QUOTE(Velnio advokatė @ 2012 07 20, 18:47)
Elaine, ačiū už atsakymą ir pastabas
Svoris labai priklauso nuo veislės ir lyties, suaugę britų trumpaplaukių patinai gali sverti iki 9 kg, nemanau, kad man laikas susirūpinti. Veterinarai sako, kad pas mane stambuolis kačiukas
Neribosiu juk maisto tokiame amžiuje, kai užaugs, tuomet stebėsiu svorį, o dabar, kai pats augimas ir vystymasis, tai manau, kad viskas tvarkoje.
2 metų katė, sverianti 6 kg, gali būti ir visai normalus reiškinys, jeigu tai britukė arba kokia meškėnė
Bet kuriuo atveju, nesiūlyčiau kelti streso katytei ir siūlyti jos nemėgstamą maistą. Geriau natūralus, riebus, tačiau mažiau, atsižvelgiant į ant pakuotės rekomenduojamas normas. O apskritai, tai aš mąstau paprastai: jeigu katinas / katė vizualiai neatrodo nutukęs, jaučiasi gerai ir yra pakankamai judrus, tai reiškia, kad viskas yra gerai 

Svoris labai priklauso nuo veislės ir lyties, suaugę britų trumpaplaukių patinai gali sverti iki 9 kg, nemanau, kad man laikas susirūpinti. Veterinarai sako, kad pas mane stambuolis kačiukas

2 metų katė, sverianti 6 kg, gali būti ir visai normalus reiškinys, jeigu tai britukė arba kokia meškėnė

nera uz ka dekoti

na,gal ir tiesa sakot,kad kol auga,nereikia maisto normuot...bet kokiu atveju,tikiu,kad jusu mazius tikras grazuolis,nes man laaabai patinka tokie kleckiukai,o ne perkare

o mano katytei jau taikom gan griezta dieta(kiek imanoma,nes namie yra ''gerieciu",kurie vis paduoda kasneli isalkusiam