Įkraunama...
Įkraunama...

mano dienoraštis

brangus dienorasti...cia as rasau...siandiena mano diena prasidejo labai anksti.kodel?todel,kad nenorejau pramiegot puse gyvenimo...(zinai,kazkur tai girdejau)nuo siandien nusprendziau kiekviena diena pradet kuo anksciau,kadangi gyvenimas toks trumpas rolleyes.gif na bet as ne apie tai.norejau tau papasakot kaip praejo mano dienos iki tol kol nusprendziau viska atskleisti tau,mano dienorasti wub.gif ...kazko nieko nebeprisimenu doh.gif turbut labai niuriai gyvenu?!aaaa blush2.gif prisiminiau!!! tai va,vakar...vakar as buvau super geros nuotaikos,visa svytinti is laimes,meiles(?) ir visa kita,bet staiga,kaip perkunas is giedro dangaus-bum!!!sove mintis tiesiai i galva(o tai nutinka ne taip jau ir daznai,jei atvirai pasakius blush2.gif )kazko mano gyvenime truksta!!!gal gero darbo?...neee schmoll.gif gal naujos masinos?...neee schmoll.gif tai gal vyro,sunio,vaiku?...gal ne g.gif o gal... doh.gif tai ko gi?paklausiau as saves.man truksta meiles wub.gif kaip banalu,pagalvojau verysad.gif bet ka darysi,jei jauciu,kad truksta,vadinasi truksta.ir viskas,kaip kirviu nukirsta. tai va.nutariau as jos ieskoti,ir greit greit rasti fool.gif bet kur ieskot?tai zinai,nutariau pradzei pas burtininke uzeit,galvoju patars.uzeinu.sedi tokia visa issisiepus,su juoda kate,karpa ant nosies,nu viskas kaip turi but.burtininke!!!tikra bigsmile.gif tai as jai sakau,kad noriu meiles.o ji sako ko ko,meiles ?lotuliukas.gif vaikeli(ei!!! as jau didele mad.gif) meilei reikia subrest,uzaugt ir bla bla bla,toliau nesiklausiau...nieko ji nezino verysad.gif pasakytu ten ir ten tavo meile...o dar...burtininke vadinasi blink.gif nu nieko,nepasiseke.nusipirkau diiideli torta,daug daug ledu ir patraukiau pas Kristina(mano drauge,geriausia wub.gif )zinai,ji turi vyra,du vaikus,tikrai ir meile turi.turbut.galvojau ji man patars.ateinu,o ji visa apsiverkus,susivelus,pikta.sakau kas yra?o ji-vaikai neklauso,nesimoko,vyras geria,nepareina,ir bla bla bla...nesikalusiau daugiau irnesakyk.gif apsikabinau savo torta ir istirpusius ledus ir nupedinau namo.viena...be meiles,be...?be nieko.ir susimasciau,brangus dienorasti,ar man ieskot jos?verstis per galva?ar tyliai tyliai laukt kol ji pati ateis g.gif ...tai tiek siam kartui.siandiena manes laukia ispudinga diena,jauciu tai,o nuojauta mane retai apgauna...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo numeris trys šimtai dešimt: 29 sausio 2009 - 09:06
man atrodo kad truputuka ne ca parasei? g.gif 4u.gif
Atsakyti
o kur?as norejau paplepet 4u.gif paplepejimuose plepu.nelabai yra su kuo plepet,tai plepu viena tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(numeris trys šimtai dešimt @ 2009 01 29, 10:03)
ji visa apsiverkus,susivelus,pikta.sakau kas yra?o ji-vaikai neklauso,nesimoko,vyras geria,nepareina,ir bla bla bla...nesikalusiau daugiau irnesakyk.gif apsikabinau savo torta ir istirpusius ledus ir nupedinau namo.

drauge butumet geriau apsikabinusi, o ne torta
meiles mat iesko
Atsakyti
QUOTE(numeris trys šimtai dešimt @ 2009 01 29, 10:16)
o kur?as norejau paplepet 4u.gif paplepejimuose plepu.nelabai yra su kuo plepet,tai plepu viena tongue.gif

galvojau gal suklydai,norejai savo dienorasti susikurti ir cia netycia parasei,bet jei ne,tai ok mirksiukas.gif
bet su drauge tai tikrai negrazei pasielgei g.gif
Atsakyti
QUOTE(sanele @ 2009 01 29, 11:57)
galvojau gal suklydai,norejai savo dienorasti susikurti ir cia netycia parasei,bet jei ne,tai ok mirksiukas.gif
bet su drauge tai tikrai negrazei pasielgei g.gif

