Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras bamboje

QUOTE(Mėtų arbata @ 2009 06 02, 13:20)
...Kartą net antrą kartą galima sakyti pati pravėriau dalinai  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

bigsmile.gif geras..as taip pat...buvau pametus auskara ir man ta skylute labai greitai uzsitrauke..kadangi nenorejau likt be auskaro bamboj tai irgi pati praveriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(migliuse @ 2009 06 02, 15:48)
bigsmile.gif geras..as taip pat...buvau pametus auskara ir man ta skylute labai greitai uzsitrauke..kadangi nenorejau likt be auskaro bamboj tai irgi pati praveriau  smile.gif

Na man tai buvo taip staigiai uzpuliave,jog auskaras jau akivaizdziai kreivai stovejo.Galvojau tik pakeisiu auskara,bet kur tau... doh.gif doh.gif
Atsakyti
as auskariuka bamboj jau virs 6 metu nesioju, pastojus issiemiau ji kazkur 3-4 menesi... skylute per pusmeti neuzsitrauke, atvirksciai, pasidare didesne doh.gif dbr vistiek nesioju auskara, bent jau taip ryskiai nesimato tos dideles skyles, net nezinau, ar issivert ir palaukt kol uzgis ir is naujo pradurt, as taip ir palikt. paskutinis variantas labiau vilioja. gal kamnors buvo panasiai? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 14 birželio 2009 - 23:47
Grazu pas tas, pas kurias pilvas grazus wub.gif
Pati nesiverciau vien del ilgo gijimo unsure.gif o pas mane tikrai ilga gytu unsure.gif
Atsakyti
bijociau pati vertis g.gif
Atsakyti
drauges pravere, skaudejo, bet tai graziausias mano kuno papuosalas, neabejotinai kartociau, jei kas
Atsakyti
Turiu auskareli jau 4 metus ir nesigailiu kad prasiveriau thumbup.gif beabejo labai skaudejo kai vere net asara buvo istryskusi doh.gif bet gi grozis reikalauja auku thumbup.gif
Atsakyti
Pries 3 metus isiduriau,kai dure nieko nejauciau,uzgijo lb greit,ir iki db viskas normaliai,net nejauciu kad jis yra thumbup.gif
Atsakyti
as ir zadu vertis auskara i bamba smile.gif tik draugai prigasdino su nestumo metu galimom problemom, bet vistiek versiuos tongue.gif tik kiek mazdaug kainuoja man idomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zivile1 @ 2009 06 29, 16:12)
as ir zadu vertis auskara i bamba  smile.gif  tik draugai prigasdino su nestumo  metu galimom problemom, bet vistiek versiuos  tongue.gif  tik kiek mazdaug kainuoja man idomu smile.gif

Mano viena pazistama pries kelis metus pagimde vaika,o isidurusi buvo jau seniai,tai auskaro vietoj liko toks didelis randas,o ir isiverti nebegali,nes toj vietoj panasu i toki gumba...nu zodziu baisu,bet manau cia kaip kam g.gif
Atsakyti
Turiu auskariuka bamboje senokai ax.gif Visai nemanau, kad tai yra vaikiska mada schmoll.gif Nes pati esu jau senokai nebevaikas biggrin.gif
Man labai labai patinka ir visai netrukdo tas auskaras, net nejauciu, kad ten kazkas yra, nes jisai visai mazutis ir apvalus. Vat nesiojau zvaigzdute, tai kartais uzkliudavo, bet siek tiek. Ilgi besibaladuojantys auskarai nepatinka ir jauciu nepatogus visai.
O siaip, as jo niekam nedemonstruoju, trumpu maikuciu nenesioju, nes ir neturiu kur su jom eiti, nebent papludimi svetimi zmones pamato tongue.gif
O taip, tai vyrui labai patinka wub.gif

Kai vere neskaudejo neikiek, nes papurske kazkokiu purskaliuku ir uzgyjo palyginus greitai, nes israse kazkoki tepaliuka gydanti ir plauti reikedavo kasdien peroksidu berods g.gif
Atsakyti
QUOTE(zivile1 @ 2009 06 29, 15:12)
as ir zadu vertis auskara i bamba  smile.gif  tik draugai prigasdino su nestumo  metu galimom problemom, bet vistiek versiuos  tongue.gif  tik kiek mazdaug kainuoja man idomu smile.gif

apie 50lt 4u.gif
Atsakyti