O ta aliejuka tiesiog ant iskilusio spuogo tepti?ji nudziovina ir jis nukrenta ar kaip?

QUOTE(kavute @ 2009 02 04, 19:05)
Sveikutes
Gal kuri tarpininke turi pasiulyt spanguoliu kvapo kvapikli namams? Ne aliejuka,o ta purskiama,su purkstuku,kur galima namus kvepinti ar purksti ant patalynes? 

o gal susimokesit uz visa kalna TBS prekiu,kurias pirkot per mus?
QUOTE(Mešqtė @ 2009 03 02, 22:34)
dekui labai uz nuoroda ir foto
o ka tas aliejukas daro? ji reikia ant spuogu tepti?verta pirkti?
nu ka ryt reikes lekti i TBS
nes ji cia tokia didele
tai reik pasitaskyt!!!!!!!

QUOTE(nerte @ 2009 03 03, 00:41)
O ta aliejuka tiesiog ant iskilusio spuogo tepti?ji nudziovina ir jis nukrenta ar kaip? 

mecia jau atsakė, kad šį aliejuką reikia tepti ant spuogelių. Juos padžiovina, neleidžia formuotis dar kokiems nors 'blogiams'

QUOTE(mecia @ 2009 03 02, 23:03)
na arbatmedzio aliejukas yra ant spuogu tepamas, aš ankščiau jį tik iš tbs pirkdavau, bet kad labai jau brangiai išeina... dabar perku šimtaprocentinį (nes tokį irgi galima neskiestą ant odos tepti) ir tikrai gerokai pigiau gaunasi
man šiaip superinis daiktas

o kur galima nusipirkti to šimtaprocentinio arbatmedžio aliejaus? Koks tūris/kiek kainuoja?

TBS tikrai nepigus, man buteliuko užteko mažiau nei 3mėn.

Gavau žinutę iš bodu shopo
Užsukite į mūsų parduotuves ir pasinaudokite puikiu pasiūlymu 20% nuolaidą perkant du ar daugiau produktų iš veido priežiūros priemonių*.
Ar norėtumėte sužinoti, koks produktas yra šio mėnesio prekė, kurią galite įsigyti su 30% nuolaida?
*Pasiūlymas tęsis nuo kovo 3d. iki kovo 29d. Šis pasiūlymas taikomas vitamino E, vitamino C, alavijų, jūros dumblių ir Wise Woman veido priežiūros serijoms.

Užsukite į mūsų parduotuves ir pasinaudokite puikiu pasiūlymu 20% nuolaidą perkant du ar daugiau produktų iš veido priežiūros priemonių*.
Ar norėtumėte sužinoti, koks produktas yra šio mėnesio prekė, kurią galite įsigyti su 30% nuolaida?
*Pasiūlymas tęsis nuo kovo 3d. iki kovo 29d. Šis pasiūlymas taikomas vitamino E, vitamino C, alavijų, jūros dumblių ir Wise Woman veido priežiūros serijoms.
QUOTE(myth @ 2009 03 03, 08:29)
o kur galima nusipirkti to šimtaprocentinio arbatmedžio aliejaus? Koks tūris/kiek kainuoja?

TBS tikrai nepigus, man buteliuko užteko mažiau nei 3mėn.

na aš perku Šiauliuose tokioje sveiko maisto parduotuvėlėje, ten jis apie 10 litų 10 ml buteliukas kainuoja. šiaip būna vaistinėse pirkti

QUOTE(mecia @ 2009 03 03, 16:03)
na aš perku Šiauliuose tokioje sveiko maisto parduotuvėlėje, ten jis apie 10 litų 10 ml buteliukas kainuoja. šiaip būna vaistinėse pirkti
tik kainų ten nežinau, nežiūrėjau niekada. bet manau, kad gausis tikrai pigiau nei tbs 

aš už TBS moku berods 16Lt, per tarpininkę

Gal kas turi? Kaina i az.
nusipirkau ta arbatmedzio piestuka spuogam
dar gavau meginuku=veidui prausti ir naktini veido losjona ir dienini krema is arbatmedzio serijos.tikiuos geru rezultatu!
jei patiks,nupirksiu puse TBS
man 19,ar tureciau jau pradet naudoti kokius kremus akim?

QUOTE(myth @ 2009 03 03, 16:11)
aš už TBS moku berods 16Lt, per tarpininkę
numanau, kur ta sveiko maisto parduotuvėlė - galbūt reiks užlėkt paieškoti ir išbandyti 

na kai per tarpininkę tai ne tiek ir daug kaip parduotuvėj perkant, bet vistiek brangiau

Jūs iš Šiaulių? Ta parduotuvėlė yra Bulvaro pradžioje, netoli MEGOS, toks nedidelis pastatukas už vartelių automobilių stovejimo aikštelėje

QUOTE(Mešqtė @ 2009 03 03, 18:27)
dar gavau meginuku=veidui prausti ir naktini veido losjona ir dienini krema is arbatmedzio serijos.tikiuos geru rezultatu!

man pačiai 21 ir nemanau, kad man jau reikia kremukų/želė paakiams.. viskas su jais tvarkoj kol kas

QUOTE(mecia @ 2009 03 03, 18:39)
na kai per tarpininkę tai ne tiek ir daug kaip parduotuvėj perkant, bet vistiek brangiau
Jūs iš Šiaulių? Ta parduotuvėlė yra Bulvaro pradžioje, netoli MEGOS, toks nedidelis pastatukas už vartelių automobilių stovejimo aikštelėje

Taip, iš Šiaulių.. žinau tą pastatuką, būtent apie tą parduotuvėlę ir pagalvojau

QUOTE(Mešqtė @ 2009 03 03, 18:27)

As dar nenaudociau....nebent reikai-pajuode paakiai ar pan....

QUOTE(murce @ 2009 03 03, 19:28)
pritariu