Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai II

mes tai su dukra perkam noah sampunus jie yra visiskai nauturalus.tikrai jauciasi poveikis.perkam per platintoja galiu duoti kiontakta jei reikia linivo@gmail.com

QUOTE(astuškinas @ 2009 01 29, 17:37)
tiek skaičiau, jau visai nebesigaudau wacko.gif šiandien parduotuvėj stovėjau ir skaičiau šampūnų sudėtis, visi su tais blogais ingridientais doh.gif  tai kokį merginos perkat ekologišką ir kur?
ačiū už info 4u.gif

Atsakyti
Gal kas bande toki L'occitane Angelica sampuna? smile.gif
user posted image
Atsakyti
O as vis dar naudoju Organic Blue ir esu ziauriai patenkinta. Tiesa pasakius nejauciu jokio skirtumo ar vien su sampunu ar dar ir to pacio kondicionieriaus dedu. Plaukai vistiek svelnus ir minksti bet kuriuo atveju smile.gif Net neisivaizduoju ar vel kada keisiu si sampuna i ka kita bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnule @ 2009 03 06, 01:41)
O as vis dar naudoju Organic Blue ir esu ziauriai patenkinta. Tiesa pasakius nejauciu jokio skirtumo ar vien su sampunu ar dar ir to pacio kondicionieriaus dedu. Plaukai vistiek svelnus ir minksti bet kuriuo atveju  smile.gif  Net neisivaizduoju ar vel kada keisiu si sampuna i ka kita  bigsmile.gif

o kur jo galima isigyti lietuvoje? gal kokioje vaistineje jo yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Angele62 @ 2009 03 05, 21:55)
mes tai su dukra perkam noah sampunus jie yra visiskai nauturalus.tikrai jauciasi poveikis.perkam per platintoja galiu duoti kiontakta jei reikia linivo@gmail.com

Bet NOAH su SLS. Ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 03 06, 01:12)
o kur jo galima isigyti lietuvoje? gal kokioje vaistineje jo yra?  g.gif

paskaitinek puslapius atgal, kazkas yra rades ir link'a idejas kur yra.
Atsakyti
Gal kas gali patarti gera, intensyviai drekinanti sampuna? Plaukams akivaizdziai truksta dregmes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KarolinaViktorija @ 2009 03 05, 22:39)
Gal kas bande toki L'occitane Angelica sampuna? smile.gif
user posted image

Bandziau,bet man nuo jo greiciau plaukai susiriebalavo.Bet seip tai labai fainas labai skaniai kvepia smile.gif
Papildyta:

http://www.sveikipro...d...30&id=18496
Papildyta:

Siaip jo ir per interneta galima uzsisakyti ir specialiose parduotuvese smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutalt: 06 kovo 2009 - 11:40
QUOTE(agnule @ 2009 03 06, 01:41)
O as vis dar naudoju Organic Blue ir esu ziauriai patenkinta. Tiesa pasakius nejauciu jokio skirtumo ar vien su sampunu ar dar ir to pacio kondicionieriaus dedu. Plaukai vistiek svelnus ir minksti bet kuriuo atveju  smile.gif  Net neisivaizduoju ar vel kada keisiu si sampuna i ka kita  bigsmile.gif

Aš irgi žiauriai patenkinta savo turimu šampūnu, bet vis kažkaip galvoj krebžda mintis, jog vienu ir tuo pačiu šampūnu visą laiką plauti galvą nėra gerai, reikia retkarčiais pakeisti kitu. O gal tai tik reklaminis triukas, kad moterys pirktų kuo įvairesnius šampūnus? g.gif

Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2009 03 06, 12:53)
Aš irgi žiauriai patenkinta savo turimu šampūnu, bet vis kažkaip galvoj krebžda mintis, jog vienu ir tuo pačiu šampūnu visą laiką plauti galvą nėra gerai, reikia retkarčiais pakeisti kitu. O gal tai tik reklaminis triukas, kad moterys pirktų kuo įvairesnius šampūnus?  g.gif

o jis plauku neriebina,nepastebejai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 03 06, 14:11)
o jis plauku neriebina,nepastebejai? 4u.gif

Nea schmoll.gif O jei riebina, tai čia ženklas, jog laikas pakeisti kitu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 06 kovo 2009 - 12:14
QUOTE(laumupė @ 2009 03 06, 13:14)
Nea  schmoll.gif  O jei riebina, tai čia ženklas, jog laikas pakeisti kitu?

Asmeniskai man-jei sampunas riebina plaukus iskart keiciu kitu,man tai zenklas,kad man tas sampunas netinka.
Atsakyti