Įkraunama...
Įkraunama...

The body shop

O ta aliejuka tiesiog ant iskilusio spuogo tepti?ji nudziovina ir jis nukrenta ar kaip? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kavute @ 2009 02 04, 19:05)
Sveikutes  4u.gif Gal kuri tarpininke turi pasiulyt spanguoliu kvapo kvapikli namams? Ne aliejuka,o ta purskiama,su purkstuku,kur galima namus kvepinti ar purksti ant patalynes?  bigsmile.gif

o gal susimokesit uz visa kalna TBS prekiu,kurias pirkot per mus?
Atsakyti
QUOTE(Mešqtė @ 2009 03 02, 22:34)
dekui labai uz nuoroda ir foto  smile.gif o ka tas aliejukas daro? ji reikia ant spuogu tepti?verta pirkti?  ax.gif  nu ka ryt reikes lekti i TBS  smile.gif  nes ji cia tokia didele  thumbup.gif  tai reik pasitaskyt!!!!!!!  wub.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(nerte @ 2009 03 03, 00:41)
O ta aliejuka tiesiog ant iskilusio spuogo tepti?ji nudziovina ir jis nukrenta ar kaip?   ax.gif

mecia jau atsakė, kad šį aliejuką reikia tepti ant spuogelių. Juos padžiovina, neleidžia formuotis dar kokiems nors 'blogiams' biggrin.gif aišku, tai nėra kažkoks stebuklas, kad patepus imtų ir nukristų biggrin.gif bet priemonė tikrai gera thumbup.gif

QUOTE(mecia @ 2009 03 02, 23:03)
na arbatmedzio aliejukas yra ant spuogu tepamas, aš ankščiau jį tik iš tbs pirkdavau, bet kad labai jau brangiai išeina... dabar perku šimtaprocentinį (nes tokį irgi galima neskiestą ant odos tepti) ir tikrai gerokai pigiau gaunasi mirksiukas.gif man šiaip superinis daiktas thumbup.gif

o kur galima nusipirkti to šimtaprocentinio arbatmedžio aliejaus? Koks tūris/kiek kainuoja? bigsmile.gif
TBS tikrai nepigus, man buteliuko užteko mažiau nei 3mėn. g.gif dabar vėl užsisakiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myth: 03 kovo 2009 - 08:30
Gavau žinutę iš bodu shopo smile.gif

Užsukite į mūsų parduotuves ir pasinaudokite puikiu pasiūlymu – 20% nuolaidą perkant du ar daugiau produktų iš veido priežiūros priemonių*.

Ar norėtumėte sužinoti, koks produktas yra šio mėnesio prekė, kurią galite įsigyti su 30% nuolaida?

*Pasiūlymas tęsis nuo kovo 3d. iki kovo 29d. Šis pasiūlymas taikomas vitamino E, vitamino C, alavijų, jūros dumblių ir Wise Woman veido priežiūros serijoms.
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2009 03 03, 08:29)

o kur galima nusipirkti to šimtaprocentinio arbatmedžio aliejaus? Koks tūris/kiek kainuoja?  bigsmile.gif
TBS tikrai nepigus, man buteliuko užteko mažiau nei 3mėn.  g.gif dabar vėl užsisakiau smile.gif

na aš perku Šiauliuose tokioje sveiko maisto parduotuvėlėje, ten jis apie 10 litų 10 ml buteliukas kainuoja. šiaip būna vaistinėse pirkti 4u.gif tik kainų ten nežinau, nežiūrėjau niekada. bet manau, kad gausis tikrai pigiau nei tbs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2009 03 03, 16:03)
na aš perku Šiauliuose tokioje sveiko maisto parduotuvėlėje, ten jis apie 10 litų 10 ml buteliukas kainuoja. šiaip būna vaistinėse pirkti 4u.gif tik kainų ten nežinau, nežiūrėjau niekada. bet manau, kad gausis tikrai pigiau nei tbs mirksiukas.gif

aš už TBS moku berods 16Lt, per tarpininkę smile.gif numanau, kur ta sveiko maisto parduotuvėlė - galbūt reiks užlėkt paieškoti ir išbandyti bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas turi? Kaina i az.
user posted image
Atsakyti
nusipirkau ta arbatmedzio piestuka spuogam smile.gif dar gavau meginuku=veidui prausti ir naktini veido losjona ir dienini krema is arbatmedzio serijos.tikiuos geru rezultatu! ax.gif jei patiks,nupirksiu puse TBS lotuliukas.gif man 19,ar tureciau jau pradet naudoti kokius kremus akim? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2009 03 03, 16:11)
aš už TBS moku berods 16Lt, per tarpininkę smile.gif numanau, kur ta sveiko maisto parduotuvėlė - galbūt reiks užlėkt paieškoti ir išbandyti  bigsmile.gif

na kai per tarpininkę tai ne tiek ir daug kaip parduotuvėj perkant, bet vistiek brangiau smile.gif
Jūs iš Šiaulių? Ta parduotuvėlė yra Bulvaro pradžioje, netoli MEGOS, toks nedidelis pastatukas už vartelių automobilių stovejimo aikštelėje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mešqtė @ 2009 03 03, 18:27)
nusipirkau ta arbatmedzio piestuka spuogam  smile.gif  dar gavau meginuku=veidui prausti ir naktini veido losjona ir dienini krema is arbatmedzio serijos.tikiuos geru rezultatu!  ax.gif jei patiks,nupirksiu puse TBS  lotuliukas.gif man 19,ar tureciau jau pradet naudoti kokius kremus akim? blush2.gif

man pačiai 21 ir nemanau, kad man jau reikia kremukų/želė paakiams.. viskas su jais tvarkoj kol kas smile.gif tad.. manau, priklauso nuo konkretaus atvejo - vienoms anksčiau, kitoms vėliau šių priemonių prireikia.

QUOTE(mecia @ 2009 03 03, 18:39)
na kai per tarpininkę tai ne tiek ir daug kaip parduotuvėj perkant, bet vistiek brangiau smile.gif
Jūs iš Šiaulių? Ta parduotuvėlė yra Bulvaro pradžioje, netoli MEGOS, toks nedidelis pastatukas už vartelių automobilių stovejimo aikštelėje 4u.gif

Taip, iš Šiaulių.. žinau tą pastatuką, būtent apie tą parduotuvėlę ir pagalvojau bigsmile.gif reiks pabandyti, gal iš ten aliejukas dar geriau džiovins bigsmile.gif ačiū už informaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mešqtė @ 2009 03 03, 18:27)
nusipirkau ta arbatmedzio piestuka spuogam  smile.gif  dar gavau meginuku=veidui prausti ir naktini veido losjona ir dienini krema is arbatmedzio serijos.tikiuos geru rezultatu!  ax.gif jei patiks,nupirksiu puse TBS  lotuliukas.gif man 19,ar tureciau jau pradet naudoti kokius kremus akim? blush2.gif

As dar nenaudociau....nebent reikai-pajuode paakiai ar pan.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2009 03 03, 19:28)
As dar nenaudociau....nebent reikai-pajuode paakiai ar pan.... smile.gif

pritariu 4u.gif ir aš nenaudočiau tokio amžiaus... nebent išskirtinis atvejis ir paakiai tikrai reikalauja išskirtinės priežiūros smile.gif
Atsakyti