O dar esu girdejus, kad tevai vaikui dave varda Girtas, o pavarde buvo Valerijonas, tai gaunas - Girtas Valerijonas
O as zinau Aldevidas, tai netgi brolis eilerasti buvo sukures- Aldevidas- jis netikras Vidas, jis yra tarsi hibridas
O dar esu girdejus, kad tevai vaikui dave varda Girtas, o pavarde buvo Valerijonas, tai gaunas - Girtas Valerijonas
Bet gal cia koks pokstas, nezinau
Vakar, eidama į parduotuvę, sutikau moteriškę stumiančią vežimėlį. Prie vežimėlio pritvirtintas numeris su vardu JUVERIA
. Nelabai man toks vardas
Napalys
kazkada isgirdau istorija apie mergaite kuriai teveliai ar uzdejo, ar norejo uzdeti varda Kaspisija, labai juokiausi, taigi sugalvoti savo nickui daug laiko nesugaisau
QUOTE(Kaspisija @ 2010 11 11, 11:57)
kazkada isgirdau istorija apie mergaite kuriai teveliai ar uzdejo, ar norejo uzdeti varda Kaspisija, labai juokiausi, taigi sugalvoti savo nickui daug laiko nesugaisau 
QUOTE(jollanciukas @ 2010 11 09, 16:33)
O as zinau Aldevidas, tai netgi brolis eilerasti buvo sukures- Aldevidas- jis netikras Vidas, jis yra tarsi hibridas
Bet gal cia koks pokstas, nezinau 
Vardas greičiausiai buvo Valerijonas, o pavardė Girtas - mūsų krašte ši pavardė nereta
QUOTE(Kaspisija @ 2010 11 11, 10:57)
O čia ne Fekalijos sesuo kartais?
jei ir uždėjo, tai matyt jau nukrito
QUOTE(l'eau @ 2010 09 12, 13:24)
koks skirtumas "mamytei gražu" ar ne. mąstanti mamytė ne apie tai galvos, o apie vaiką, kuriam, o ne jai su vardu gyųventi reikės. jei "mamytei gražu" - laisvai gali pati vardą pasikeist 
idomiai mastot...man mano dukros vardas grazus jei jum ar kitom negrazus ka dabar daryt
QUOTE(ejot @ 2010 11 11, 23:37)
idomiai mastot...man mano dukros vardas grazus jei jum ar kitom negrazus ka dabar daryt
pagal jus gimsta vaikas ir mama kreipiasi i foruma,kad mamos jos vaikui isrinktu varda
nu nebus taip,kad visiem tas vardas bustu grazus.jei tai butu visas pasaulis butu sudarytas is vienodu vardu.
QUOTE(ejot @ 2010 11 11, 21:37)
pagal jus gimsta vaikas ir mama kreipiasi i foruma,kad mamos jos vaikui isrinktu varda
na tik nedėkit savo nuomonės man į lūpas, "pagal mane" taip nėra