. Jus gali sutuokt net pats Elvis Presley!

Tada kainuos brangiau. Galite susituokt ore skrendant virs miesto ar Grand Canyon - kainuos zymiai brangiau. Ir t.t. - kiek fantazija ir galimybes leidzia. Del tuoktuviu proceduru paprastumo ir greitumo i Las Vegas vaziuoja tuoktis itin daug zmoniu is viso pasaulio saliu. Taciau yra mananciu, kad tos sutuoktuves yra nerimtos, kad moteris bet kada be jokiu formalumu gali palikt vyra, ir atvirksciai
Aciu, Archideja uz info

Kad Las Vegase paprasciausiai tai ir as spejau jau issiaiskinti, bet net pati nzn ar patiktu man pas ta Elvi susituokti

tik va ko nzn, tai kiek man kainuotu skrydis iki las Vegaso is pietu karolinos mazdaug? nes busim visai kitame Amerikos gale uztat taip tas Las Vegasas ne i tema atrodo, bet jei pigiau nei susituokti kur nors pakeliui vaziuojant turistauti, tai kodelgi ne

o del t, kad yra ivairiu nuomoniu apie Las Vegasa - tebunie, svarbu man gerai

vieniems labai smagu planuot visus metus ir po to klausytis giminiu nuomoniu ant kiekvieno kampo, o kitiems geriau ekspromtu nors ir ne idealiai bei romantiskai, nors pagrinde viskas remiasi i finansus