Sveikos mamos,
as su Ina Kareckiene susiduriau 2kartus: pirmaji, kai gulejau 26 nest. savaite VGN patologiniame skyriuje ir antraji, kai jau pagimdziusi dukrele ji mane israse namo pasikeitus gydytoju pamainai. Pas ja negimdziau, nes is pat pradziu paliko nekoki ispudi. nezinau, kokiomis aplinkybemis kitos su ja susidure, o as tiesiog papuoliau i jos priziurima palata. Niekam jokiu pinigeliu nenesiau ir... pajutau didziuli skirtuma. su manimi palatoje gulejo Kareckienes privaciai priimama mergina, kuri uz paguldyma jai 500 lt sumokejo, tai gydytoja su ja bendravo nuolat, per diena 3-4 kartus lakste, o pas mane per 10 dienu vos 1 karta atejo, mesdavo aki - "guli, tai ir gulek...". Nei jokiu paaiskinimu, nei sypsenos ar elementaraus mandagumo. nepaisant to, kad maksimaliai maloni ir mandagi pati stengiausi buti... prisipazinsiu - is seseliu ir tai daugiau demesio sulaukiau, nei is savo atsiprasant palatos gydytojos...
Gimdyti vaziavau su nieko nesitarusi, nes esu grieztai nusistaciusi uz tokius dalykus. Gimdziau pas Razuma jaunesniji, viskas buvo labia gerai, greitai ir maloniai. nesumokejau ne cento!
paskutine diena gimd. namuose vel su Kareckiene susiduriau - ji mane apziurejo ir namo israse. Ech, nemaloni moteriske... ant sirdies net negera buvo, gerai, kad namo keliavome...

nezinau, nuo ko priklauso gyytojos bendravimas, kaip maciau, daug graziu atsiliepimu buvo. Bet manau, jei is anksto nesitari, neturi pazistamu ir pinigeliu nezadi moketi,sios gydytojos prielankumo nesulauksi. Mano asmenine nuomone - jei gydytojos demesi reikia nusipirkti pazistamais ar pinigais, tai nera gera gydytoja...