kaip sakot mergaites
ar cia tik sutapimas ar tikrai taip gali buti, kad nuo issiverusio auskariuko galima pradeti stambeti? turiu isisverusi mazdaug 1.5 metu ir lyg pastambejau per ta laika, budavau perdziuvele

tikrai tik sutapimas, jokio rysio cia nera
QUOTE(Uga_ @ 2009 05 25, 22:55)
neskaiciau visos temos
nepykit, jei jau buvo atsakymas, o labai skauda vertis?
as noriu, bet labai bijau. na su kuo butu galima sulyginti si skausma?

Aš kai vėriaus,tai man labai skaudėjo.Po visko buvau apalpus netgi.

O šiaip auskariuką turiu jau apie metus laiko.Gijo ilgai.Galima sakyti pusmetį,nes tai užkliūdavo ir papūliuodavo,tai nuo nešiojamų marškinukų pūliuodavo...Bet dabar viskas ok.Esu patenkinta.Draugas eina iš proto,kaip patinka

QUOTE(Mėtų arbata @ 2009 05 28, 15:50)
Aš kai vėriaus,tai man labai skaudėjo.Po visko buvau apalpus netgi.
skausmas-tai stiprus įžnybimas ir laikymas suspaudus,sunku apibūdinti.Man net į liežuvį veriant taip neskaudėjo,kaip į bambą.

Tikrai taip baisiai skauda?

Papildyta:
QUOTE(LumiLumi @ 2009 05 26, 00:36)
na man uzsalde tokiu purskaliuku, skausmo nejutau, nors bijojau, jauciau kazkoki karsti toje vietoje, bet tik keleta akimirku. labiau skaudejo kelias savaites po verimo, nei per pati procesa 

Papildyta:
QUOTE(migliuse @ 2009 04 21, 13:56)
O kuo gali procedura buti nesaugi?? Ar auskaras trukdo vaikscioti?
Skaiciau, kad tiek veriant auskara, tiek darantis tatoo galima uzsikresti hepatitu, aids... ir net nezinosi.

QUOTE(PoniaV7 @ 2009 05 28, 16:38)
na kiekviena ta patiria skirtingai.as aplamai esu labai jautri,tai nieko keisto,kad labai skaudejo...

QUOTE(Mėtų arbata @ 2009 05 28, 16:39)
na kiekviena ta patiria skirtingai.as aplamai esu labai jautri,tai nieko keisto,kad labai skaudejo... 

Kai bandau znybti, lyg ir neskauda, bet mano vaizduote sugroja labiau ir viskas atrodo baisiau.

QUOTE(PoniaV7 @ 2009 05 28, 16:49)
Kai bandau znybti, lyg ir neskauda, bet mano vaizduote sugroja labiau ir viskas atrodo baisiau.
Turbut reikia didelio noro, nes kai tatoo dariausi, net negalvojau apie skausma, noras buvo didesnis. 

Va būtent.Galiu net duoti labai gerą pavyzdį,kaip vaizduotei sugrojus,gali pajausti tariamą skausmą

Tai va,esu prisiauginus nagučius ir prieš pusmetį man vienas nagas buvo žiauriai lūžęs.Tikrai labai skausmingai,su kraujuku ir pan...Mėnesį pravaikščiojau su subintuotu pirštuku.Neskaudėjo,nieko,net kai užkliudydavau biškiuką ir pan,tačiau kai manikiūristė man pradėjo tvarkyti ta nagiuką,tai...Ji man tik tą gelio sluoksnį nuimti norėjo,o jai net nepalietus,man jau skaudėti pradėjo

QUOTE(PoniaV7 @ 2009 05 28, 16:49)
Turbut reikia didelio noro, nes kai tatoo dariausi, net negalvojau apie skausma, noras buvo didesnis. 

Man visai neskaudejo kai veriausi, keliu sekundziu reikalas

o jei is tiesu, tai skausmas labai trumpalaikis ir silpnas. na bent jau man

turiu ir as, jau ketvirti metukai
, nedidelis, nekliudo isvis, problemu taip pat nebuvo,.. grazu man lb

tai juk waistu suleidzia ir neskauda kai weria