brangus dienorasti...cia as rasau...siandiena mano diena prasidejo labai anksti.kodel?todel,kad nenorejau pramiegot puse gyvenimo...(zinai,kazkur tai girdejau)nuo siandien nusprendziau kiekviena diena pradet kuo anksciau,kadangi gyvenimas toks trumpas

na bet as ne apie tai.norejau tau papasakot kaip praejo mano dienos iki tol kol nusprendziau viska atskleisti tau,mano dienorasti

...kazko nieko nebeprisimenu

turbut labai niuriai gyvenu?!aaaa

prisiminiau!!! tai va,vakar...vakar as buvau super geros nuotaikos,visa svytinti is laimes,meiles(?) ir visa kita,bet staiga,kaip perkunas is giedro dangaus-bum!!!sove mintis tiesiai i galva(o tai nutinka ne taip jau ir daznai,jei atvirai pasakius

)kazko mano gyvenime truksta!!!gal gero darbo?...neee

gal naujos masinos?...neee

tai gal vyro,sunio,vaiku?...gal ne

o gal...

tai ko gi?paklausiau as saves.man truksta meiles

kaip banalu,pagalvojau

bet ka darysi,jei jauciu,kad truksta,vadinasi truksta.ir viskas,kaip kirviu nukirsta. tai va.nutariau as jos ieskoti,ir greit greit rasti

bet kur ieskot?tai zinai,nutariau pradzei pas burtininke uzeit,galvoju patars.uzeinu.sedi tokia visa issisiepus,su juoda kate,karpa ant nosies,nu viskas kaip turi but.burtininke!!!tikra

tai as jai sakau,kad noriu meiles.o ji sako ko ko,meiles ?

vaikeli(ei!!! as jau didele

) meilei reikia subrest,uzaugt ir bla bla bla,toliau nesiklausiau...nieko ji nezino

pasakytu ten ir ten tavo meile...o dar...burtininke vadinasi

nu nieko,nepasiseke.nusipirkau diiideli torta,daug daug ledu ir patraukiau pas Kristina(mano drauge,geriausia

)zinai,ji turi vyra,du vaikus,tikrai ir meile turi.turbut.galvojau ji man patars.ateinu,o ji visa apsiverkus,susivelus,pikta.sakau kas yra?o ji-vaikai neklauso,nesimoko,vyras geria,nepareina,ir bla bla bla...nesikalusiau daugiau

apsikabinau savo torta ir istirpusius ledus ir nupedinau namo.viena...be meiles,be...?be nieko.ir susimasciau,brangus dienorasti,ar man ieskot jos?verstis per galva?ar tyliai tyliai laukt kol ji pati ateis

...tai tiek siam kartui.siandiena manes laukia ispudinga diena,jauciu tai,o nuojauta mane retai apgauna...