Įkraunama...
Įkraunama...

The body shop

QUOTE(mecia @ 2009 03 31, 11:25)
aš nenoriu Jūsų pykdyti 4u.gif
bet realiai parabenai, kad ir kokie jie būtų reti, vis tiek lieka parabenais...
uogos turi rūgšties, todėl gal ir netiktų kiekvienai odai, o dėl aliejaus aš tikrai jau turiu nusistovėjusią nuomonę, kad nedidelis kiekis puikiai įsigeria į drėgną odą ir tikrai ją man padaro skaisčią ir labai pamaitintą ilgam, jokių spuogų ir inkštirų man nepridaro, nors oda ir mišri ir poros didokos mirksiukas.gif plaukams tai iš viso man puikus dalykas...

na bet čia jau ne į temą... gyvenkime draugiškai 4u.gif

va kad plaukam aliejus tinka sutinku pilnai, nakciai itepi ryte isplauni, bet vis gi truksta kitokio pobudzio indigridientu kaip ir odelei, Matyt tavo odai aliejus tinka o visiems mano pazistamiems kemsha poras riebina ir pan. na bet as esu uz naturalia kosmetika, ir uz ta nuo kurios matau rezultatus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emula @ 2009 03 31, 10:29)
va kad plaukam aliejus tinka sutinku pilnai, nakciai itepi ryte isplauni, bet vis gi truksta kitokio pobudzio indigridientu kaip ir odelei, Matyt tavo odai aliejus tinka o visiems mano pazistamiems kemsha poras riebina ir pan. na bet as esu uz naturalia kosmetika, ir uz ta nuo kurios matau rezultatus 4u.gif

smagu, kad radom kompromisą 4u.gif
Atsakyti
Body shopo akcija

Puikus šio mėnesio pasiūlymas – 30% nuolaida perkant bet kuriuos moringų ir laukinių vyšnių produktus. *
Šilčiausi linkėjimai artėjančių Šv. Velykų proga,
Love Your Body™ kolektyvas
*Pasiūlymas galioja nuo kovo 30 d. iki gegužės 3 d. Šiam pasiūlymui netaikomos kitos akcijos ar nuolaidos.
Atsakyti
gerai, gerai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(emula @ 2009 03 31, 10:23)
Jei leidzia galimybes naudok cliniq ar decleor, is pigesniu siulyciau mary Kay, moki grynai uz produykta o ne varda ar pakuote, gali mary kay forume paskaityti atsiliepimus api sia kosmetika, pati dirbti su ja pradejau pati naudoju, ir kadangi visada naudojau brangia kosmetika turiu su kuo sulyginti, kad pinigus daugumoje atveju meciau i sona mirksiukas.gif

prajuokinot lotuliukas.gif situ firmu kosmetika skaitosi naturali? lotuliukas.gif
esu bandziusi ta jusu cliniq, man jokiu odos problemu neisprende

QUOTE(emula @ 2009 03 31, 11:04)
Tema vadinasi the body shop cia ir dalinames patirtimi butent apie sia kosmetika, jei rasyciau apie ja gerai tai nekyltu klausimu. Rasau is patirties kurios turiu kosmetikos srityje, tai kad i atskira tema ner ko ir rasyti smile.gif  o Jei jus ja naudojate ir jusm mano nuomone nepatinka, reikia priimti moketi kitu nuomone. Aciu

Taip naudok rafinuotus aliejus ir vaiksciok su spuogota oda ir uzkimshtomis poromis, ji tikrai nepades paslepti rauksliu ra padaryti svytincia oda biggrin.gif  Kiekvienam pagal galimybes, matai zmones perka garsiu firmu kosmetika moka uz varda reklama o gauna tikrai ne kokybe. as isbnadizau labai daug ivarios ir man nepadejo isskyrus decleor bet jis brangus o mary kay rask pazistamu gausi su nuolaida ir kosmetika tikrai gera, bet vel gi pagal odos tipus reikia ziureti smile.gif  na kiekvienam savo

o cia jus vaikstote i kiekvieno kosmetikos gamintojo tema ir aiskinat, kokia ji negera ir t.t.? kad pati geriausia mary kay. aisku, kaip kitaip gali buti- su kuo dirbi, juk ta ir reikia reklamuoti lotuliukas.gif

as cia ne uz TBS, beje, bet naturalia kosmetika

o jei pasidometumet daugiau, tai zinotumet, kad niekas rafinuotu alieju ant odos netepa, tik nerafinuotus. beje, mano oda riebi ir poreta, bet po tinkamai atsirinktu alieju ji labai gerai tvarkosi ir gyja ir niekas man ten neuzsikimso tongue.gif lotuliukas.gif
o savo kosmetika eikit reklamuoti i atitinkama kosmetikos gamintojo skyreli biggrin.gif

