Įkraunama...
Įkraunama...

gyd. R.Kareckienė

Mums 9 savaites, noriu istoti i nesciosios iskaita, gal kas zino kaip ta padaryti VGN? Kaip su gydytoju tartis? g.gif
Atsakyti
Man prieš gerą savaitę ji atliko neplanuotą CP. Atvažiavau į VGN nubėgus žaliems vandenims, kadangi ji budėjo tai ji darė CP. Normali daktarė, kad labai maloni nepasakyčiau (gal kad nemokėjom). Kitą dieną dar pasirodė palatoj, paklausė kaip laikaus ir tiek. Ai dar sekančią dieną įlėkė visa nepatenkinta ko čia mes per aplinkui skalambijamės, nes kažkas iš vyro giminaičių pažįstamos daktarės apie mano leliaus sveikatą pasiteiravo. Visas likusias dienas (gulėjau viso 7) jos nemačiau. Bet manau jei būčiau mokėjus, tai gal ir dažniau būtų užsukus. 4u.gif
Atsakyti
Aš tai iš anksto tariausi su daktare, nes dėl stuburo problemų negalėjau pati pagimdyti. schmoll.gif Tai galiu pasakyt, kad daktare labai gražiai su manimi elgesi (tarsi butu mano mama). Cezari atliko kuo puikiausiai. biggrin.gif Aišku, kad cezaris nėra iš lengvųjų, bet manau gimdyti yra žymiai sunkiau Pjuvis nedidelis ir labai graziai sugijo. Mano kudikelis gime kuo puikiausiai. lotuliukas.gif O dėl pinigėlių tai galiu pasakyt, kad reikia tartis individualiai, man kainavo viso 700 lt (daktarei, anesteziologei, akuserei) .
Atsakyti
Pas Ina Kareckiene patologiniam gulejau 2 kartus neko blogo negaliu apie ja pasakyt neko jai nemokejau,labai norecau pas ja gimdyt bet tartis ir moket nenoriu cool.gif aisku jai patekcau pas ja atsidekocau simboliskai ,nes ji tikrai puiki gyd.
Atsakyti
QUOTE(oxi&baby @ 2010 12 07, 18:01)
Pas Ina Kareckiene patologiniam gulejau 2 kartus  neko blogo negaliu apie ja pasakyt neko jai nemokejau,labai norecau pas ja gimdyt bet tartis ir moket nenoriu  cool.gif  aisku jai patekcau pas ja atsidekocau simboliskai ,nes ji tikrai puiki gyd.




wink.gif))))) As irgi laukiu tu laiku, kada galima bus pasirinkti koki nori daktara, bet uz tai nereiks moketi........
Atsakyti
QUOTE(Teslike;) @ 2011 03 02, 13:17)
wink.gif))))) As irgi laukiu tu laiku, kada galima bus pasirinkti koki nori daktara, bet uz tai nereiks moketi........

As taip pat manau, vasara ruosiuosi gimdyti, bet kai cia merginos paraso, kad sumokejo tiek tiek, ir dar jei uz naktini darba reiktu brangiau :DDDD nu geras pasakymas, lyg eiciau i privacius gimdymo namus su dieniniais ir naktiniais tarifais. DDD Turiu giminej daug daktaru, bet visads jiems tiesiai sviesiai pasisakau, kad nesamone yra jiems moketi :DDD Tai nustatytu pagaliau tarifus ir butu aisku, nes 1000 litu moket uz tai, kad zmogus dirba savo darba nematau reikalo.
Atsakyti
Tai kad jau seniausiai yra tokia tvarka, kad jei nori, jog gimdyme dalyvautu tavo pasirinktas daktaras, i kasa reikia susimoketi 695 Lt berods. Jei nori dar norimos akuseres, vel oficialiai susimoki. Piktinates, net nepasidomejusios smile.gif O tokia tvarka yra jau gal 5 metai visuose gimdymo namuose.
Atsakyti
Profesionali daktarė, cezaris atliktas kruopščiai. Rūpestinga ne teatrališkai, bet nuoširdžiai. Gimdyčiau vėl.
Atsakyti
Antrą ir trečią CP atliko ši gydytoja, abu kartus likau laabai patenkinta , tiek gydytojos profesionalumu, tiek nuoširdžiu bendravimu. Nes pirmą CP darė kituose gimdymo namuose, kita gydytoja - baisu net prisiminti....Jei galėčiau ketvirtą gimdyčiau tik pas ją.
Atsakyti
Susipazinau su gydytoja patologiniame guledama-tikrai maloni,rupestinga ir atidi.Net anytai nuejus pakalbeti apie mano bukle viska maloniai ir detaliai paaiskino.

Jokiu "duokliu"...tikrai ne is vienos girdejau gerus atsiliepimus apie ja.
Atsakyti