vakaras.labas.taip.labas vakaras.viskas as siandien galutinai isitikinau,kad man nelemta turet koki gyvi namie.rupuze,ta mazge Fifa tiek per diena pridare

apgrauze mano tapkes,prisisiojo 5 kartus ant kilimo

ir viena karta
prikakojo 
nosi uzrietus praeina pro savo sausiaka,o i mano lekste gatava ikristi

isgirdus zingsnius laiptinej loja kaip pamisus savo cypianciu balseliu

ir nagais duris drasko

pa-bai-sa!!!!!!!!paskambinau mamai,nieko sako,nauja vieta,pripras

nu jo,man si vieta irgi nauja,dar nei remontas nepabaigtas,bet tai nereiskia,kad as turiu elgtis kaip pamisele Fifa

nu nors lauke sulaukem komplimentu

grazuole ji siaip kai paziuri,tik musu bio laukai turbut nesutampa

siandien "jonukas"atakuoja sms'sais.liudna sako jam.o ka man daryt,as gi ne klounas,nepralinksminsiu.sako nutraukes viska su "grytute"pajuto kad pasaulis nesibaigia ties jos "didenybe" ir kad yra grazesniu spalvu nei ruzava.dziaugiuosi uz tai

juk gera,kai zmogus issilaisvina.butent taip manau ir jis jauciasi.zodziu,rytoj eisim pietaut.vat

Kriste skraido padebesiais,nes siais sunkiais krizes laikais jos pupuliukui(taip meiliai,kai jai buna gera,ji vadina savo vyra

)ne tik nesumazino algos,bet zenkliai ja pakele.dabar ji vel gales gryzti i sporto kluba su visais pribumbasais ir nesukt galvos del rytdienos(jos zodziais tariant).uztai vakare,kai uzmigdys seimyna ateis su sampanu.reikia atsvest

na va,cyple neduoda ramybes,teks kulniuot vel su ja i lauka,o taip salta,nenoriuuu,tiiiiingiu

jauciu reik ir i parduotuve uzsukt,atsargai dar kokio vyno prigriebt,nes po 22 basta,negausim.o jei pritruks

kad pritruks,tai beveik faktas,su Kriste ne juokai,jei svesti tai svesti(sukis.jos

)nu viska lekiu,nes mazoji cyple negyvai uzsicyps arba mano duryse skyle pragrems

ate
Papildyta:sanele,
vasaros_saule