Įkraunama...
Įkraunama...

Negražiausias kada nors girdėtas vardas II

O as zinau Aldevidas, tai netgi brolis eilerasti buvo sukures- Aldevidas- jis netikras Vidas, jis yra tarsi hibridas lotuliukas.gif
O dar esu girdejus, kad tevai vaikui dave varda Girtas, o pavarde buvo Valerijonas, tai gaunas - Girtas Valerijonas biggrin.gif Bet gal cia koks pokstas, nezinau ax.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Žiaurios istorijos, bet juokiausi iki ašarų blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Vakar, eidama į parduotuvę, sutikau moteriškę stumiančią vežimėlį. Prie vežimėlio pritvirtintas numeris su vardu JUVERIA doh.gif . Nelabai man toks vardas schmoll.gif
Atsakyti
Napalys schmoll.gif
Atsakyti
kazkada isgirdau istorija apie mergaite kuriai teveliai ar uzdejo, ar norejo uzdeti varda Kaspisija, labai juokiausi, taigi sugalvoti savo nickui daug laiko nesugaisau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspisija @ 2010 11 11, 11:57)
kazkada isgirdau istorija apie mergaite kuriai teveliai ar uzdejo, ar norejo uzdeti varda Kaspisija, labai juokiausi, taigi sugalvoti savo nickui daug laiko nesugaisau  lotuliukas.gif

doh.gif hihihi.gif kaip nickui vardas tikrai good.gif, bet mergaitei tai... blink.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jollanciukas @ 2010 11 09, 16:33)
O as zinau Aldevidas, tai netgi brolis eilerasti buvo sukures- Aldevidas- jis netikras Vidas, jis yra tarsi hibridas  lotuliukas.gif
O dar esu girdejus, kad tevai vaikui dave varda Girtas, o pavarde buvo Valerijonas, tai gaunas - Girtas Valerijonas  biggrin.gif  Bet gal cia koks pokstas, nezinau  ax.gif

Vardas greičiausiai buvo Valerijonas, o pavardė Girtas - mūsų krašte ši pavardė nereta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gutte: 11 lapkričio 2010 - 15:10
QUOTE(Kaspisija @ 2010 11 11, 10:57)
kazkada isgirdau istorija apie mergaite kuriai teveliai ar uzdejo, ar norejo uzdeti varda Kaspisija, labai juokiausi, taigi sugalvoti savo nickui daug laiko nesugaisau  lotuliukas.gif

O čia ne Fekalijos sesuo kartais? bigsmile.gif
Atsakyti
jei ir uždėjo, tai matyt jau nukrito irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 09 12, 13:24)
koks skirtumas "mamytei gražu" ar ne. mąstanti mamytė ne apie tai galvos, o apie vaiką, kuriam, o ne jai su vardu gyųventi reikės. jei "mamytei gražu" - laisvai gali pati vardą pasikeist rolleyes.gif

idomiai mastot...man mano dukros vardas grazus jei jum ar kitom negrazus ka dabar daryt g.gif g.gif pagal jus gimsta vaikas ir mama kreipiasi i foruma,kad mamos jos vaikui isrinktu varda g.gif nu nebus taip,kad visiem tas vardas bustu grazus.jei tai butu visas pasaulis butu sudarytas is vienodu vardu.
Atsakyti
QUOTE(ejot @ 2010 11 11, 23:37)
idomiai mastot...man mano dukros vardas grazus jei jum ar kitom negrazus ka dabar daryt g.gif  g.gif pagal jus gimsta vaikas ir mama kreipiasi i foruma,kad mamos jos vaikui isrinktu varda g.gif nu nebus taip,kad visiem tas vardas bustu grazus.jei tai butu visas pasaulis butu sudarytas is vienodu vardu.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ejot @ 2010 11 11, 21:37)
pagal jus gimsta vaikas ir mama kreipiasi i foruma,kad mamos jos vaikui isrinktu varda g.gif

na tik nedėkit savo nuomonės man į lūpas, "pagal mane" taip nėra biggrin.gif
Atsakyti