Įkraunama...
Įkraunama...

mano dienoraštis

ahoy dienorasti mirksiukas.gif na praslinko vezlio greiciu dar viena diena. savotiskai sunki ji man buvo."jonas" puse dienos miegojo.atejo mama.vos neisvirto is klumpiu pamacius vyriskus batus kolidoriui doh.gif sakau draugas,pazistamas is uzsienio gryzo,tika is lektuvo,sa,miega cool.gif laikinai pabus.su kreiva sypsena nuzvelge,zinau,kad nepatikejo,bet ai irnesakyk.gif tai va,del savo svecio turejau atidet pietus pas mama,nes kartu eit nepatogu,anksti ir isvis nera reikalo,o viena palikt irgi kazkaip nelabai blush2.gif zodziu ir smagu ir verkti noriu."grytute" terorizuoja sms'ais.gaila man jos verysad.gif vargse nervinas ir praso ir grasina.bet "jonas" ne uz ka i kalbas nesileidzia.is dalies kalta prisipazystu(klydau...gulinciu nieks nemusa 4u.gif ),bet kitaip pagalvojus ne.nelaikau as jo ir nenoriu laikyt(sakiau jau kiek nepatogumu turiu),zmones jie suauge turi savo galvas,maniske cia ne prie ko(na beveik blush2.gif )tai va,liudna siaip diena,namie praleista,nieko nepamaciau gero,naujo,jokiu nuotykiu.nemegstu tokiu verysad.gif manasis "jonukas" snaudzia,keista matyt vyriski savo namie ax.gif ziuriu ir mastau g.gif ar norecau kas diena toki vaizdeli matyti?kolkas ne.turbut ne.gal veliau.gal ne kiekviena diena.man reikia asmenisnes erdves,nepratus as taip...tai va tokie reikaliukai dienorasti,kaip gerai,kad galiu cia isliet save,nes kitaip turbut sprogciau.einu gult...nes liudna man.ate cray.gif P.S.dooovile aciuks.gif blush2.gif
Atsakyti
labukas dienorasti mirksiukas.gif atsikeliau geriu kavyte ir mastau."jonas"siandiena iseis,pagyvens pas tevus,kol atsilaisvins jo butas(nuomuoja),sake noretu but su manim per amzius,nesitraukt nei sekundei wub.gif grazu wub.gif bet as tvirtai laikausi,nesuskydau dar ir nesuskysiu.nu zodziu,kaip bus lemta taip ir bus.siandiena mama nuo pacio ryto skambuciais kankina doh.gif sumaste,sako as pagalvojau,kad tu per liesa esi,ar tau viskas gerai?ar valgai?ar gerai miegi?problemu neturi?ojjjjj doh.gif aisku kad man viskas gerai ir tokiai kaip esu man patinka but biggrin.gif sakau jai,atvesk 5kg sonines,as apsivyniosiu ta sonine,kad storesne atrodyciau,nes savosios augint neketinu tongue.gif vien zo,nepatinku jai kazkodel.idomu,kai busiu mama,man patiks mano vaikas ar jis bus liesas ar storas g.gif nu ateitis parodys,bet manau patiks,as toleruoju zmones mirksiukas.gif tai va."jonas" iseina,bet turesiu kita "svecia" mama labai maloniai,be atsiklausimo savaja Fifa pas mane atgrus doh.gif isvaziuoja ponia.pas drauge.o savo sunpalaikio (sorry) pasimt negali doh.gif teks man su ja tasytis.ka padarysi,toks jau mano likimas matyt mirksiukas.gif viskas dienorasti,saim kartui ciau oro_buckis.gif iki vakaro brunette.gif
Atsakyti
tikrai sauniai rasai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
malonu net skaityti wub.gif
Atsakyti
laaaukiu tesinio bigsmile.gif nu super kaip smagiai ir lengvai skaitos thumbup.gif saunuole!! 4u.gif
Atsakyti
vakaras.labas.taip.labas vakaras.viskas as siandien galutinai isitikinau,kad man nelemta turet koki gyvi namie.rupuze,ta mazge Fifa tiek per diena pridare doh.gif apgrauze mano tapkes,prisisiojo 5 kartus ant kilimo mad.gif ir viena karta prikakojo gun_bandana.gif nosi uzrietus praeina pro savo sausiaka,o i mano lekste gatava ikristi doh.gif isgirdus zingsnius laiptinej loja kaip pamisus savo cypianciu balseliu doh.gif ir nagais duris drasko doh.gif pa-bai-sa!!!!!!!!paskambinau mamai,nieko sako,nauja vieta,pripras irnesakyk.gif nu jo,man si vieta