Nebūkite sugeriamuoju popieriumi, sugeriančiu visas aistras ir emocijas, visus skausmus ir džiaugsmus, kuriuos aktorė gamta mums parodo gyvenimo scenoje. Būkite kaip lotosai, išskleidžiantys savo žiedlapius saulės šviesoje. Kaip lotosai, nesusitepę purvu, kuriame gimė, ir iškilę virš vandens, juos maitinančio.
SATJA SAI BABA
O šį į parašą nusivogsiu, jei nieko prieš

Moters dalia tikrai sunki, bet nepaluztame kely. Mes mokam dziaugtis ir myleti,svajoti, juoktis ir kenteti.
Su kovo 8-aja
Su kovo 8-aja
Moterų jėga - sugebėjimas panaudoti savo silpnumo stipriąsias puses.
A. Katkus
Papildyta:
Kai mano lūpos tars piktus žodžius,
Žinok, reikšmė jų visiškai kita,
Jie kviečia apkabint mano pečius
Ir trupučiuką pasėdėt šalia.
Kai mano akys svaidysis žaibais,
Žinok, jos slepia meilę ir tada
Tu apiberk mane švelnumo bučiniais,
Ir viskas vėlei plauks sena vaga.
Kai bėgs per skruostus ašarų lietus,
Neklausinėk kvailai, o tyliai prisiglausk,
Leisk verkti tol, kol liūdesys išdžius,
Na, o tada: "Ar jau geriau?" paklausk.
Jei kada nors supykdyčiau tave,
Tu nesiginčyk, bet atsiprašyk,
Snaige ištirpsiu tavo gerume,
Aš - MOTERIS, mane suprask ir gink...
SU MOTERS DIENA
A. Katkus
Papildyta:
Kai mano lūpos tars piktus žodžius,
Žinok, reikšmė jų visiškai kita,
Jie kviečia apkabint mano pečius
Ir trupučiuką pasėdėt šalia.
Kai mano akys svaidysis žaibais,
Žinok, jos slepia meilę ir tada
Tu apiberk mane švelnumo bučiniais,
Ir viskas vėlei plauks sena vaga.
Kai bėgs per skruostus ašarų lietus,
Neklausinėk kvailai, o tyliai prisiglausk,
Leisk verkti tol, kol liūdesys išdžius,
Na, o tada: "Ar jau geriau?" paklausk.
Jei kada nors supykdyčiau tave,
Tu nesiginčyk, bet atsiprašyk,
Snaige ištirpsiu tavo gerume,
Aš - MOTERIS, mane suprask ir gink...
SU MOTERS DIENA
QUOTE(kashara @ 2009 03 01, 22:46)
It's meeting the man of my dreams and then meeting his beautiful wife...and isn't it ironic... 

gal galite kas nors isversti

QUOTE(Alexandra.R. @ 2009 03 08, 13:55)
Maždaug: Sutikau savo svajonių vyrą ir tada sutikau jo gražią žmoną...Ar tai ne ironija?
Neik ten, kur veda kelias, verčiau eik ten, kur jo nėra ir palik savo pėdsakus.
-Ralph Waldo Emerson
-Ralph Waldo Emerson
Megindamos buti savimi, mes tampame nepriimtinos daugeliui kitu, o siekdamos pildyti kitu norus bei reikalavimus, turime atsizadeti pacios saves...
Su Moters diena!
Su Moters diena!

Parents spend the first part of our lives teaching us to walk and talk, and the rest of it telling us to sit down and shut up...
Kiekwienas musu sirdyje nesiojames tarsi mazytes kapinaites,kuriose ilsisi tie kuriuos kazkada mylejome.
Isitikinimas kad esi mylimas,suswelnina issiskyrimo kancias.Net ir paskutinis "sudie" praranda sawo k arteli kai jame dar girdimi meiles aidai. (Dz.Adisonas)
Papildyta:
Bet kuri moteris is bet ko gali padaryti tris dalykus: sukuosena,salotas ir tragedija.
Isitikinimas kad esi mylimas,suswelnina issiskyrimo kancias.Net ir paskutinis "sudie" praranda sawo k arteli kai jame dar girdimi meiles aidai. (Dz.Adisonas)
Papildyta:
Bet kuri moteris is bet ko gali padaryti tris dalykus: sukuosena,salotas ir tragedija.

QUOTE(kashara @ 2009 03 09, 12:56)

Geras ir teisingas posakis

Geriau prarasti savo išdidumą prieš tą, kurį myli, negu prarasti tą, kurį myli dėl savo išdidumo.
Meilė tai kai tu sakai: "Aš manau kitaip", vietoj to, kad sakytum "Tu esi neteisus".
Mes visi mirsim. Tikslas nėra gyventi amžinai, tikslas yra sukurti kažką kas gyvens. (Chuck Palahniuk)
Kartais tu apsistatai sienomis ne dėl to, kad nenorėtum prisileisti žmonių, o todėl kad suprastum kam tu rūpi tiek, kad tas sienas bandytų sugriautų.
QUOTE(kashara @ 2009 03 09, 11:56)

As zinau kita variacija: sukuosena, salotas ir isterika.