zinau kad negraziai ax.gif siandiena jos atsiprasysiu.butinai.nes paskui pagalvos,kad as egoiste,savimyla.o as ne tokia.man tik verkiant meiles reikia.butinai mirksiukas.gif ir nenoriu matyt,ka ta meile su zmogum padaro,kai jis galvoja,kad ja turi,o istikruju velniai zino ka turi.bet vistiek as jos atsiprasysiu.butinai./catcher/,nepavydek man torto tongue.gif
Atsakyti
brangus dienorasti,pagaliau mano diena po truputi slenka i pabaiga.jau beveik prie jos ir priartejo.siandiena mano nuojauta nepasitvirtino,diena buvo paprasta,neipatinga,neissiskirianti is daugelio,sakyciau beveik eiline.nors ivykdziau tris gerus darbus tongue.gif 1.atsiprasiau drauges,kad pasirodziau tokia nejautruole ir nepazliumbiau kartu,keikdama jos vyra,gyvenima ir siuo metu siauciancia krize.ji pasake,kad nieko tokio,kad jai turbut PMS arba kaltas menulio uztemimas(kazin dabar uztemimas g.gif )arba metu laikas,kai visos sventes praejo,o iki atostogu dar toli skatina bloga nuotaika ir pykti ant viso pasaulio.tai va,draugyste nugalejo,karo nebus 4u.gif 2.nuveziau mamos suni pas veterinara,mama sako kad koseja jis( doh.gif ,ji amzinai arba sau arba vargsui suniukui ligu randa).veterinaras pasitaike visai nieko wub.gif apziurejo mamos fifa(cia suns vardas,mamai patinka blush2.gif ),nu nieko,pertusino gert nereikes biggrin.gif patare nagus nukirpt,bet kadangi as paziurejau nesusipratusiom akim(o istikro,tai mintys kitur klaidziojo,o ne apie fifos nagus)tai pats ir atliko sia pareiga.nuo siol dazniau vesiu mamos suni pas veterinara ax.gif svarsciau galimybe ir savo isigyt,bet ne,nelemta man,pas mane net geles neauga,nes neturiu as tam laiko ir potraukio.na o 3. pasikabinau pagaliau bute uzuolaidas,tai milziniskas darbas clap.gif nes anksciau visiems aiskinau,kad man taip patinka(gyvent be uzuolaidu)kol nesenai pastebejau kaip bobele is priesais namo smalsiai stebi.gana,prisiziurejo,geriau seriala koki suziures per ta laika,kuri praleidzia i mano langus spoksodama.taip ir praejo mano diena.sestadieni esu pakviesta i baliu.tai rytojus pasvestas kokio padoraus apredo paieskom.oiii sunku bus,bet pasistenkt verta mirksiukas.gif labanakt,brangus dienorasti,ate oro_buckis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo numeris trys šimtai dešimt: 29 sausio 2009 - 22:34
o nepatogiau būtų susikurt dienoraštį http://www.supermama...automodule=blog ir ten rašyt, o jau kas norėtų, galėtų ten ir pakomentuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lithium @ 2009 01 29, 23:59)
o nepatogiau būtų susikurt dienoraštį http://www.supermama...automodule=blog ir ten rašyt, o jau kas norėtų, galėtų ten ir pakomentuot  g.gif

pritariu. Ten yra vieta skirta dienoraščiam
Atsakyti
ten yra vieta rimtiems dienorasciams.o maniskis ne toks.pulkit dabar mane,o po to ismeskit.ziuriu populiaru pasidare SM senbuvem puolinet.gal jauciates cia kaip savo namie?bet uztai as nesijauciu sveciuose.
Papildyta:
dar norejau paklaust.jums labai labai maiso?o gal cia is geros dusios?vienaip ar kitaip atleiskit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(numeris trys šimtai dešimt @ 2009 01 30, 10:25)
ten yra vieta rimtiems dienorasciams.o maniskis ne toks.pulkit dabar mane,o po to ismeskit.ziuriu populiaru pasidare SM senbuvem puolinet.gal jauciates cia kaip savo namie?bet uztai as nesijauciu sveciuose.
Papildyta:
dar norejau paklaust.jums labai labai maiso?o gal cia is geros dusios?vienaip ar kitaip atleiskit 4u.gif

niekas taves cia neuzsipuole mazute tik patarima gera dave 4u.gif 4u.gif
o ka reiskia kai SM istikruju uzsipuola nelinkiu patirti
Atsakyti
QUOTE(sanele @ 2009 01 30, 10:29)
niekas taves cia neuzsipuole mazute tik patarima gera dave 4u.gif  4u.gif
o ka reiskia kai SM istikruju uzsipuola nelinkiu patirti

gerai,supratau kad patarima,pikta atsikeliau irnesakyk.gif skaiciau kaip SM vienos sugeba suvalgyt kita.ir skaitos super mamu klubas.tos kur valgo tikrai ne super mamos,jau spejau isidemet kelis nikus.
Atsakyti