QUOTE(*Alicija* @ 2009 03 17, 14:00)
Buvau ilindusi i Paradizes saita, tai ten aprasyme buvo pamineta, kad pradurus geriau vertis ju, t.y. gydomaji auskariuka, o ne savo atsinesta

... ta prasme, kad greiciau uzgis, vat
Tik man siek tiek gaila, kad pas mus siulomi auskarai kazkokie vaikiski ir "pigus"

... nebet, kaip jau cia minejo, gamintis pagal uzsakyma
Gydomasis auskariukas, tai auskaras pagamintas is medicininio metalo (siaip kitokio vertis i bamba net ir po uzgijimo nerekomenduoju, nebent trumpam)

Pradziai reiktu rintis paprasta auskariuka su akute, o ne visokius drugelius, gelytes ar dar geriau kabancius, nes nori nenori gijimo laikotarpiu pradurta vieta siek tiek skaudes, reikes daznai valyti, ir auskariukas neturetu tam trugdyti, o dar neduok Dieve uzkliudysite ir patempsite auskariuka su drabuziais ir t.t. tad tikrai pradziai geriausia rinktis kuo paprastesni, o jau kai uzgis galesite vertis koki tik noresite
Bent pusmeti po durimosi negalima maudytis karstoje vonioje, baseine, ezeruose ar juruose, nes ishauga uzkrato tikimybe ir t.t. Mano vienai draugei, neklausiusiai siu rekomendaciju auskaras paprasciausiai ishsitrauke ir liko randelis..

Tad pries duriantis tikrai rekomenduoju apsvarstyti ar uzteks kantrybes rupintis savo bamba, nes auskariukas atrodys graziai tik tuo atveju jei tvarkingai uzgis, o jei susidarys infekcija turesite auskara ishsiverti ir tiketis, kad viskas ishsipres be rimtesniu komplikaciju