mielosios, tai kaip su tarifais? man jau ant dienu gimdyt ir nezinau kiek pinigeliu veztis.kiek konkreciai daktarei reikia duot, kad butu darbas ivertintas?
QUOTE(zemgala @ 2009 02 15, 13:04)
mielosios, tai kaip su tarifais? man jau ant dienu gimdyt ir nezinau kiek pinigeliu veztis.kiek konkreciai daktarei reikia duot, kad butu darbas ivertintas?
As mokejau 1000 lt. ir paprasiau, kad padalintu kam ten dar reikia akuserei, anesteziologui. Nelabai spejau susitarti kiek busiu skolinga, nes ta ryta kai ji mane tik turejo apziureti jau gimdziau

mums taipm pat gavosi 1000. 800 asmeniskai gydytojai. Kaina, manau, priklauso nuo laiko ir gimdymo. as gimdziau per pamaina, greitai, diena. uz naktini darba, manau, turetu but daugiau.
gimdziau pas sita daktare. tariausi is anksto mokejau 600 jai bet tikrai nesigailiu daktare
labai priziurejo mane, snekino kad neuzmigciau na vnz.. super zmogus. Labai matesi profesionalumas ir po gimdymo lanke kasdien (gulejau sawaite)
jai dar gimdysiu tai tik pas ja
ji mane pagulde i patologini isrinko geriausia palata ( kad arti butu tualetas ir dusas), ir po gimdymo pagulde i geriausia palata ir dar su tokia moterim kuri gimde 2 karta kad jai ka patartu kaip su waikeliu twarkytis
nenusakoma daktare.. jai su ja tariesi tai 100% jusies saugi

Sveiki as ieskau dabar sios gydytojos kur galima su ja susieskti,turbut VNg ane
Nes as gimdziau pas kita ir taip isejo kad ir ji budejo ir buvo komplikuotas gimdymas ir prireike cezario tai sita gydfytoja padejo mano susitarusiam gydytojui cezari daryt,ji tikrai profesionali gydytoja labai daug cezariu atlikusi ,mano randas piukiais sugijo ir noriu vel pas ja gimdyt aba jei reiks cezari daryt
Gal kas jos kontaktus turit???

Nes as gimdziau pas kita ir taip isejo kad ir ji budejo ir buvo komplikuotas gimdymas ir prireike cezario tai sita gydfytoja padejo mano susitarusiam gydytojui cezari daryt,ji tikrai profesionali gydytoja labai daug cezariu atlikusi ,mano randas piukiais sugijo ir noriu vel pas ja gimdyt aba jei reiks cezari daryt
Gal kas jos kontaktus turit???
Gimdžiau pas Kareckienę gegužę. Pataikiau per jos budėjimą, priėmė gimdymą, pasirodė profesionali gydytoja, viską padarė ką reikėjo, kai reikalai pradėjo komplikuotės susikvietė į palatą visą komandą, padėjo išstumti. Po gimdymo atėjo apžiūrėt į palatą, pasiteiraut kaip sekasi. Po gimdymo vėl man komplikacijos, važiavau į VGN atsitiktinai koridoriuje pamačiau gydytoja, pasisveikinau, pasakiau, kad gimdžiau pas ją. Iš kart paklausė kas atsitiko? Pasakiau kas, iškart už rankos nusitempė į palatą apžiūrėti ir tvarke mane beveik dvi savaites, gydė, nors nei prašiau nei ką
Balionėlis jai užtai.

Pries 2 savaites gulejau patologiniam, VGN. I.Kareskiene buvo mano palatos gydytoja. Man buvo 25 savaites ir leliukas uzpakaliuku zemyn sedejo,tai kai uzsimeniau,kad gal noreciau pas ja gimdyti,tai iskart akys sublizgejo, ir sako,tu nesijaudink, sezari padarysim ir busi po pusvalandzio kaip naujai gymusi. Man tas nepatiko,kad nors mum dar 3 menesiukai iki gimdymo,iskart prabylo apie cezari,juk dar apsivers vaikiukas, beje duodama vizitine,akivaizdziai rode,kad bloknote gulejo ir 50-tines ir 200-tines litu kupiuros... Tai man jinai nelabai patiko del to poziurio i cezari,gal jinai ir yra cezariu meistre,bet dabar dar anksti kazka sakyti...
QUOTE(luxe5 @ 2010 01 27, 13:34)
Pries 2 savaites gulejau patologiniam, VGN. I.Kareskiene buvo mano palatos gydytoja. Man buvo 25 savaites ir leliukas uzpakaliuku zemyn sedejo,tai kai uzsimeniau,kad gal noreciau pas ja gimdyti,tai iskart akys sublizgejo, ir sako,tu nesijaudink, sezari padarysim ir busi po pusvalandzio kaip naujai gymusi. Man tas nepatiko,kad nors mum dar 3 menesiukai iki gimdymo,iskart prabylo apie cezari,juk dar apsivers vaikiukas, beje duodama vizitine,akivaizdziai rode,kad bloknote gulejo ir 50-tines ir 200-tines litu kupiuros... Tai man jinai nelabai patiko del to poziurio i cezari,gal jinai ir yra cezariu meistre,bet dabar dar anksti kazka sakyti...
Na nezinau, gal ji tik norejo tave nuraminti, kad nepergyventum

As lankiausi ir gimdziau pas sia gydytoja. Mautei buvo virkstele apsisukusi aplink kakla, tai ji irgi mane vis ramindavo kad nesijaudinciau, kad jeigu kas padarys cezari ir viskas bus gerai

Bet ji tikrai nepuola cezario daryti...Pakankamai sunkus buvo gimdymas, del virksteles mazute mano niekaip nesileido zemyn, toniukai krito...nu zodziu...operacine buvo paruosta ir lauke manes, bet gydytoja ir as labai stengemes kad pati pagimdyciau ir pagimdziau

Nes ji visada pabrezdavo, kad jai operacija zinoma lengviau butu padaryti, bet geriausia kai moteris pagimdo pati ir komplikaciju rizika mazesne ir t.t.

QUOTE(luxe5 @ 2010 01 27, 14:34)
na as irgi netikiu kad ji taip is blogos walios... as irgi kai gimdziau pas ja tai pora kartu net buwau uzsiminus apie cezari nes labai bijojau gimdymo i ji sake kad be priezasties negali jo atlikti... net jaigu ir buwo moketi pinigai. Tad ji tikrai tik del nuraminimo taip pasake

Sveikos tariuosi su sita dakatre darys Cp tik nzn kokia kaina CP pas ja,gal galit parasyti i AZ kas nesenai gimde ar dare CP

Gal galetu moderatoriai pataisyti tema, nes gydytojos teisingas vardas yra Ina, tai turetu but Ina Kareckiene.
As kovo men irgi gulejau pas ja patologiniame. Ji paliko labai gera ispudi. Maloni, profesionali, bendraujanti, i klausimus atsakanti, svelniai apziurinti, paaiskinanti.
As kovo men irgi gulejau pas ja patologiniame. Ji paliko labai gera ispudi. Maloni, profesionali, bendraujanti, i klausimus atsakanti, svelniai apziurinti, paaiskinanti.
O aš pas ją gulėjau patologiniam gegužę (buvo mano palatos gyd.), tai man ji labai nepatiko: labai arogantiška, viskuo nepatenkinta, fui.