Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras bamboje

As ir turiu bamboje auskariuka, jau kazkur 8 metus 4u.gif Is tikro galvojau, kad labiau skaudes, kai durs, bet mazai skaudejo, akimirkos skausmas ir tiek, visai nereikia bijoti mirksiukas.gif man labiau skaudejo, kai ausis dure su adata lotuliukas.gif Ir uzgijo labai greitai, kazkur per savaitele mirksiukas.gif
Atsakyti
Aha, aisku ... g.gif
As pasidomejau - dabar kai bambike duria, tai tuo paciu ir nuskausmina bigsmile.gif
Mane labiau jaudina gal uzgijimo procesas ... tos valymo proceduros ... nors su ausimis jokiu problemu neturejau biggrin.gif
Atsakyti
As jau gan ilgai turiu auskariuka bamboje ir dziaugiuosi thumbup.gif man nesalde bet tos kelios sekundes skausmo buvo vertos. seip pats gyjimo procesas nera sunkus, nereikia ten super prieziuros tik zaizdele karts nuo karto dezinfekuoti ir tada greit uzgis smile.gif aisku reikia priziureti kai gija ir atsargiau rengtis bet kai uzgis ir jei auskariukas apvalus be jokiu astriu kampu tai tikrai neklius 4u.gif kas turi grazu pilvuka ir svajoja apie auskariuka tikrai patarciau pasigrazinti ir nebijoti 4u.gif
Atsakyti
Ech, kaip as varvinu seile, kai auskariukas bamboje wub.gif O vasara kaip grazu, mmmmm ... wub.gif
Aisku, jei pilvukas plokscias, o ne lasinukai kaba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Alicija* @ 2009 03 12, 16:09)
As irgi noriu auskariuko bamboje ...  wub.gif ... bet vis  delsiu ...  ax.gif
Ar labai skauda, kai duria?  ax.gif
Ir dar idomu - kiek laiko gyja?  blush2.gif

jei tik noras yra, tai ir verkis 4u.gif labai grazu...
nu man tai skaudejo kai dure, bet tokia jau as esu, skausmo labai labai bijau ax.gif bet tas skausmas yra niekis, palyginus koki grozi turesi wub.gif
man labai greit uzgijo, svarbiausiai laikytis visu nurodymu
Atsakyti
...vat, nors kažkam irgi skaudėjo biggrin.gif man kai pirmą kartą vėrė, be užšaldymo, tai sakiau atsistosiu ir pabėgsiu be auskariuko iš to skausmo doh.gif o antrą kartą užšaldė, bet kažkodėl ne visiškai vaistai suveikė, tai vėl kentėjau cray.gif tik nepatikėjo ta, kuri vėrė, kad man skauda ir visai neskubėjo vert ir atsargiau elgtis bash.gif
Atsakyti
auskara isiveriau budavo vos 14 metu, tai dabar mano auskariukui jau beveik 8 metai. Man ji vere su sautuvu, todel neskaudejo visai. Graziai sugijo. Nematau jokiu minusu thumbup.gif labai grazu man. Tik reikia grazu pilviuka tureti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana76 @ 2009 02 07, 03:28)
na bent jau pas mane tai tokio didumo kaip ir bambos auskariuko. o kai nescia buvau, tai kai pradejo tempti ir auskaras nebetilpo skiluteje, as ji issimiau. o pagimdziusi vel sekmingai isiveriau  thumbup.gif

thumbup.gif As taip pat jokiu keblumu su auskaru nestumo metu neturejau. Gal likus men iki gimdymo ji issiveriau, o pagimdziusi vel isiveriau ir thumbup.gif Man bamboj auskaras lb wub.gif Ir vyrui patinka biggrin.gif
Atsakyti
jau metai turiu tongue.gif auskariukas mazas - tai net nejauciu kad ji turiu thumbup.gif
Atsakyti
Jau daug metu turiu auskariuka - dabar gal maziau patinka negu anksciau, Problema pas mus yra su paciais auskariukais - visi tokie vienodi, arba kazkokie paaugliski spalvoti su spygliais ir pigiais akmenukais. Buvau uzsimojus rasti grazu pvz auksini auskariuka i bamba - net panasaus nieko nera. gun_bandana.gif
Atsakyti
o kur kaune geriausiai veria?
arba kur geriau neiti?
Atsakyti
QUOTE(pliusiukas @ 2009 03 15, 14:53)
o kur kaune geriausiai veria?
arba kur  geriau neiti?

Na as ir mano kelios drauges veremes Pramones pr. Maximoj esanciame grozio salone. Ivere tikrai gerai, nei nukreivojo, nei per mazai odos sueme. Draugems labai greit uzgijo, o man va nelabai... Bet cia as pati kalta, nes patingejau saziningai, kaip nurodyta, priziuret durio vieta ax.gif blush2.gif
Atsakyti