irgi nauja,dar nei remontas nepabaigtas,bet tai nereiskia,kad as turiu elgtis kaip pamisele Fifa doh.gif nu nors lauke sulaukem komplimentu wub.gif grazuole ji siaip kai paziuri,tik musu bio laukai turbut nesutampa g.gif siandien "jonukas"atakuoja sms'sais.liudna sako jam.o ka man daryt,as gi ne klounas,nepralinksminsiu.sako nutraukes viska su "grytute"pajuto kad pasaulis nesibaigia ties jos "didenybe" ir kad yra grazesniu spalvu nei ruzava.dziaugiuosi uz tai 4u.gif juk gera,kai zmogus issilaisvina.butent taip manau ir jis jauciasi.zodziu,rytoj eisim pietaut.vat tongue.gif Kriste skraido padebesiais,nes siais sunkiais krizes laikais jos pupuliukui(taip meiliai,kai jai buna gera,ji vadina savo vyra hihihi.gif )ne tik nesumazino algos,bet zenkliai ja pakele.dabar ji vel gales gryzti i sporto kluba su visais pribumbasais ir nesukt galvos del rytdienos(jos zodziais tariant).uztai vakare,kai uzmigdys seimyna ateis su sampanu.reikia atsvest sokiai.gif na va,cyple neduoda ramybes,teks kulniuot vel su ja i lauka,o taip salta,nenoriuuu,tiiiiingiu cry.gif jauciu reik ir i parduotuve uzsukt,atsargai dar kokio vyno prigriebt,nes po 22 basta,negausim.o jei pritruks g.gif kad pritruks,tai beveik faktas,su Kriste ne juokai,jei svesti tai svesti(sukis.jos biggrin.gif )nu viska lekiu,nes mazoji cyple negyvai uzsicyps arba mano duryse skyle pragrems aggressive.gif ate flirt.gif
Papildyta:
sanele,vasaros_saule oro_buckis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo numeris trys šimtai dešimt: 02 vasario 2009 - 20:19
saunuole,faina skaityt 4u.gif
Atsakyti
labas rytas.stai ir as biggrin.gif nezinau nuo ko pradet...pradesiu nuo to,kad su Fifa nesusigyvenau,aciu dievui siandiena mama pasims ta maza pabaisa cool.gif tik Kristes mergaite verks verysad.gif jai taip patiko vedziot ta monstriuke.sakau Kristei reikia vaikui sunio ir taskas.didele jau merga,sugebes priziuret.jei jau uzsiminiau apie Kristina,tai pabaigsiu.vakar jos brangiausias iskrete poksta,paliko Kristei rasteli-brangioji,isejau pasportuoti su draugais,grysiu pavarges,nemusk lotuliukas.gif o inai buvo besiruosianti i nauja sporto kluba.atleke,gelbek sako,tas parsas jau aisku kokiu sportu uzsiima,pasaugok vaikus,mirtinai reikia.tai va taip Kristes atzalos su Fifa susipazino ir taip mes su mergaiciuke nusprendem,kad jai reikia suns.bachuriukas tai visa diena prie PC prasedejo doh.gif mano zadeti pietus su "jonuku"neivyko verysad.gif negalejau...kol Kriste ir jos brangiausias sportavo( hihihi.gif )as su ju dziaugsmeliais sedejau namie doh.gif tep va...neispudinga dienele,vakare "jonas" uzsuko,paplepejom,pasirodo jis,zaltys,dviem metais uz mane jaunesnis doh.gif nu ir sekasi man...visa gyvenima man tik jaunesni.idomu kodel?va vakar radau savo vaikystes-jaunystes uzrasu knygele ir ten tokie nu,"ka tu apie mane galvoji",paskaiciau prisisjuokiau,pasirodo visi kiemo bernai mane mylejo blush2.gif va vienas raso-"as tave labai mylejau,bet dabar myliu Dainora,nors tu man vistiek labai patinki.Linas"kitas-"as tave labai myliu.kodel tu man nieko neatsakei,kai as paklausiau ar su manim draugausi( hihihi.gif )nors Edgaras nori mane primust,kad sekioju tave,as vistiek tave labai myliu ir noriu draugauti.atsakyk man.Rytis"dar vienas-"kodel tu nevaziavai su manim ir Mynde i skautu stovykla?(kodel kodel,mama neleido doh.gif )mes su Mynde tave mylime.Paulius." lotuliukas.gif grazu ar ne?bet beda ta,kad visi sie rasiusieji veikejai buvo minimum pora trejeta metu jaunesni doh.gif va taip va.ir taip visa gyvenima.gal as uzkeikta g.gif reikes i ta religijos skyreli uzsukt,paskaityt,a vdruk bigsmile.gif na bus matyt.o va del "jonuko" man jau neramu.as jauciu,kad kiekviena minute galvoju apie ji,noriu greiciau pamatyt,kai gaunu jo sms ryte_-labas rytas wub.gif net akyse prasvieseja.zodziu suskydau doh.gif velnias doh.gif nors kita vertus pati juk to norejau,bet...kazkoks "bet" kirba viduj,nors tu ka.idomu kodel?na kolkas,iki greito pasimatymo(susirasymo ) brunette.gif
