Įkraunama...
Įkraunama...

Saugokitės VIASAT - tai apgavikai

As tai jau ir negaliu,tas viasat'as baigia jau visus nervus istampyt,praeita savaite gavom laiska,kad dar esam skolingi uz kovo menesi doh.gif Nors jau esam atsisake nuo gruodzio menesio ju paslaugu doh.gif Zodziu,kadangi nera debeto-tai vietoj 59lt reik sumoket 68lt ir plius dar 12,99lt uz filmu kanala.Nusibodo ir man ten su jais kariauti schmoll.gif reiks susimoket,nes vel kokia nors Gelvora prisikabins,idomu kiek dar laiko eis ir po to tie laiskai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eurogirl @ 2009 07 27, 12:32)
kad dabar viasat'as pakeitęs sutartį į labiau vartotojo naudą. Pvz.: paslaugų galima atsisakyti įspėjus ne prieš 90, o prieš 30 dienų. Kad viasat'as dabar negalės vienašališkai kelti kainos, atsisakyta delspinigių.
Manau, jie tikrai stengiasi taisyti savo padėtį, kas yra labai pagirtina smile.gif

g.gif g.gif g.gif blink.gif
Cia nuo kada doh.gif doh.gif doh.gif
Turbut neskaitet temos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2009 07 31, 15:27)
g.gif  g.gif  g.gif  blink.gif
Cia nuo kada  doh.gif  doh.gif  doh.gif   
Turbut neskaitet temos  doh.gif

Tema aš perskaičiau visa smile.gif

Štai kas rašoma jų tinklalapyje "Informuojame, kad nuo 2009 m. rugpjūčio 1 d. keičiamos “Viasat” sutarties tipinės sąlygos. Naujosios sąlygos galioja visiems naujiems bei esamiems “Viasat” abonentams." doh.gif

http://viasat.lt/index.php?id=232

4u.gif

Atsakyti
AŠ TAI JAU PASIUTAU ZINOKIT NUO VAKAR KAI GAVAU IS JU SMS TELEFONU.
Sutartis jau nutraukta tik po menesio reik grazinti ta kortele.viskas sumoketa pries metus i prieki iki sutarties nutraukimo ir dar plius permoka virs 30lt yra,o vakar gavau zinute,kad turiu susimoketi 42lt.uz ka taip ir neaisku.parasiau jiems meilu,o atsakyma gavau,kad pasikeite mokejimas ir jau nebe 42lt,o 56lt/padidejo per puse paros/ blink.gif blink.gif aš tikrai nemokesiu jiems nei cento,o dar reikalausiu ,kad grazintu permoka.Gal kas patarsit kur cia galima kreiptis del tokiu aferu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 08 28, 13:43)
AŠ TAI JAU PASIUTAU ZINOKIT NUO VAKAR KAI GAVAU IS JU SMS TELEFONU.
Sutartis jau nutraukta tik po menesio reik grazinti ta kortele.viskas sumoketa pries metus i prieki iki sutarties nutraukimo ir dar plius permoka virs 30lt yra,o vakar gavau zinute,kad turiu susimoketi 42lt.uz ka taip ir neaisku.parasiau jiems meilu,o atsakyma gavau,kad pasikeite mokejimas ir jau nebe 42lt,o 56lt/padidejo per puse paros/ blink.gif  blink.gif aš tikrai nemokesiu jiems nei cento,o dar reikalausiu ,kad grazintu permoka.Gal kas patarsit kur cia galima kreiptis del tokiu aferu verysad.gif

Kaip baigėsi ši situacija su viasat? Kur kreipėtės?
Nes įdomu labai. Mes su draugu įsivedėm, kol kas normaliai viskas, nesiskundžiam. Kaip bus vėliau, matysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eurogirl @ 2009 09 04, 12:55)
Kaip baigėsi ši situacija su viasat? Kur kreipėtės?
Nes įdomu labai. Mes su draugu įsivedėm, kol kas normaliai viskas, nesiskundžiam. Kaip bus vėliau, matysim smile.gif

atsakiau jiem,kad as taip visko nepaliksiu ir kreipsiuos i vartotoju teises.pasišaipymas kažkoks.Kotele jau turėjo juos pasiekti/ji naudoja mano giminaitis norvegijoj/issiunte menesiu ankščiau.
Atsakyti
aš jau nebeturiu kantrybes su jais verysad.gif mane grasina paduosiantys anstoliams doh.gif
kortele juos jau pasieke.is ju puses jie man dar turi grazinti permoka.o man vistiek siunčia laiskus,kad as jiems 56lt skolinga verysad.gif
Atsakyti
Man tai keista, kad atsiranda dar žmonių kurie prasideda su viasatu, mokytis reikia iš svetimų klaidų o ne iš savų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(acewentura @ 2009 10 11, 16:29)
Man tai keista, kad atsiranda dar žmonių kurie prasideda su viasatu, mokytis reikia iš svetimų klaidų o ne iš savų. smile.gif

o kas jums keista?juk ne visi žino atsiliepimus apie viasata mirksiukas.gif
Atsakyti
Vos nesugalvojau įsivesti VIASATĄ doh.gif
Atsakyti
ŽMONIŲ ATSILIEPIMAI APIE VIASATA doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vadovė @ 2009 09 19, 14:57)
aš jau nebeturiu kantrybes su jais  verysad.gif mane grasina paduosiantys anstoliams  doh.gif
kortele juos jau pasieke.is ju puses jie man dar turi grazinti permoka.o man vistiek siunčia laiskus,kad as jiems 56lt skolinga  verysad.gif

Jetus, mums jau baigias sutartis - kaip as svajoju greiciau jiems ja grazinti doh.gif Tik kaip tai padaryti, kad paskui tie grasinantys laiskai neitu g.gif
Atsakyti