Įkraunama...
Įkraunama...

The body shop

QUOTE(mimoza:) @ 2009 02 14, 19:24)
Pandora, o siaip patenkinta sia pudryte?
kaip tik pasiule viena mergaite nebrangiai ax.gif

na, as dar ja mazai naudojau, nes pastaruoju metu tenka namie buti, o namie juk nesipudruoju. bet kiek bandziau, tai patenkinta mirksiukas.gif tik dar su tuo kabuki sepeteliu nelabai moku naudotis doh.gif ten kazkaip reikia sukant pudruoti...

QUOTE(eglute-2002 @ 2009 02 16, 19:15)
Tai reikskia, kad jis pagamintas 2006 susio 13 d. kazkur 4u.gif

o kuri ten raide reiskia metus? ax.gif ir ka kitos raides reiskia? blush2.gif kazkaip vis nesugebu issifruoti, kai taip pagaminima zymi ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 02 16, 19:58)

o kuri ten raide reiskia metus? ax.gif ir ka kitos raides reiskia? blush2.gif kazkaip vis nesugebu issifruoti, kai taip pagaminima zymi ax.gif  blush2.gif

B reiskia 2006,C 2007 ir tt mirksiukas.gif cia pagaminimo metai...i pirma raide pasiziuri ir visks aisku mirksiukas.gif
Atsakyti
o aš vakar žiopla buvau ir pusė avietinio kūno sviestuko ant žemės atsidūrė doh.gif šakės kaip gaila buvo..o kvapas kaip ir daugeliui-vienas iš favoritų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėtų arbata @ 2009 02 16, 21:33)
o aš vakar žiopla buvau ir pusė avietinio kūno sviestuko ant žemės atsidūrė  doh.gif  šakės kaip gaila buvo..o kvapas kaip ir daugeliui-vienas iš favoritų  wub.gif

Uzjauciu verysad.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėtų arbata @ 2009 02 16, 20:33)
o aš vakar žiopla buvau ir pusė avietinio kūno sviestuko ant žemės atsidūrė  doh.gif  šakės kaip gaila buvo..o kvapas kaip ir daugeliui-vienas iš favoritų  wub.gif

o tai ko nesusemei? man irgi buvo nukrites...aisku jau pustustis..ale vis tiek biski issidrebe doh.gif tai as susemiau atgal, dali ant kuno sutepiau ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 02 16, 21:51)
o kokia ju konsistencija? nes avietes tai skystas gana kremas... o kaip vysnios?

Na man tai jie panašūs. Vyšninis galbūt šiek tiek tirštesnis.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 02 16, 22:36)
o tai ko nesusemei? man irgi buvo nukrites...aisku jau pustustis..ale vis tiek biski issidrebe doh.gif tai as susemiau atgal, dali ant kuno sutepiau ax.gif  biggrin.gif

tai kad kažkaip man... unsure.gif truputį ant kūno susitepiau,o visa kita. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėtų arbata @ 2009 02 16, 20:56)
tai kad kažkaip man... unsure.gif  truputį ant kūno susitepiau,o visa kita. biggrin.gif  biggrin.gif

grindys purvinos buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 02 16, 22:58)
grindys purvinos buvo biggrin.gif

vat kaip tik grindys buvo išplautos biggrin.gif bet na man kažkaip nežinau.. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinute999 @ 2009 02 16, 17:45)
man tai labai patinka greifruktu ( nemoku parasyti) biggrin.gif kvapas, toks gaivus wub.gif

As ir snd nusipirkau tai negaliu atsiuostiti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(migall @ 2009 02 16, 22:52)
As ir snd nusipirkau tai negaliu atsiuostiti  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif saunu, kad kazkam patinka ir mano favoritas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinute999 @ 2009 02 16, 16:45)
man tai labai patinka greifruktu ( nemoku parasyti) biggrin.gif kvapas, toks gaivus wub.gif

Greifruktu sviestukas ir man patinka thumbup.gif . O scrub'as oda grauzia blink.gif . Kaip jums, ar bandet kas nors? 4u.gif
Atsakyti