Įkraunama...
Įkraunama...

Negražiausias kada nors girdėtas vardas II

QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 02 17, 10:13)
Tai ji dukra pavadino Ashley ar Ešle? Nes lietuviskai uzrasytas jis toks pat uzsienieciams suprantamas kaip ir kokia Austeja.

Na gimimo liudijimo nemaciau smile.gif
bet kad uzsienieciui Eshle geriau nei Raminta tai faktas smile.gif ir nesvarbu kaip parasyta, taria jie taip, kaip girdi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintukas @ 2011 02 17, 13:04)

bet kad uzsienieciui Eshle geriau nei Raminta tai faktas smile.gif ir nesvarbu kaip parasyta, taria jie taip, kaip girdi smile.gif

užsienis, kaip suprantu, apsiriboja angliakalbiais g.gif apie Brazilijos indėnus nepagalvota g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2011 02 17, 12:59)
mane nuzude mergaites vardas brukne doh.gif

nu va, matot, o man labai gražiai skamba.
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2011 02 17, 13:22)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2011 02 17, 15:22)

Tik žargoninė reikšmė prastoka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2011 02 17, 14:48)
Tik žargoninė reikšmė prastoka smile.gif

o kokia ? Net nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvena @ 2011 02 17, 16:54)
o kokia ? Net nežinau  g.gif

Neprestižiniuose Kauno rajonuose "bruknės" buvo itin laisvo elgesio merginos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2011 02 17, 15:05)
Neprestižiniuose Kauno rajonuose "bruknės" buvo itin laisvo elgesio merginos smile.gif

pirmą kartą girdžiu blink.gif matyt dėl to, kad iš prestižinio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 02 17, 17:16)
pirmą kartą girdžiu  blink.gif matyt dėl to, kad iš prestižinio  biggrin.gif

Aš pirmą kartą išgirdusi vardą Bruknė akis išpūčiau - juk Žydrūnais dabar vaikų turbūt niekas nebevadina, o čia taip tiesiogiai... smile.gif Bet pagal tai, kad gimtojo rajono pagrindinė kritinė masė užjūryje, manau, kad žargoninė reikšmė greitai užsimirš.
Atsakyti
Nu bet Rasom kažkada irgi ne mergaites - karves vadindavo... Nors šiandien man Rasa - vienas gražesnių lietuviškų vardų.
Atsakyti
na man zinot is tos operos gaunasi:Brukne, Spanguole, Aviete...... lygiai taip pat jei pradetu Tulpem, Orchidejom ar Pakalnutem vadint. na tiesiog mano tokia nuomone blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2011 02 17, 15:22)

man taip pat visai grazus vardas Brukne smile.gif
Atsakyti