oi Dieve,Alachai,Buda ir visi kiti

na ir naktele.klausyk as tikrai is karto pasakau,is visos sirdies to nenorejau,bet...yra kaip yra,tavo geraaaa mergaiteee suklydooo

(cia as dainuoju).tai nuo pradziu.atvaziavo "jonukas",tradiciskai pasiskunde,kokia bloga "grytute",kaip jis jos nemyli,kaip inai jo tikriausiai nemyli,kaip gaila,kad mes nesusitikom anksciau,koks jis butu laimingas,jei galetu but su manim ir t.t. ir t.t.(aisku mano savimeile tai pagloste,kam nepatiktu

)(kvaisa

)po to aspireiske Kriste!nesimiega ir jai

sako nuveikiam ka nors,vaikai pas tevus,vyras po zveriu baliaus jau seniai ir garsiai knarkia,liudna labai labai liudna.mano saunioji drauge Kristina visiskai nenustebo uztikus "jonuka" pas mane,sako as jau juos pazystu simta metu ir anokia cia naujiena,po kiekvieno pasizmonejimo "jonukas" buna negailestingi isvarytas uzsimaskavusios raganos "grytutes" ir jos mamos,o tada visa nakti terorizuojamas telefonu ir sms zinutemis

sako nenustebk,jei vaziuosi sia nakti "jonuko"daiktu.(uzbegdama ivykiams uz akiu,pasakysiu,taip ir buvo)tai va,bet is pradziu labai linksmai viskas,nulekem tryse i kluba,pasitusinom,pasisokom,pasijuokem,zodziu gerai praleidom laika,bet kai tukstanti penkata karta paskambino "grytute" ir pareiske jei "jonukas"negris namo ji pasidarys ka nors(idomu ka?gal nauja sukuosena

)mano gerosios fejos,Kristinos nervai neislaike,sprogo kaip atomine bomba!nu palauk sako tu kekse(?)as tau parodysiu kaip terorizuot zmogu,sedi ant jo gero ir dar sikanti katina vaidini,isvarai ir parsivarai kada nori!tai isgyk arkli!galesi varinet,ganyt taip sakant!oi supyko Kriste,oijojoj!!!!vaziuojam sako,as jai padarysiu(sukuosena?nea ne tai ji turejo galvoje

)zodziu,as kaip zuikis drasuolis paskui karvede Kristina,"jonukas" paskui mane ir patraukem i "grytutes"grycia.ten zodis po zodzio isikalbejom(tiksliau daugiausia kalbejo "grytute",o mes jai pritarem

kol "jonukas"daiktus dejos)ji ispradziu savo sviesiaplauke galvyte pamane,kad mes pries "jona",bet uz ja

kad skundes,kad skundes,koks blogas "jonas",neduoda masinos(sudauze jau tris kartus)nemyli jos mamos(jie gyvena(o gal sakyt gyveno?)trise)pyksta,o mama tokia gera,tvarko namus,gamina valgyti,plauna "jonuko"kojines ir t.t.ir tuo metu mama salia atsistojus sniurksciojo nosim ir visaip keike neispruseli,nevala,jos grazia mergaite iskaudinusi "jona"zodziu ju kalbu reziume:"grytute"tipine fifa(ne,ne mano mamos kalyte

)ruzavais naguciais ir blizganciom smegenelem.mamyte,baba dyzel,reguliojanti viska nuo A iki Z,"jonukas"...(ai be komentaru

)tai va,priglaudziau laikinai pas save "jonuka",bet tikrai laikinai,nes daug nepatogumu kyla(nebaigtas remontas,vonia be duru...)miega vargselis

o as?sedziu ir mastau:pabaisa as ar ne?kalta as ar aplinka(

)Kristina manes nesmerkia,sako taip jai ir reikia,melze melze "jona" abi su mamyte,dabar zinos!oiiiiiii.....yra kaip yra....gerai,nebedainuosiu,lekiu i vonia nusipraust,kol "jonas"miega,nes sakau vonia be duru,nepatogu...ziauriai