Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek sveria jūsų katinas, katė ?

QUOTE(Evelincik @ 2011 01 20, 14:45)
Tuomet 8kg jau gerokai virs normos,reiktu pasidietint  mirksiukas.gif ne i gera virsvoris katem,kad ir kokie mieli tie rubuiliai

Žinau, kad nelabai į gera. Bet kastruotas yra tai jau vien del to svorio daugiau. O šeip po trupučiuka prisižiurim ką valgom. Pardotuvinio maisto tai nelabai ir mėgsta. schmoll.gif
Atsakyti
11 mėn. britukas sveria 5,9 kg. Kastruotas buvo 9 mėn.
Atsakyti
Mums 14 diena bus 4 menesiai, sveriam virs 2.5 kg.
Atsakyti
Pas mane yra du kastratai. 2 metu, 10 menesiu orientalas sveria 4,6 kg (kai buvo nutukes, tai svere 5,4 kg), o 1 metu, 7 men. abisinas sveria 3,8 kg. Dabar abudu gerai atrodo, nenutuke.
Atsakyti
Persiukas 5 metų (kastruotas) 2,9 -3kg biggrin.gif
Persė 4 metų (sterilizuota) 2,9 -3kg
Rainiukė 9 mėn, (sterilizuota) 2,9-3 kg.
Rainis 15 metų (kastruotas ) 5 kg
Juodai baltas 2 metų (kastruotas) 5,5 kg biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano 7,5mėn. kornišas sveria 3,5kg, savaitgalį svėrėmės smile.gif Kastruotas, kai buvo nepilnai 5mėn., maistuką normuojam smile.gif
Man jo sudėjimas dabar labai gražus smile.gif
Atsakyti
katinas 2.5 metu-6,5kg
kate 8,5 metu-5-5,5 kg
Atsakyti
mano katytė 6 mėnesių sveria 2,3 kg. Valgo kiek nori ir kada nori, bet daug laksto, dūksta, ir apsiryti neturi polinkio.
Atsakyti
QUOTE(kokonas @ 2009 01 29, 10:18)
biggrin.gif
Sveiki ,noriu paklausti, kiek sveria jūsų katės, katinai ? Mano katinas jam 2,5 metų, paprastas kieminis, tiesa pilkos spalvos,sveria 7kg.Ėda kada nori ir kiek nori,
kadangi gyvenam nuosavam name, tai išeina į lauką.Tiesa jis kastruotas.Man jis labai normaliai atrodo, na ,o kas pamato, sako, kad labai stambus.Noriu išgirsti jūsų nuomones..

Mūsų katinas sveria 5.8 kg. Jam 6 metai. Britų trumpaplaukis.
Atsakyti
Mūsiškė tai- 3 KG. 500 G.
Atsakyti
Siamas 1,2 metų (kastruotas būdamas 6 mėn). Tada svėrė 3,3 kg(atrodė liesas),dabar 5,1kg. Nutukęs tikrai neatrodo schmoll.gif ,nes jo kojos ilgos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loret30: 24 rugsėjo 2011 - 20:25
Mūsiškė sveria 3 kg (6 mėn.) ir dar augas ir augs biggrin.gif Ne veltui gi "meškutis", bet čia norma, jei ką 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jusma: 06 spalio 2011 - 15:04