As ir turiu bamboje auskariuka, jau kazkur 8 metus
Is tikro galvojau, kad labiau skaudes, kai durs, bet mazai skaudejo, akimirkos skausmas ir tiek, visai nereikia bijoti
man labiau skaudejo, kai ausis dure su adata
Ir uzgijo labai greitai, kazkur per savaitele
As jau gan ilgai turiu auskariuka bamboje ir dziaugiuosi
man nesalde bet tos kelios sekundes skausmo buvo vertos. seip pats gyjimo procesas nera sunkus, nereikia ten super prieziuros tik zaizdele karts nuo karto dezinfekuoti ir tada greit uzgis
aisku reikia priziureti kai gija ir atsargiau rengtis bet kai uzgis ir jei auskariukas apvalus be jokiu astriu kampu tai tikrai neklius
kas turi grazu pilvuka ir svajoja apie auskariuka tikrai patarciau pasigrazinti ir nebijoti
QUOTE(*Alicija* @ 2009 03 12, 16:09)
As irgi noriu auskariuko bamboje ...
... bet vis delsiu ...
Ar labai skauda, kai duria?
Ir dar idomu - kiek laiko gyja?
Ar labai skauda, kai duria?
Ir dar idomu - kiek laiko gyja?
jei tik noras yra, tai ir verkis
nu man tai skaudejo kai dure, bet tokia jau as esu, skausmo labai labai bijau
man labai greit uzgijo, svarbiausiai laikytis visu nurodymu
...vat, nors kažkam irgi skaudėjo
man kai pirmą kartą vėrė, be užšaldymo, tai sakiau atsistosiu ir pabėgsiu be auskariuko iš to skausmo
o antrą kartą užšaldė, bet kažkodėl ne visiškai vaistai suveikė, tai vėl kentėjau
tik nepatikėjo ta, kuri vėrė, kad man skauda ir visai neskubėjo vert ir atsargiau elgtis
auskara isiveriau budavo vos 14 metu, tai dabar mano auskariukui jau beveik 8 metai. Man ji vere su sautuvu, todel neskaudejo visai. Graziai sugijo. Nematau jokiu minusu
labai grazu man. Tik reikia grazu pilviuka tureti
QUOTE(Diana76 @ 2009 02 07, 03:28)
na bent jau pas mane tai tokio didumo kaip ir bambos auskariuko. o kai nescia buvau, tai kai pradejo tempti ir auskaras nebetilpo skiluteje, as ji issimiau. o pagimdziusi vel sekmingai isiveriau 
jau metai turiu
auskariukas mazas - tai net nejauciu kad ji turiu
Jau daug metu turiu auskariuka - dabar gal maziau patinka negu anksciau, Problema pas mus yra su paciais auskariukais - visi tokie vienodi, arba kazkokie paaugliski spalvoti su spygliais ir pigiais akmenukais. Buvau uzsimojus rasti grazu pvz auksini auskariuka i bamba - net panasaus nieko nera.
QUOTE(pliusiukas @ 2009 03 15, 14:53)
Na as ir mano kelios drauges veremes Pramones pr. Maximoj esanciame grozio salone. Ivere tikrai gerai, nei nukreivojo, nei per mazai odos sueme. Draugems labai greit uzgijo, o man va nelabai... Bet cia as pati kalta, nes patingejau saziningai, kaip nurodyta, priziuret durio vieta