Įkraunama...
Įkraunama...

Saugokitės VIASAT - tai apgavikai

Skaitau ir patikėt negaliu, pasirodo dar ir taip būna... blink.gif
Ačiū visiems už perspėjimus ir kad dalinatės patirtimi! 4u.gif
Dabar žinosiu ko vengti.

Atsakyti
Pas mus buvo panaši situacija: mes buvome pasirašę sutrtį dviems metams ir susimokėjom už du metus į priekį.
Tačiau sutarties kitoje pusėje mažom raidelėm yra parašyta kad jie gali keisti abonentinį mokesį. Taigi praėjus metams gauname sąskaitą su skola, neva mes skolingi, nes jie pakeitė abonentinį mokestį. Aš pasiskambinau jiems, bandžiau aiškinti, bet mano pastangos buvo bevaisės, aiškinimai, kad pagal galiojančią sutartį mes apmokėjom už du metus į priekį. IR JŪS ŽMONĖS NEGAIŠKIT SAVO BRANGAUS LAIKO IR PINIGŲ NESKAMBINKITE JIEMS, O KREIPKITĖS Į JUOS REGISTRUOTU PAŠTU LAISVA FORMA IŠDĖSTYKIT SAVO PRETENZIJAS, ir pamatysit, kaip jie atsauks visas jūsų skolas, nes jie yra AFERISAI, atkreipkite dėmesį, kad niekur negalima rasti jų kontaktų, įmonės adreso ar vadovų rekvizitų. Tai adresą, kur turiu siųsti laišką sužinojau iš vartotojų teisių. Taigi gavę iš kart paskambino ir pareiškė, kad pretenzijų mums neturi. Jie juk žino, kad neteisėtai elgiasi. TAIGI BENDRAUKITE SU JAIS TIK REGISTRUOTU PAŠTU!!!!!
Jei netikite manimi, kreipkitės į vartotojų teisių tarnybą (8 5) 212 13 53, jie jums tikrai patars kaip turite elgtis.
Atsakyti
Na ka gi... papasakosiu as ir musu patirti su viasat, gal nors vienam zmogui bus naudinga. smile.gif Pasiraseme sutarti, 2iems metams abonentinis mokestis 59lt/men visa sutarties laikotarpi + korteles nuomos mokestis, mokamas uz ateinanti laikotarpi (metus) 24lt/metam.
Po keliu menesiu, patikrinus tiesiogini debeta nuskaiciuota korteles nuoma - 50lt. Issiaiskiname, kad jie pakele mokesti ir mums pranese laisku (kur gi ne bigsmile.gif ). Laisko negavome. Na tiek to... daugiau nebesiaiskiname. Sumoketa uz korteles nuoma iki 2009 03 24 (sutartis sudaryta 2008 03 24). Praejus mazdaug metams, tiesioginio debeto budu nuskaiciuota 65lt, vel gi skambiname - operatore graziu balseliu patikina, kad pakele mokesti uz naujai atsiradusius kanalus ir t.t. (Kaip bebutu keista, tokiu kanalu kaip VIASAT SPORT BALTIC ar TV1000 Action - nematome ir nemateme bigsmile.gif ). Na tiek to... sukande dantis laukiame sutarties pabaigos, jau issistudijavome, kad pasikeitus salygoms reikia pranesti likus 30 dienu. Skambiname... pasiteiraujame rekvizitu, kur siusti prasyma ir ji issiunciame. Niekas nesusisiekia... po keliu dienu skambinam pasiteirauti, ar gavo musu prasyma ir kada tiksliai issiusti ta kortele. Kaip zinodami, patikrinam banko israsus... Ogi kovo menesi nuskaiciuota suma 245lt doh.gif Kyla klausimas uz ka? Operatore paaiskina, kad tiesioginio debeto budu nuskaiciuota 3men abonentinio mokescio (uz ateinanti laikotarpi)(65x3=195) + korteles nuomos mokestis, mokamas uz ateinancius metus. smile.gif Dziugu... pataria siusti dar viena laiska, kad grazintu permoka. Issiunteme, skambiname pasiteirauti, kada grazins. Operatore pamini, kad per pora dienu. Laukiam. Nieko.
