tiesiog...
... Niekada neuzmik nepasakes-labos nakties, niekada neiseik pries tai nepasakes-sudie... ... Jei ant taves supyks, nenueik nuleides galva, o iskeles ja-atsiprasyk... ... Niekada nesakyk-nenoriu taves matyti, o geriau ilgai ziurek i akis ir nieko nepasakes nueik... ... Nebijok pasakyti aciu-tevams... Atsiprasau-draugams... Myliu tam, kurio pasiilgai... ...Juk sie zodziai privercia nusisypsoti ar pravirkti, jie kiekvienam suspaudzia sirdi..
QUOTE(manti @ 2009 02 08, 02:05)
"Jei tu jau pasidavei - uzkask save giliau, jei tu negali tylet - dainuok garsiau, jei tu nori keist pasauli - keisk pirmiau save..." nepakartojami zodziai 
susigundziau ir as ta daina,kaip tik dbr siunciuosi
p.s. sveikinu su antra nerukymo diena.saunuole
te baliona uz tai
QUOTE(sanele @ 2009 02 10, 09:22)
dekoju
sveiks dienorasti
as sakiau kad su tuo velnio suneku musu bio laukai nesutampa arba karmos kokios
nu zodziu.siandien is pacio ryto lekiau pas savo mamule(gerai gyvena rupuzioke,su drauge poilsiaut isleke,pavydziu
) tos nelemtosios Fifos pasiimt(kvieskitte aukle,vadinasi,neatlygintinai priziuriu sunis
velnias
).nu tvarkingai mudvi pedinom namo(netoli,oras geras)ir prie pat mano namu,kad soko is masinikes dvi policininkes
kur antsnukis.sako?nu nera sakau(cia prisiminiau,kaip mama minejo,kad Fifule turi kazkokia alergija,kurios deka negali antsnukio nesioti)pradejau apie tai porint tom dviem.neee sako,netinka taip,reikia antsnukio ir viskas.dokumentai.mano sakau?ne,suns
o ***..nezinojau,kad privalu suns popierius visur tasytis
nu neturiu sakau,siaip sakau be dokumentu ji,turi namie kazkoki "tapatybe" irodanti pasa(skiepu knygele
prisiminiau)nu va,vien zo,liepe prisistatyt.i policija.o ba
to dar nebuvo.as greit i pagalba supermamas pasitelkiau,ka daryt?ka sakyt?ar gali but be antsnukio del alergijos?nu ir nulekiau ten visa tokia pasikausciusi straipsniais
nu nubaude mane
protokola surase.va taip.negera as.oi negera.beveik kriminalinio pasaulio atstove(taip man leido pasijaust tenai
).nu va,mamulei pranesiau "gera"naujiena,oi kad pasiuto,sako nu palauk,grysiu,tai visi jie ten man su namornikais(suprask antsnukiais
) sedes
ochhhh pasiuto motera,pasiuto...o Fifa,lyg suprasdama,liudnai per langa ziuri
net gaila...as jau ant jos nepykstu...pikstu ant kitu,ant tu kas sukure tuos istatymus,ant tu,kas is pasalos puole ankstyva ryta,ant...?hm
nezinau...bet va(geroji puse
),net ir toks ivykis nesugebejo ismust manes is pusiausvyros-nerukau.ir neuzsitraukiau susinervinus.jega!!!gera nerukyti
buckis.ate
Kur dingo autorė
QUOTE(Baltija @ 2009 02 15, 20:44)
sėdi supermamoj ir kvarksi bele kur api bele ka
tai va,brangusis.jau nežinau nuo ko pradėti,nei kuo baigti.gyvenu kaip ir gyvenus.tik vėl esu viena
mano mama atidarė "verslą",važiuoja i lenkus ir apipirkinėja visas kaimynkas,ūžas
na gerai,prisipažinsiu,buvo truputį liūdesiukas atslinkęs i mano kiemą,kai su jonu turėjau parišt,bet ilgai neužsibuvo.todėl dabar aš vėl laiminga,gyvenimu besidžiaugianti,trykštanti energija,gyvybingumu,nenusakomai sveiku protu,nesuvaldoma aistra,humoro jausmu,gerais norais ir šiaip,vieniša mergaitė
šiaip tiesą sakant esu nestipriai paveikta krizės.t.y. bijau.bijau,kad Lietuva neišnyktų iš žemelapio,bijau,kad baigsis Lietuvoj visi pinigai,bijau,kad prezidentė bus ta sukta boba(arba kita,arba bele kas,nes vistiek geriau nebus
tiesa,aš dar be visa ko ir labai savimi didžiuojuosi
bučkis.čiau
kas ta sukta boba prezidentė?
QUOTE(Baltija @ 2009 03 17, 10:35)
kurią išrinks