Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai II

Taip džiaugiaus Natura Siberica šampūnu, o nuo jo pradėjo niežtėti oda, atsirado pleiskanos ir plaukai super greitai susiriebaluoja doh.gif Nežinau, kokį iš natūralesnių dabar išbandyti. Kaip Weledos šampūnai?
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 04 02, 08:12)

Ačiū labai už tokį išsamų aprašymą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 02 balandžio 2009 - 21:46
Jadzka kaip atrodo tas loreal sebum control? As turiu vitamino color kauke, nebloga, noreciau ir sita isbandyt, bet pas mus nemaciau. ar sumazina riebalavimasi? kaip o rising grassi? as dabar turiu sito kauke, bet sampuno dar nebandziau
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2009 04 02, 19:27)
Taip džiaugiaus Natura Siberica šampūnu, o nuo jo pradėjo niežtėti oda, atsirado pleiskanos ir plaukai super greitai susiriebaluoja doh.gif Nežinau, kokį iš natūralesnių dabar išbandyti. Kaip Weledos šampūnai?

As bandziau su rozmarinais, neblogas, bet po jo noris balzamo (ka ir naudojau is TBS purinanti.. nes vien sampuno maza, o vanduo man kazkaip nepatikimai skambejo.. ta prasme is weledos). Labai kvepia rozmarinais, kvapas jaucias dienos begy, bet ploviau kaip plovus- kas ryta. Is naturalesniu patiko Live Clean - bet man jis tiesiog netiko - eme niezteti galvos oda, bet plaukai PASTEBIMAI puresni ir nebutinai kasdien plaut reikejo good.gif pabandyk, jei turi galimybe, nes ir nera brangus ~12 lt. Dar patiko Hempz purinantis. Nzn kiek jis nauralus, bet tikrai geras, drekinantis ir nusipelnes komplimentu sampunas.
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2009 04 02, 21:59)
Is naturalesniu patiko Live Clean - bet man jis tiesiog netiko - eme niezteti galvos oda, bet plaukai PASTEBIMAI puresni ir nebutinai kasdien plaut reikejo good.gif

O man kaip tik su Live Clean plaukai buvo prisiploję ir reikėjo plaut ne tik kasdien, bet jei norėdavau kur išeit vakare, tai ir plauti dar kartą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 04 02, 22:02)
O man kaip tik su Live Clean plaukai buvo prisiploję ir reikėjo plaut ne tik kasdien, bet jei norėdavau kur išeit vakare, tai ir plauti dar kartą doh.gif

Kaip idomiai mastau.gif man net jokiu priemoniu dziovinant nereikejo naudoti

Tiesa, dar patiko TBS su guaranomis ir Loccitane su 5iais eteriniais aliejais. Pirmasis kartu su balzamu patiko kad visiskai neapsunkino plauku, lengvi plaukai, lengvas kvapas ir siaip malonu naudoti, be to skalsus. Loccitane - nerealus kvapas visai dienai, plaukai 2 dienas islaikydavo, bet laikui einant vel emiau plauti kasdien. Bet issiplovus pjutis labai smagus. Labai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dasha: 02 balandžio 2009 - 22:06
o jadzka gerai surase ir as taip pabandysiu. mano plaukai sviesinti, sausoki, linke pustis.

man netiko:
Tigi freak control, plaukai kaip siaudai issiplovus
BC silver, pilkinantis sampunas sausino plaukus
O'rising kokosinis sampunas, nezinau gal reikejo ilgiau juo plaut galva, bet nebeiskenciau, plaukai toks jausmas dar sausesni issiplovus, visiski stagarai budavo, be kaukes po plovimo neimanoma.
Bodyshop alyvuogiu sampunas, tas pats kas su vardintai auksciau, issiplovus plaukai net neissukuojami, jokio komforto.

neblogi, bet nepirksiu antra kart:
Carlton Colour Delight
Klorane su mangais, is pradziu labai patiko, bet atradau geresniu biggrin.gif

labai tiko patiko:
Himalaya protein shampoo and conditionier for dry damaged hairnei po vieno sampuno man tokie plaukai nebudavo, net sunku paaiskint, bet labai tiko.
user posted image
ir dabar nusipirktas Hempz hydratating nereikia po jo jokiu balzamu, plaukai glotnus, svelnus ir jaucias, kad sudrekinti.
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 04 02, 22:46)
Ačiū labai už tokį išsamų aprašymą 4u.gif

Nėr už ką wink.gif

QUOTE(ZBITKA @ 2009 04 02, 22:50)
Jadzka kaip atrodo tas loreal sebum control? As turiu vitamino color kauke, nebloga, noreciau ir sita isbandyt, bet pas mus nemaciau. ar sumazina riebalavimasi? kaip o rising grassi? as dabar turiu sito kauke, bet sampuno dar nebandziau

Riebavaimasi sumažina, bet nesausina plaukų. Nors O'Risingo Caduta gal net dar albiau mažina riebalavimąsi ax.gif
Grasso nebandžiau, negaliu pasakyt ax.gif
user posted image

QUOTE(Bittersweet @ 2009 04 03, 07:55)
labai tiko patiko:
Himalaya protein shampoo and conditionier for dry damaged hairnei po vieno sampuno man tokie plaukai nebudavo, net sunku paaiskint, bet labai tiko.

Va Himalaya ir aš pamiršau parašyt, tik turėjau riebiems plaukams proteininį, tai tikrai plaukai švelnūs ir visai geri buvo. MB pastoviai naudoja nuo pleiskanų, tai tikrai nebeturi pleiskanų. Nors nuo visokių kitų atsirasdavo jam....
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 04 03, 11:55)
Va Himalaya ir aš pamiršau parašyt, tik turėjau riebiems plaukams proteininį, tai tikrai plaukai švelnūs ir visai geri buvo. MB pastoviai naudoja nuo pleiskanų, tai tikrai nebeturi pleiskanų. Nors nuo visokių kitų atsirasdavo jam....

aha vyrui ir as nupirkau himalaya nuo pleiskanu
Atsakyti
QUOTE(Bittersweet @ 2009 04 03, 10:56)
aha vyrui ir as nupirkau himalaya nuo pleiskanu

Neblogos tos Himalaya priemonės. Aš iš durnumo iš Indijos parsivežiau pusę lagamino (nes kainos ten 3 x mažesnės nei pas mus...) tai va MB ir naudoja šampūnus, jau kokius 4 bonkus suprausė lotuliukas.gif
Atsakyti

ir dabar nusipirktas Hempz hydratating nereikia po jo jokiu balzamu, plaukai glotnus, svelnus ir jaucias, kad sudrekinti.
user posted image
[/quote]
kiokia kaina to hempz ir kur butu galima rasti? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugnet: 03 balandžio 2009 - 10:12
58lt (350ml) as tai sarmoj pirkau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bittersweet: 03 balandžio 2009 - 10:26