Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras bamboje

oj,man tai labai labai negrazu auskaras bamboje... smile.gif
Atsakyti
kaip sakot mergaites smile.gif ar cia tik sutapimas ar tikrai taip gali buti, kad nuo issiverusio auskariuko galima pradeti stambeti? turiu isisverusi mazdaug 1.5 metu ir lyg pastambejau per ta laika, budavau perdziuvele smile.gif
Atsakyti
tikrai tik sutapimas, jokio rysio cia nera
Atsakyti
QUOTE(Uga_ @ 2009 05 25, 22:55)
neskaiciau visos temos  unsure.gif nepykit, jei jau buvo atsakymas, o labai skauda vertis?  blink.gif as noriu, bet labai bijau. na su kuo butu galima sulyginti si skausma?

Aš kai vėriaus,tai man labai skaudėjo.Po visko buvau apalpus netgi. doh.gif skausmas-tai stiprus įžnybimas ir laikymas suspaudus,sunku apibūdinti.Man net į liežuvį veriant taip neskaudėjo,kaip į bambą.
O šiaip auskariuką turiu jau apie metus laiko.Gijo ilgai.Galima sakyti pusmetį,nes tai užkliūdavo ir papūliuodavo,tai nuo nešiojamų marškinukų pūliuodavo...Bet dabar viskas ok.Esu patenkinta.Draugas eina iš proto,kaip patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėtų arbata @ 2009 05 28, 15:50)
Aš kai vėriaus,tai man labai skaudėjo.Po visko buvau apalpus netgi. doh.gif  skausmas-tai stiprus įžnybimas ir laikymas suspaudus,sunku apibūdinti.Man net į liežuvį veriant taip neskaudėjo,kaip į bambą.

Tikrai taip baisiai skauda? unsure.gif As antri metai "einu" vertis blush2.gif , gavau dovanu laaaabai grazu auksini auskara wub.gif , bet laaabai bijau, kad l. skaudes blush2.gif , o ir vis svarstau, ar nebus kaip su tatoo, kuria dabar noriu panaikinti, juk irgi kuno isdarkymas, tik gal ne taip matomas, isveri auskara ir viskas. ax.gif Nors kita vertus, jei jau skaudzioje vietoje tatoo pasidariau ir issisiepusi sedejau, tai gal ir auskara kaip nors isiverciau. g.gif
Papildyta:
QUOTE(LumiLumi @ 2009 05 26, 00:36)
na man uzsalde tokiu purskaliuku, skausmo nejutau, nors bijojau, jauciau kazkoki karsti toje vietoje, bet tik keleta akimirku. labiau skaudejo kelias savaites po verimo, nei per pati procesa  blush2.gif

ohmy.gif fear.gif
Papildyta:
QUOTE(migliuse @ 2009 04 21, 13:56)
O kuo gali procedura buti nesaugi?? Ar auskaras trukdo vaikscioti?

Skaiciau, kad tiek veriant auskara, tiek darantis tatoo galima uzsikresti hepatitu, aids... ir net nezinosi. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(PoniaV7 @ 2009 05 28, 16:38)
Tikrai taip baisiai skauda?  unsure.gif As antri metai "einu" vertis  blush2.gif

na kiekviena ta patiria skirtingai.as aplamai esu labai jautri,tai nieko keisto,kad labai skaudejo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėtų arbata @ 2009 05 28, 16:39)
na kiekviena ta patiria skirtingai.as aplamai esu labai jautri,tai nieko keisto,kad labai skaudejo... doh.gif

Kai bandau znybti, lyg ir neskauda, bet mano vaizduote sugroja labiau ir viskas atrodo baisiau. blush2.gif Turbut reikia didelio noro, nes kai tatoo dariausi, net negalvojau apie skausma, noras buvo didesnis. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(PoniaV7 @ 2009 05 28, 16:49)
Kai bandau znybti, lyg ir neskauda, bet mano vaizduote sugroja labiau ir viskas atrodo baisiau.  blush2.gif Turbut reikia didelio noro, nes kai tatoo dariausi, net negalvojau apie skausma, noras buvo didesnis.  rolleyes.gif

Va būtent.Galiu net duoti labai gerą pavyzdį,kaip vaizduotei sugrojus,gali pajausti tariamą skausmą biggrin.gif
Tai va,esu prisiauginus nagučius ir prieš pusmetį man vienas nagas buvo žiauriai lūžęs.Tikrai labai skausmingai,su kraujuku ir pan...Mėnesį pravaikščiojau su subintuotu pirštuku.Neskaudėjo,nieko,net kai užkliudydavau biškiuką ir pan,tačiau kai manikiūristė man pradėjo tvarkyti ta nagiuką,tai...Ji man tik tą gelio sluoksnį nuimti norėjo,o jai net nepalietus,man jau skaudėti pradėjo doh.gif labai labai bijojau...Ir va...ką daro mūsų vaizduotė.Lygiai taip pat ir su bamba buvo.Jau priėjus saloną,linko kojos net kaip bijojau,ties bamba tvinkčiot pradėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PoniaV7 @ 2009 05 28, 16:49)
Kai bandau znybti, lyg ir neskauda, bet mano vaizduote sugroja labiau ir viskas atrodo baisiau.  blush2.gif Turbut reikia didelio noro, nes kai tatoo dariausi, net negalvojau apie skausma, noras buvo didesnis.  rolleyes.gif

Man visai neskaudejo kai veriausi, keliu sekundziu reikalas g.gif nors pati paniskai bijau bet kokio skausmo, sia procedura atlaikiau labai ramiai, net nesucypiau ax.gif o gal is tiesu labai jau norejau to auskariuko mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lenute23: 28 gegužės 2009 - 21:23
blink.gif ojejku, cia kai kuriu aprasymai, tai toks ispudis susidare, kad isiverimas i bamba, vos ne kazkokia sado-mado skerdimo rusis blink.gif lotuliukas.gif
o jei is tiesu, tai skausmas labai trumpalaikis ir silpnas. na bent jau man blink.gif kai kuriom gal zymiai skaudziau buvo. ax.gif o palyginti galiu su bite ikandimu tongue.gif lygiai toks pats skausmas buvo man, kaip bitei ikandus smile.gif 4u.gif
Atsakyti
turiu ir as, jau ketvirti metukai blush2.gif ax.gif , nedidelis, nekliudo isvis, problemu taip pat nebuvo,.. grazu man lb blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
tai juk waistu suleidzia ir neskauda kai weria schmoll.gif
Atsakyti