Skambiname dar karta... labai nemaloni (gal ne nuotaikoj?) operatore pamini, kad registruota laiska del sutarties nutraukimo ir permokos grazinimo gavo, taciau nera tikslios datos, kada nutrauks sutarti, kadangi tas asmuo, kuris tvarko butent permokas ir sutarties nutraukimus vis dar nenagrinejo musu prasymo. I klausima kada tai padarys - atsakymo jokio, tiksliau kazkas ne i tema numykiama. cool.gif Na visgi, suma ne milijonas, bet ir ne 10lt, galbut man skubiai reikia tu pinigeliu? Skambinam dar po keliu dienu, paminime, kad pokalbi su operatore irasysime, ji sutinka kalbeti. Pasako, kad permoka grazins tuomet, kai sutartis bus nutraukta ir gaus kortele (???). Skambiname dar... kita operatore pamini, kad kolkas musu prasymas nutraukti sutarti neuzregistruotas, taciau, sutartis turetu buti nutraukta po 30 dienu, nuo laisko gavimo. Permoka turi buti pervesta per 2 savaites, nuo laisko gavimo. Siaip ne taip operatorei issprusta preliminarios datos, kad sutartis bus nutraukta balandzio 25 diena, o pinigai grazinti iki balandzio 2 dienos... sia savaite. Na ziuresim, dar kolkas laukiame... Niekam nerekomenduoju tureti reikalu su sia imone, atsiprasau uz tokia paklode, bet gal kamnors bus naudinga. smile.gif Ir paminejau tik sutarties nutraukimo nesklandumus, o jei dar pamineti kiek karto, per ta laikotarpi teko 'kabeti' ant telefono ir kokie mokesciai uz telekomunikaciju paslaugas skambinant i tarpmiestini, tai prasitestu istorija dar bent keletu lapu. 4u.gif
Atsakyti
as apsalusi tokius dalykus skaitant blink.gif o as maniau kad viasat cia tipo suistriausia televizija blink.gif doh.gif GEDA jai per mazai pasakyta butu lotuliukas.gif
Atsakyti
g.gif keista. naudojuosi Viasat 2 metus, jokiu niuansu pakolkas neturejau, bet pries pasirasant derinau sutarti su jais el. pastu. Skaiciau viska kas parasyta mazomis raidelemis, nors ir baisiai tingejau, bet toks punktas, kaip kortelio metinio mokescio keitimas - buvo ibrauktas is sutarties ir dar keli punktai. Taip kad pirmiausia, reikia ziureti ka pasirasai 4u.gif
Atsakyti
aš šiandien ryte buvau "maloniai" nustebinta kai pamačiau,kad nėra 4 rusiškų kanalų,per brangi jų transliaciją,nu žinot bash.gif tačiau mano reakcija palyginus dar rami,bet kai apie tai sužinos tėtis,kuris tik tuos kanalus žiūrėjo.. gun_bandana.gif
Atsakyti
Ir aš iš daugumos draugų esu girdėjusi, jog viasatas - baisūs sukčiai gun_bandana.gif
Atsakyti
Mes naudojamės jau treti metai, tai irgi abonentinį mokestį padidino nuo 29 iki 35 blink.gif ....pranešė laišku ir viskas, neva gali pakeisti tą mokestį.....nu jau doh.gif ...kai baigsisi sutartis, tai imsim tikrai kitą......kanalus kaip ir matome, atrodo nemažai, o dėl rusiškų net nežinau g.gif kažkaip Mb vis juos pažiūri, ar dar yra net nežinau g.gif
O dėl žiūrėjimo ką pasirašai- tai čia paskaitai, analizuoji sutartį, bet visi pasileika teisę sau keisti sutarties sąlygas, ir nenori- nepasirašyk sutarties ax.gif
Atsakyti
Sveikos. Naudojames ir mes, kol kas, Viasat'o "paslaugomis", bet begsiu, kur akys mato blink.gif , kai baigsis sutaris. Sutartis baigiasi 2010.10.29, idomu, nuo kada pradeti juos judinti, kad nebutu per velu g.gif ? Kaip supratau, tiesiogini debeta, reikia nutraukti kuo anksciau, na kad uz butas ir nebutas "paslaugas" savavaliskai nenuskaiciuotu pinigu. O ka dar daryti anksti? g.gif
Ispeti - pries 30 dienu ( rastu).
