Įkraunama...
Įkraunama...

gyd. R.Kareckienė

QUOTE(trimone @ 2007 01 17, 17:57)
Sveikos gyvos  smile.gif - as irgi kaip ir planuoju susikontaktuoti su sia gydytoja, nes ja rekomenduoja patikimas zmogus. Labai nedaug komentaru. O taip noreciau ka nors placiau suzinoti, kokia ta gydytoja? Maloni? nemaloni? Patikima? Buciau labai dekinga uz atsiliepimus ir pasakojimus.  O gal man jos net neieskoti????? verysad.gif
Papildyta:
Dar noreciau mamos brendos paklausti, ar lankaisi pas sia gydytoja Tyzenhauzuose??? 4u.gif

as pas ja gulejau palatoj VGN,man ji pasirode visai nieko skyre daug demesio,darbo patirties turi virs 30 metu,manau tai didelis + gimdymu priemus begalybe ir cezariu nemazai darius.manau su ja as ir tarsiuosi,o ir patinka tai,kad ji dirba VGN,nes antakalniu esu pasibaisejus.
Atsakyti
Labai dekoju uz atsakyma biggrin.gif . Kiek savaiteliu turi ir kada gimdymas laukia. Musu leliukas turetu pasirodyti balandzio viduryje 4u.gif . Na, matyt, ieskosiuos sios gydytojos, ziuresiu ji man tiks ar ne ir tuomet jau tarsiuos del REIKALO.
Papildyta:
Ups pasirodysiu visiska kvaile neiziurejusi savaicikiu...
Atsakyti
QUOTE(trimone @ 2007 01 18, 19:32)
Labai dekoju uz atsakyma biggrin.gif . Kiek savaiteliu turi ir kada gimdymas laukia. Musu leliukas turetu pasirodyti balandzio viduryje 4u.gif . Na, matyt, ieskosiuos sios gydytojos, ziuresiu ji man tiks ar ne ir tuomet jau tarsiuos del REIKALO.
Papildyta:
Ups pasirodysiu visiska kvaile neiziurejusi savaicikiu...

o maniskis geguzes pabaigoj,pasirodo pagal echo savaite didesnis 21 sav.,na as dar tarsiuosi su savo gine gal ji ka pasiulys,nors jau du kartus ji man rekomedavo Kareckiene,kaip turejau problemu su nestumu ir teko gultis i ligonine.Vyrui irgi jinai patiko.
Atsakyti
as taip pat pas ja lankausi. tikrai labai rupestinga. jei kas, skambinu jai i mobilu, duoda patarimu, o jei kas rimciau - skubiai pas ja, be jokiu eiliu, echo, tyrimai, jei kas, i ligonine bent porai dienu, kad isitikintu, jog tikrai viskas tvarkoj. p.s. kartais iduodu po 20-30lt. kaip turiu. jos darbu esu patenkinta.
Atsakyti
Sprendziant is komentaru "gausos", su ja nelabai kas is anksto tariasi.
Mane priziurinti gydytoja rekomenduoja kaip tik sia gydytoja, nes dauguma atostogauja tuo metu kai man reikes gimdyti. Kazin, ar verta su ja tartis?

Beje, mano ginekologe sake, kad ka tik buvo kazkokie patikrinimai del tu tarimosi is anksto ir mokejimu gydytojams i kisene. Bet dabar, atrodo, jau vel griztama prie nusistovejusios tvarkos
Atsakyti
o as tai labai noriu pas sia gydytoja gimdyti. tik nzn ar spesiu verysad.gif nes ji tuo metu ruosiasi atostogu iseiti... gerai butu, jei mano lelyte sugalvotu savaitele anksciau pamatyti tevelius... bigsmile.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(visiems-sava @ 2007 06 20, 14:16)
o as tai labai noriu pas sia gydytoja gimdyti. tik nzn ar spesiu verysad.gif nes ji tuo metu ruosiasi atostogu iseiti...  gerai butu, jei mano lelyte sugalvotu savaitele anksciau pamatyti tevelius... bigsmile.gif  blush2.gif  blush2.gif

O sakyk, del kokiu priezasciu noretum pas ja gimdyt?
Atsakyti
QUOTE(ritoolia @ 2007 06 20, 21:41)
O sakyk, del kokiu priezasciu noretum pas ja gimdyt?

ne viena drauge man ja rekomendavo, labai lengvai kazkaip pas ja pagimdo, o jei cezaris, tai ji pati ji daro, nelieka jokiu randu, greitai ir lengvai. Aisku, dar daug kas nuo organizmo priklauso, bet man ji thumbup.gif labai maloni moteriske, viska paaiskina, po tyrimu visada pati paskambina, pasako kaip kas. labai rupinasi. nu, aisku, as jai i kisene kaskart kazkiek imetu (20-50lt kaip turiu).
Atsakyti
As gulejau jos priziurimoje palatoje. Tikrai super gydytoja, viska paaiskina, maloniai bendrauja.
Atsakyti
Aciu, mergaites, nuraminote mane. As pas ja rytoj vaziuoju i gimdymo namus apsitarti del gimdymo, nes jau uz triju savaiteliu laukia pasimatymas su kudikeliu.
Man ja rekomendavo mano ginekologe, tikiuosi ir man ji patiks, o svarbiausia sklandziai praeis gimdymas
Atsakyti
lotuliukas.gif kovo mėn. man buvo atlikta abrazija, dėl nesivystančio nėštumo. Abraziją darė gyd. Ina Kareckienė. Likau be galo patenkinta šia gydytoja thumbup.gif : labai dėmėsinga, viską išaiškino ne tik man, bet ir mano vyrui. todėl nusprendžiau nėštumo metu lankytis , o po to ir gimdyti būtent pas šitą gydytoją
Atsakyti
Nėštumo metu 2 kartus gulėjau patologiniame skyriuje jos prižiūrimose palatose. Pirmą kartą 28 sav., nes grėsė priešlaikinis gimdymas, o antrą kartą gulėjau, nes pernešiojau savo mažulį. Pirmą kartą mokėjom, antrą - ne, bet priežiūra nesiskyrė thumbup.gif

user posted image
Atsakyti