Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai II

sakote hempz geras g.gif ,o sakykite kaip jisai putuoja normalei? 4u.gif
Atsakyti
Neseniai pradejau naudoti Amway purinanti plaukus sampuna ir balzama. Esu labai patenkinta. Plaukai atrodo gerai, malonus kvapas ir dabar, kai zlotas taip nukrites, kainos visai 'nesikandzioja' smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2009 03 02, 15:38)
sakote hempz geras  g.gif ,o sakykite kaip jisai putuoja normalei? 4u.gif

Kas yra normaliai ir kodel manai, kad sampuno gerumas pagal putojima nustatomas?
Atsakyti
JOICO IR MARLIES MOLLER thumbup.gif
Atsakyti
Labai gerassampunas norincioms atsiauginti plaukus. Rekomenduoju

user posted image angel.gif
Atsakyti
QUOTE(Marisa @ 2009 03 02, 17:46)
Neseniai pradejau naudoti Amway purinanti plaukus sampuna ir balzama. Esu labai patenkinta. Plaukai atrodo gerai, malonus kvapas ir dabar, kai zlotas taip nukrites, kainos visai 'nesikandzioja'  smile.gif

Tikrai labai geri šampūnai thumbup.gif Išbandyti ir į nieką nebekeičiami biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MisKaprizas @ 2009 03 03, 13:08)
Tikrai labai geri šampūnai  thumbup.gif Išbandyti ir į nieką nebekeičiami biggrin.gif

Jie perkami pas platintojus?
Atsakyti
4u.gif as nesakau,kad jai sampunas blogai putuoja tai jisai yra blogas,tiesiog jau nurasytas ..As daug metu plowiau su Headen&shouldersu,tai esu pripratus,kad jisai neblogai putuoja,todel noriu kazka naujo isbandyt,kuris nebutu tiesiog kaip wanduo,kur iswis nesiputuoja,tiesiog man kazkaip nepawyksta su nesiputuojanciais susidraugauti ir tuomet jie stowi lentynoje doh.gif
Atsakyti
skorpione20 Paskelbta Vakar, 23:56

Ką daro šis? 4u.gif

[QUOTE]sandra.g Paskelbta Vakar, 20:37
JOICO IR MARLIES MOLLER

Kuris iš Marlies moller patiko?Kuom? 4u.gif
Atsakyti
O gal kam teko naudoti Paul Mitchell Super Skinny arba Loreal ARTec TextureLine Fresh Style sampunus? g.gif Lauksiu atsiliepimu smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wika 111: 03 kovo 2009 - 17:03
QUOTE(skorpione20 @ 2009 03 02, 23:56)

user posted image angel.gif

o kur ji isigyti galima?labai sudomino,o pati bandei? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2009 03 03, 14:17)
4u.gif as nesakau,kad jai sampunas blogai putuoja tai jisai yra blogas,tiesiog jau nurasytas ..As daug metu plowiau su Headen&shouldersu,tai esu pripratus,kad jisai neblogai putuoja,todel noriu kazka naujo isbandyt,kuris nebutu tiesiog kaip wanduo,kur iswis nesiputuoja,tiesiog man kazkaip nepawyksta su nesiputuojanciais susidraugauti ir tuomet jie stowi lentynoje  doh.gif

Geras šampūnas nebūtinai turi putoti, pati dėl šito su kirpėja konsultavausi biggrin.gif Smarkus putojimas gali reikšti ir tai, kad ten per daug tų putojimą sukeliančių medžiagų yra ir tiek doh.gif Turiu Amway šampūną dažytiems plaukams, kuris mažai putoja, nes ten daug apsauginių aliejų, kurie saugo plauką ir spalvą ax.gif
Atsakyti