Atsakyti
dienorasti,bliam,as zinok gamtos klaida.SM daktaras nustate cray.gif sakysi ko cia verkiu,visiems pasitaiko g.gif ir as taip manau.bet kaip man apie tai pranesti mamai?ji juk is koto isvirs doh.gif o "jonas" kaip?kazin ar jam patiks tai? schmoll.gif as irgi taip manau.nutylet?bet jei zmogus internetu nustate.kas tada?a?pasake reiskiais zino doh.gif technologijos kaip sakant...mato tai,ko niekas neitare sitiek metu...ir ka man dabar daryti?kas istaisys ta klaida?oiiiiiiii....manau tik tas kas nustate g.gif bet jis grieztas ir kategoriskas pioneers.gif
Atsakyti
velnias doh.gif sudas doh.gif oiiii nesiseka man!!!!nesiseka ziauriai mad.gif vaziavau i maxima ir nuleido padanga doh.gif ka daryt.pasikeist nemoku.sustojo kazkoks diedule,pencininkas ciut kruta ir kad prades moralus skaityt mad.gif sako va tokios snargles(!) ir sukelia avarijas,nieko neismano,bele vaira sukinet,o paziuresiu ka dabar darysi doh.gif dede,sakau,nerek,persalsi gerkle.ir be to man visiskai neidomu.neketinu net klausytis.oooo,kad pasiuto,as,sako,per sitiek metu tokios nachalkos nemaciau,sustoji padet(!),dar akis drasko!!!!keistas zmogelis,ziauriai,pyko,koliojo mane,bet padanga vistiek pakeite lotuliukas.gif tai supratau,kad jis toks savotiskas zmogus,norejo gero,o isejo kaip visada.nu nesvarbu,paburbejo,pakeite,gryztu namo...o Fifa prasisukus pro batus mano doh.gif taip sakant pasirinko panele graziausius ir sudorojo doh.gif nekenciu to sunio!viskas,arba ji arba as gun_bandana.gif gris mama,pasakysiu as jai... aggressive.gif ot dienele,SM nustato,kad as klaida ir ne bet kokia,o gamtos doh.gif geras dede iskolioja,suo batus sueda ir dar tik puse dienos doh.gif kas bus toliau?
Atsakyti
QUOTE(numeris trys šimtai dešimt @ 2009 02 04, 16:04)
velnias doh.gif sudas doh.gif oiiii nesiseka man!!!!nesiseka ziauriai mad.gif vaziavau i maxima ir nuleido padanga doh.gif ka daryt.pasikeist nemoku.sustojo kazkoks diedule,pencininkas ciut kruta ir kad prades moralus skaityt mad.gif sako va tokios snargles(!) ir sukelia avarijas,nieko neismano,bele vaira sukinet,o paziuresiu ka dabar darysi doh.gif dede,sakau,nerek,persalsi gerkle.ir be to man visiskai neidomu.neketinu net klausytis.oooo,kad pasiuto,as,sako,per sitiek metu tokios nachalkos nemaciau,sustoji padet(!),dar akis drasko!!!!keistas zmogelis,ziauriai,pyko,koliojo mane,bet padanga vistiek pakeite lotuliukas.gif tai supratau,kad jis toks savotiskas zmogus,norejo gero,o isejo kaip visada.nu nesvarbu,paburbejo,pakeite,gryztu namo...o Fifa prasisukus pro batus mano doh.gif taip sakant pasirinko panele graziausius ir sudorojo doh.gif nekenciu to sunio!viskas,arba ji arba as gun_bandana.gif gris mama,pasakysiu as jai... aggressive.gif ot dienele,SM nustato,kad as klaida ir ne bet kokia,o gamtos doh.gif geras dede iskolioja,suo batus sueda ir dar tik puse dienos doh.gif kas bus toliau?

dedule tai slykstus quiet.gif
Atsakyti
QUOTE(sanele @ 2009 02 04, 16:24)
dedule tai slykstus quiet.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Super dienoraštis, ale kur mintys apie darbą? thumbup.gif
Atsakyti