Įkraunama...
Įkraunama...

gyd. R.Kareckienė

QUOTE(ramaska555 @ 2008 06 11, 19:17)
Gal zinot, koks sios gyd poziuris i epidura

Kaip tik pries kelias dienas buvau pas sia gydytoja pirminei apziurai ir pasikalbejimui pries netrukus numatoma gimdyma, tai ji pakankamai entuziastingai kalbejo apie epidura. Is to supratau, jog ji tikrai nera grieztai priest tai nusistaciusi.
Atsakyti
Gal kas neseniai gimdete pas Kareckiene? Ar taretes is angsto,kiek mokejote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(menininke @ 2008 08 02, 22:56)
Gal kas neseniai gimdete pas Kareckiene? Ar taretes is angsto,kiek mokejote? 4u.gif

As taip pat buciau dekinga, jei kas pasidalintu sia informacija 4u.gif

menininke, jei suzinosi is kitu saltiniu - buk gera parasyk ir cia biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Na nejaugi niekas su sia gydytoja nesitaria del gimdymu? g.gif
Ar klaidina tas uzrasas temos pavadinime- R. Kreckiene, nes gydytoja gi vardu Ina g.gif
Atsakyti
QUOTE(zole @ 2008 08 19, 17:28)
Na nejaugi niekas su sia gydytoja nesitaria del gimdymu? g.gif
Ar klaidina tas uzrasas temos pavadinime- R. Kreckiene, nes gydytoja gi vardu Ina g.gif

Ir man keista,kad nieks neraso g.gif As zadu kita savaite pas ja gimdyt,tai tau parasysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(menininke @ 2008 08 20, 07:55)
Ir man keista,kad nieks neraso g.gif As zadu kita savaite pas ja gimdyt,tai tau parasysiu 4u.gif

Labai aciu 4u.gif Lauksiu, nes as dar turiu nemazai laiko smile.gif

O tau dideliausios sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
As gimdziau pas sia gydytoja, be galo gera, kompetetinga profesionali man pasirode. Man dare cezario pjuvi, atsigavau tris kart greiciau negu po pirmo ir savijauta visai kita. Del pirmo gimdymo irgi tariausi ir pinigelius mokejau tada dar nezinojau kad pati negaliu pagimdyti tai visa para kankino o po to tik atliko operacija, ziauriai sunku buvo atsigauti. Sakaiu jei pasirysiu treciam tai tik su jos palaiminimu smile.gif O del pinigeliu darsiai klauskit pas ja kiek busit skolingos.
Atsakyti
Nesitariau, nes nezinojau, kad negalesiu pati pagimdyti, teko daryti CP. Viskas buvo thumbup.gif
Atsakyti
as pas Kareckiene gymdziau pries 7 metus,susitarus nebuvau,sumokejau simvoliskai 200lt gyd.,ir 200 akuserei.jinai nuo manes neatsitrauke per visa gymdima ir dar i atskira palata pagulde,kai mane israsinejo is ligonines pati abziurejo,dabar laukiu antro vaiko vel zadu su ja gymdit aisku susitarsiu ir mokestis bus kitas,bet svarbu as ja jau pazistu kaip sazininga zmogu.
Atsakyti
As pas sia gydytoja gimdziau si birzeli (gimdymo eigoje prireike skubaus CZ). Tariausi su ja is anksto ir likau laaaabai patenkinta gydytojos rupesciu, demesiu, atidumu ir profesionalumu.
Atsakyti
Sveikos mamos,
as su Ina Kareckiene susiduriau 2kartus: pirmaji, kai gulejau 26 nest. savaite VGN patologiniame skyriuje ir antraji, kai jau pagimdziusi dukrele ji mane israse namo pasikeitus gydytoju pamainai. Pas ja negimdziau, nes is pat pradziu paliko nekoki ispudi. nezinau, kokiomis aplinkybemis kitos su ja susidure, o as tiesiog papuoliau i jos priziurima palata. Niekam jokiu pinigeliu nenesiau ir... pajutau didziuli skirtuma. su manimi palatoje gulejo Kareckienes privaciai priimama mergina, kuri uz paguldyma jai 500 lt sumokejo, tai gydytoja su ja bendravo nuolat, per diena 3-4 kartus lakste, o pas mane per 10 dienu vos 1 karta atejo, mesdavo aki - "guli, tai ir gulek...". Nei jokiu paaiskinimu, nei sypsenos ar elementaraus mandagumo. nepaisant to, kad maksimaliai maloni ir mandagi pati stengiausi buti... prisipazinsiu - is seseliu ir tai daugiau demesio sulaukiau, nei is savo atsiprasant palatos gydytojos...

Gimdyti vaziavau su nieko nesitarusi, nes esu grieztai nusistaciusi uz tokius dalykus. Gimdziau pas Razuma jaunesniji, viskas buvo labia gerai, greitai ir maloniai. nesumokejau ne cento!

paskutine diena gimd. namuose vel su Kareckiene susiduriau - ji mane apziurejo ir namo israse. Ech, nemaloni moteriske... ant sirdies net negera buvo, gerai, kad namo keliavome... smile.gif

nezinau, nuo ko priklauso gyytojos bendravimas, kaip maciau, daug graziu atsiliepimu buvo. Bet manau, jei is anksto nesitari, neturi pazistamu ir pinigeliu nezadi moketi,sios gydytojos prielankumo nesulauksi. Mano asmenine nuomone - jei gydytojos demesi reikia nusipirkti pazistamais ar pinigais, tai nera gera gydytoja... blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes
as pas I. Kareckiene negimdziau, taciau taip teko susidurti du kartus: pirma kai gulejau patologiniame del prieslaikinio, ji buvo mano palatos gydytojo, antra karta po kai pagimdziau, ji vel buvo mano palatos gydytoja. tai zinokit kaip du skirtingi zmones. Pirma karta ji tikrai sudare profesonalios, rupestingos , bendraujancios gydytojos ispudi. Na o antraji karta liko .. net nezinau kas liko, gal profesonalumas...tiesiog nepatiko keletas juokeliu kuriuos numete seselei per apziura ir kitos pikantiskos smulkmenos, i kurias jautriai reaguoji nes savijauta po gimdymo ne per geriausia.
Na asvarbiausia kad viskas gerai baigesi.
Gimdziau pas M. Diliautiene esu be galo patenkinta
Atsakyti