sorry uz offtopic, bet neiskenciau blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 31, 12:36)
prajuokinot lotuliukas.gif situ firmu kosmetika skaitosi naturali? lotuliukas.gif
esu bandziusi ta jusu cliniq, man jokiu odos problemu neisprende
o cia jus vaikstote i kiekvieno kosmetikos gamintojo tema ir aiskinat, kokia ji negera ir t.t.? kad pati geriausia mary kay. aisku, kaip kitaip gali buti- su kuo dirbi, juk ta ir reikia reklamuoti lotuliukas.gif

as cia ne uz TBS, beje, bet naturalia kosmetika

o jei pasidometumet daugiau, tai zinotumet, kad niekas rafinuotu alieju ant odos netepa, tik nerafinuotus. beje, mano oda riebi ir poreta, bet po tinkamai atsirinktu alieju ji labai gerai tvarkosi ir gyja ir niekas man ten neuzsikimso tongue.gif  lotuliukas.gif
o savo kosmetika eikit reklamuoti i atitinkama kosmetikos gamintojo skyreli biggrin.gif

sorry uz offtopic, bet neiskenciau blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

100 proc drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute-2002 @ 2009 03 30, 23:16)
As akis valau tik su specialiu akiu makiazo valikliu 4u.gif . Labai patinka sitas, nerealus  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
user posted image

As irgi siuo metu bandau sita, man visai patiko, nepalieka riebumo jausma kaip kai kurie valikliai, ir valo gerai, tik vat pamaciau kad i sudeti ieina "Alchogol" ir susimasciau g.gif ar labai cia blogai? Kazkaip akims gal nelabai gerai...
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2009 03 31, 10:45)
Yra atsikira tema, apie parabenus, SLS ir kitus blogius, prasom ten eiti ir dalintis patirtimi, ziniomis ir pan.  4u.gif Cia - mes kalbame ne apie tai. ir nuolat priminti mums to nereik  mirksiukas.gif

pritariu 4u.gif manau reikia tik naminius produktus naudoti, tada gal ir bus viskas
naturalu biggrin.gif

O siaip manau mes cia snekam apie bodyshop, o ne may kay ir pan.. Tiesiog dalinames kas kam patinka ir viskas smile.gif visada atsiras tokiu, kuriems kazkas nepatiks ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 31 kovo 2009 - 15:23
QUOTE(ramirėja @ 2009 03 31, 10:52)
Body shopo akcija

Puikus šio mėnesio pasiūlymas – 30% nuolaida perkant bet kuriuos moringų ir laukinių vyšnių produktus. *
*Pasiūlymas galioja nuo kovo 30 d. iki gegužės 3 d. Šiam pasiūlymui netaikomos kitos akcijos ar nuolaidos.

Noriu vyšnių sviesto bigsmile.gif
Gal žinot, ar akcija galioja tik turintiems kortelę, ar nebūtinai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(emula @ 2009 03 31, 10:23)
Jei leidzia galimybes naudok cliniq ar decleor, is pigesniu siulyciau mary Kay, moki grynai uz produykta o ne varda ar pakuote, gali mary kay forume paskaityti atsiliepimus api sia kosmetika, pati dirbti su ja pradejau pati naudoju, ir kadangi visada naudojau brangia kosmetika turiu su kuo sulyginti, kad pinigus daugumoje atveju meciau i sona mirksiukas.gif

Nei viena minima firma NĖRA natūralios kosmetikos gamintoja. Bandžiau visas, mano nuomone, visos gryniausias ššš, poveikis absoliučiai priešingas, kokį žadėjo.

O dabar į temą: šiaip mane labai erzina kvapai, čia dėl migrenos, tai gavau parduotuvėj mėginuką kremo, visiškai bekvapis, gal vos vos jaučiasi kažkoks rūgštus kvapelis, tik bėda, kad pamiršau, koks ten pavadinimas... doh.gif Pasitepiau du kartus, visai neblogai odytė reaguoja, bet kokį dabar pirkt? O konsultantė neužrašė ant indelio..
Gal žinot, kokie dieniniai kremai iš TBS bekvapiai ir drėkina, jautriai odai?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2009 03 31, 11:52)
Body shopo akcija

faina akcija, tik va gaila, kad turiu beveik pilna dar moringu sviesta, begciau kitaip pirkti ax.gif
Atsakyti
as irgi pasisakysiu 4u.gif
naturali kosmetika yra tik bobuciu darze ir kieme (braskes, agurkai, vistu kiausiniai ir kt.), o visa kita, save vadinanti naturalia kosmetika yra tik is dalies naturali, kitaip ji negaliotu 6 men. schmoll.gif
bet as vistiek ieskau kosmetikos, kad chemijos butu kuo maziau tongue.gif
Atsakyti