Kaip su tuo korteles metiniu mokesciu? Jis imamas uz praejusius metus ar uz ateinancius? ( jei gerai iskaitau sutartje, tai lyg i prieki ).
Nu vnz, tiek visokiu paslaugu su sutartimis ir isipareigojimais, bet turbut vienintele Viasat, kurios pabaigos laukiu be galo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivelee @ 2010 02 19, 15:21)
Pas mus buvo panaši situacija: mes buvome pasirašę sutrtį dviems metams ir susimokėjom už du metus į priekį.
Tačiau sutarties kitoje pusėje mažom raidelėm yra parašyta kad jie gali keisti abonentinį mokesį. Taigi praėjus metams gauname sąskaitą su skola, neva mes skolingi, nes jie pakeitė abonentinį mokestį. Aš pasiskambinau jiems, bandžiau aiškinti, bet mano pastangos buvo bevaisės, aiškinimai, kad pagal galiojančią sutartį mes apmokėjom už du metus į priekį. IR JŪS ŽMONĖS NEGAIŠKIT SAVO BRANGAUS LAIKO IR PINIGŲ NESKAMBINKITE JIEMS, O KREIPKITĖS Į JUOS REGISTRUOTU PAŠTU LAISVA FORMA IŠDĖSTYKIT SAVO PRETENZIJAS, ir pamatysit, kaip jie atsauks visas jūsų skolas, nes jie yra AFERISAI, atkreipkite dėmesį, kad niekur negalima rasti jų kontaktų, įmonės adreso ar vadovų rekvizitų. Tai adresą, kur turiu siųsti laišką sužinojau iš vartotojų teisių. Taigi gavę iš kart paskambino ir pareiškė, kad pretenzijų mums neturi. Jie juk žino, kad neteisėtai elgiasi. TAIGI BENDRAUKITE SU JAIS TIK REGISTRUOTU PAŠTU!!!!!
Jei netikite manimi, kreipkitės į vartotojų teisių tarnybą (8 5) 212 13 53, jie jums tikrai patars kaip turite elgtis.

tai ir mums panasiai ivyko, menuo liko iki sutarties pasibaigimo, praneseme registruotu laisku kad atsisakome pratesti sutarti, o jie eme ir i prieki korteles abonimentini mokesti praso susimoketi. tai dar su vartotoju teisiu tarnyba iseitu aferistams nemoketi to abonimentinio? siusti jies laisva forma kad nemokesim abonimentinio i prieki registruotu laisku ir laukti atsakymo? ar skambinti dar bandyt po laisko issiuntimo?
Atsakyti
kaip gali reikėti mokėti užpaslaugas, kurių neteiks? Juk jūs atsisakote jų paslaugų, kortelę grąžinate - tai už ką mokėti? Nutraukit debetą, kad iš anksto nenuskaičiuotų. Užtat niekad nepasirašinėju debeto sutarčių, nepatinka man tie jų nusirašinėjimai, geriau pačiai pervest.
Atsakyti
as taip supykau ant Viasat verysad.gif neberodo mano megstamiausiu muzikos kanalu verysad.gif
Atsakyti