Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai II

QUOTE(Bittersweet @ 2009 04 03, 11:25)
58lt (350ml) as tai sarmoj pirkau

Aš va save tramdau, kad nepirkti daugiau ko nors doh.gif: Va gundausi Avedos Clove serija ir būtent Hempz priemonėmis doh.gif: Bet reikia nenukrypti nuo O'Rising, nes tinka ir patinka. Nebent pirkt MB Avedos litrinį ir pačiai kartais panaudot g.gif:
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 04 03, 12:45)
Aš va save tramdau, kad nepirkti daugiau ko nors doh.gif: Va gundausi Avedos Clove serija ir būtent Hempz priemonėmis doh.gif: Bet reikia nenukrypti nuo O'Rising, nes tinka ir patinka. Nebent pirkt MB Avedos litrinį ir pačiai kartais panaudot g.gif:

turėjau hempz kondicionieriu drekinanti nepatiko verysad.gif db nusipirkau ta solar is lorelio ir kauke taip pat solar, šampuna bandziau, zinau kad thumbup.gif o kaip kaukė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 04 03, 12:15)
turėjau hempz kondicionieriu drekinanti nepatiko verysad.gif db nusipirkau ta solar is lorelio ir kauke taip pat solar, šampuna bandziau, zinau kad thumbup.gif  o kaip kaukė? g.gif

Kaukės nebandžiau ax.gif Bandzžius tikt Vitamino color ir Absolut repair. Man vien kvapas šampūno pasakiškas wub.gif Abrikosai tokie... Vasara.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 04 03, 13:27)
Kaukės nebandžiau ax.gif Bandzžius tikt Vitamino color ir Absolut repair. Man vien kvapas šampūno pasakiškas  wub.gif Abrikosai tokie... Vasara....  wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 03 31, 20:28)
As kaune pirkau smile.gif Vilniuje: Pilies g. 16, Jakšto g. 9; prekybos centre ,,Panorama”  vilniue va cia parduoda wink.gif

O kur Kaune pirkai?
Atsakyti
QUOTE(mama_Kristina @ 2009 04 03, 14:43)
O kur Kaune pirkai?

Akropolyje "Sveiki produktai" 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri ismanot apie Joico sampunus ax.gif Kazkaip susigundziau pabandyti is sitos serijos, esu blondine ir plaukuciai labai sausi, tai kai isplaunu, joks balzamas nepadeda, issukuoti neimanoma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittersweet @ 2009 04 03, 07:55)
o

labai tiko patiko:
Himalaya protein shampoo and conditionier for dry damaged hairnei po vieno sampuno man tokie plaukai nebudavo, net sunku paaiskint, bet labai tiko.
user posted image
ir dabar nusipirktas Hempz hydratating nereikia po jo jokiu balzamu, plaukai glotnus, svelnus ir jaucias, kad sudrekinti.
user posted image

sitie abu ir man geruliai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Geriausio dar kaip ir neatradau, bet siuo metu labai patinka naudojamas Alternos oranzinis, nes labai svariai plauna, plaukai labai blizga smile.gif
Atsakyti
o gal kas bande Hempz sampuna dazytiem plaukam?koki butu atsiliepimai?siandien douglase ziurejau tai kaina 79 lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 04 05, 22:03)
Geriausio dar kaip ir neatradau, bet siuo metu labai patinka naudojamas Alternos oranzinis, nes labai svariai plauna, plaukai labai blizga smile.gif

o gali dar ir nesvariai plauti????? blink.gif blink.gif blink.gif
Papildyta:
QUOTE(jadzka @ 2009 04 03, 09:55)
Nėr už ką wink.gif
Riebavaimasi sumažina, bet nesausina plaukų. Nors O'Risingo Caduta gal net dar albiau mažina riebalavimąsi ax.gif
Grasso nebandžiau, negaliu pasakyt ax.gif
user posted image
Va Himalaya ir aš pamiršau parašyt, tik turėjau riebiems plaukams proteininį, tai tikrai plaukai švelnūs ir visai geri buvo. MB pastoviai naudoja nuo pleiskanų, tai tikrai nebeturi pleiskanų. Nors nuo visokių kitų atsirasdavo jam....

jadzka kad lorealio puslapi tokio sampuno nera ir as ziurejau pard neradau g.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2009 04 07, 00:12)
o gali dar ir nesvariai plauti????? blink.gif  blink.gif  blink.gif
Papildyta:
jadzka kad lorealio puslapi tokio sampuno nera ir as ziurejau pard neradau g.gif

Nu pirkdavau Buržua salone prieš kelis metus. Tuomet kokias 4 bonkas jo sunaudojau doh.gif: nebent pasikeitė serijos g.gif:
Atsakyti