Įkraunama...
Įkraunama...

mano dienoraštis

tiesiog...
... Niekada neuzmik nepasakes-labos nakties, niekada neiseik pries tai nepasakes-sudie... ... Jei ant taves supyks, nenueik nuleides galva, o iskeles ja-atsiprasyk... ... Niekada nesakyk-nenoriu taves matyti, o geriau ilgai ziurek i akis ir nieko nepasakes nueik... ... Nebijok pasakyti aciu-tevams... Atsiprasau-draugams... Myliu tam, kurio pasiilgai... ...Juk sie zodziai privercia nusisypsoti ar pravirkti, jie kiekvienam suspaudzia sirdi..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo numeris trys šimtai dešimt: 10 vasario 2009 - 07:31
QUOTE(manti @ 2009 02 08, 02:05)
"Jei tu jau pasidavei - uzkask save giliau, jei tu negali tylet - dainuok garsiau, jei tu nori keist pasauli - keisk pirmiau save..." nepakartojami zodziai rolleyes.gif

susigundziau ir as ta daina,kaip tik dbr siunciuosi wub.gif 4u.gif
p.s. sveikinu su antra nerukymo diena.saunuole ax.gif ax.gif
te baliona uz tai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sanele @ 2009 02 10, 09:22)
p.s. sveikinu su antra nerukymo diena.saunuole ax.gif  ax.gif
te baliona uz tai 4u.gif

dekoju ax.gif laikausi biggrin.gif
Atsakyti
sveiks dienorasti 4u.gif as sakiau kad su tuo velnio suneku musu bio laukai nesutampa arba karmos kokios g.gif nu zodziu.siandien is pacio ryto lekiau pas savo mamule(gerai gyvena rupuzioke,su drauge poilsiaut isleke,pavydziu blush2.gif ) tos nelemtosios Fifos pasiimt(kvieskitte aukle,vadinasi,neatlygintinai priziuriu sunis doh.gif velnias doh.gif ).nu tvarkingai mudvi pedinom namo(netoli,oras geras)ir prie pat mano namu,kad soko is masinikes dvi policininkes blink.gif kur antsnukis.sako?nu nera sakau(cia prisiminiau,kaip mama minejo,kad Fifule turi kazkokia alergija,kurios deka negali antsnukio nesioti)pradejau apie tai porint tom dviem.neee sako,netinka taip,reikia antsnukio ir viskas.dokumentai.mano sakau?ne,suns doh.gif o ***..nezinojau,kad privalu suns popierius visur tasytis blink.gif nu neturiu sakau,siaip sakau be dokumentu ji,turi namie kazkoki "tapatybe" irodanti pasa(skiepu knygele bigsmile.gif prisiminiau)nu va,vien zo,liepe prisistatyt.i policija.o ba doh.gif to dar nebuvo.as greit i pagalba supermamas pasitelkiau,ka daryt?ka sakyt?ar gali but be antsnukio del alergijos?nu ir nulekiau ten visa tokia pasikausciusi straipsniais biggrin.gif nu nubaude mane verysad.gif protokola surase.va taip.negera as.oi negera.beveik kriminalinio pasaulio atstove(taip man leido pasijaust tenai cool.gif ).nu va,mamulei pranesiau "gera"naujiena,oi kad pasiuto,sako nu palauk,grysiu,tai visi jie ten man su namornikais(suprask antsnukiais mirksiukas.gif ) sedes mad.gif ochhhh pasiuto motera,pasiuto...o Fifa,lyg suprasdama,liudnai per langa ziuri verysad.gif net gaila...as jau ant jos nepykstu...pikstu ant kitu,ant tu kas sukure tuos istatymus,ant tu,kas is pasalos puole ankstyva ryta,ant...?hm g.gif nezinau...bet va(geroji puse tongue.gif ),net ir toks ivykis nesugebejo ismust manes is pusiausvyros-nerukau.ir neuzsitraukiau susinervinus.jega!!!gera nerukyti thumbup.gif buckis.ate mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo numeris trys šimtai dešimt: 10 vasario 2009 - 22:37
Kur dingo autorė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2009 02 15, 20:44)
Kur dingo autorė  ax.gif

sėdi supermamoj ir kvarksi bele kur api bele ka biggrin.gif o savo dienorašti pamiršo blush2.gif

tai va,brangusis.jau nežinau nuo ko pradėti,nei kuo baigti.gyvenu kaip ir gyvenus.tik vėl esu viena biggrin.gif bet man labai gerai.och kiek aš prisikankinau per ta kvailį.dieve dieve,niekam nelinkiu.žinai,aš kaip katinas,mėgstu vaikščiot viena ir nemėgstu kontrolės ir ataskaitų.o jons reikalavo,pyko,raudonavo,burbuliavo ir visaip kitaip reiškė nepasitenkinimą,jei aš ne duok die,nepasirašiau prieš išeidama kur nors.vsio,nuo dabar jokių ataskaitų,jokių nerišlių pasiaiškinimų-LAISVĖ(papūgoms mirksiukas.gif ) ir pavasaris thumbup.gif jėga biggrin.gif
mano mama atidarė "verslą",važiuoja i lenkus ir apipirkinėja visas kaimynkas,ūžas doh.gif dar mane norėjo įsukt.na jau neeee schmoll.gif nepasidaviau,tai tempiu kitą gyvenimo naštą-FIFĄ doh.gif šiaip man smagu pastaruoju metu,net nežinau kodėl,matyt čia tas atšilimas kaltas biggrin.gif
na gerai,prisipažinsiu,buvo truputį liūdesiukas atslinkęs i mano kiemą,kai su jonu turėjau parišt,bet ilgai neužsibuvo.todėl dabar aš vėl laiminga,gyvenimu besidžiaugianti,trykštanti energija,gyvybingumu,nenusakomai sveiku protu,nesuvaldoma aistra,humoro jausmu,gerais norais ir šiaip,vieniša mergaitė mirksiukas.gif

šiaip tiesą sakant esu nestipriai paveikta krizės.t.y. bijau.bijau,kad Lietuva neišnyktų iš žemelapio,bijau,kad baigsis Lietuvoj visi pinigai,bijau,kad prezidentė bus ta sukta boba(arba kita,arba bele kas,nes vistiek geriau nebus mirksiukas.gif ),bijau,kad visi tautiečiai emigruos i lenkus,bijau žodžiu.krizės.bijau,kad parduotuvės netaptų muziejais,bijau kažkur kažką rast/laimėt/gaut/papigiai nusipirk,apgaus gi doh.gif tai tokia liūdnoji šiandienos pusė.

tiesa,aš dar be visa ko ir labai savimi didžiuojuosi bis.gif (nu jau iš kuklumo nemirsiu,tikrai biggrin.gif ) aš NEBERŪKAU clap.gif yahoo.gif ir man taaaaip gera biggrin.gif bet priaugau 3kg
bučkis.čiau angel.gif
Atsakyti
kas ta sukta boba prezidentė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2009 03 17, 10:35)
kas ta sukta boba prezidentė? g.gif

kurią išrinks tongue.gif ta ir bus sukta,.juk tai taip būdinga LT ax.gif
Atsakyti
O kur autore dingusi?? g.gif Skaiciau jos dienorasti su sypsena. toks fainas! noriu pratesimooo! blush2.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti