Įkraunama...
Įkraunama...

The body shop

QUOTE(Orintele1 @ 2009 03 08, 21:15)
jei sausa kuno oda kokia duso zele ie kuno pieneli naudoti

Praktiškai visi sviestukai tinka, nes jie yra pakankamai riebūs. O jei losjonai - tai kokosų mirksiukas.gif
Atsakyti
siandien buvau vilniuje (musu mieste nera TBS verysad.gif ) ir turejau proga pauostyti vysniu kvapo kuno sviesta ir nesupratau ar cia mano uosle atbuko, ar kas, bet man buvo kazkoks neaiskus kvapas ir visiskai neprimine vysniu schmoll.gif o avieciu tai pasakiskai skaniai kvepia wub.gif
Atsakyti
Nusipirkau avieciu kuno sviesta, pasakiskas wub.gif , dar prie to paties migdolu ranku krema, irgi labai gerai jauciuos kai pasiteplioju, o va vysnias irgi uosciau, tai jos visai nepatiko, avieciu sviesta dar ko gero pirksiu ne karta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kajjja @ 2009 03 09, 00:20)
Nusipirkau avieciu kuno sviesta, pasakiskas wub.gif , dar prie to paties migdolu ranku krema, irgi labai gerai jauciuos kai pasiteplioju, o va vysnias irgi uosciau, tai jos visai nepatiko, avieciu sviesta dar ko gero pirksiu ne karta smile.gif

As avieciu jau antra nusipirkau (aisku reikia pirmaji dar iki galo subaigt). Del vysniu, tai nebuvo kvapas kazkoks super is indelio, bet pasitepus oda, tikrai patiko jis man ir toks svelnus (avietini vyras labai gerai uzuodzia grizes is darbo kai bunu pasitepliojus). O vat su maroko roziu kvapu buvo priesingai: is indelio kvepia, ant odos net pykina kaip smirda....
Atsakyti
QUOTE(Mešqtė @ 2009 03 08, 22:04)
o kaip man gauti ta kortele? as jos neturiu...  g.gif

reikia nusipirkti TBS parduotuveje uz 35Lt mirksiukas.gif
as irgi pirksiu, nes si menesi gimtadienis mano unsure.gif tai iskart ka nors ir pasiimsiu, kad atsipirktu tongue.gif
Atsakyti
o kaip jums is tbs paakiu kremukas su vitamine e?
Atsakyti
nu apuosciau vysnias ir as sian pagaliau..labai gi tipo norejau ju biggrin.gif feee smirdalas tikrai,kaip kazkas sake -prarugusios biski tos vysnios doh.gif avietes daaaaug geriau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 03 09, 11:29)
o kaip jums is tbs paakiu kremukas su vitamine e?

Pati nebandžiau,bet atsiliepimai neblogi user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 03 09, 01:27)
As avieciu jau antra nusipirkau (aisku reikia pirmaji dar iki galo subaigt). Del vysniu, tai nebuvo kvapas kazkoks super is indelio, bet pasitepus oda, tikrai patiko jis man ir toks svelnus (avietini vyras labai gerai uzuodzia grizes is darbo kai bunu pasitepliojus). O vat su maroko roziu kvapu buvo priesingai: is indelio kvepia, ant odos net pykina kaip smirda....

Protui uztemus buvau prisipirkus nemazai kuno sviestu, pardej kvepejo visi, namie, deja is pradziu MB, po to jau ir man pradejo nebepatikti ne vienas kvapas, isdalinau, atsizegnojau TBS pardziu, bet stai sugryzau ax.gif .
Tikiuos su avietem bent jau taip nenutiks biggrin.gif
Atsakyti
Isbandziau alieju su vit e veidui,puikus daiktas ,geriau uz krema.Ir jauciu kad reiks truputi pereit ant naturalesniu priemoniu ,kad ir is to pacio tbs.
Atsakyti
man skaniausias kokosinis kūno sviestas. Avietinį ka tik baigiau, tai nieko nieko, bet kad jau labai sužavėtų tai ne. Anksčiau tuėjau braškinį, tai pasaka. tikra uogienė wub.gif Bet liek uištikima kokosiniui.
Naudoju dušo kremą braziliškų riešutų kvapo, buvau labai susižavėjus ir užsimaniau tokio pat kūno sviesto, bet pasitepliojau pardėj, tai ant odos ne taip skaniai kvepia
Atsakyti
sveikutes.

gyvenu londone, beveik visa laika pirkau kvapnias dusho zeles.
braskiu,mangu, vyshniu kvapu.....

o vat vakar vakare landziojau internete ir atradau,kad body shop beveik visa produkcija yra lb nesaugi musu odai.!
gali netgi sukelti vezi.

neatejau cia skelbti anti reklama, nesupykit. tiesiog pamaniau,kad turetume visos zinoti ka naudojam.
informacija yra cia http://www.cosmetics.....ery=body shop
prie visu body shop produktu yra skaiciukai nuo 1 iki 10. ko aukstesnis skaiciukas, tuo pavojingesnis produktas.
mano megstamiausios dusho zeles ir ranku kremas vieni is pavojingesniu sad.gif
va taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snape Lape: 10 kovo 2009 - 13:38