man miezis prasidejo pradejus naudot nauja akiu krema(gal kokias 5 dienas tepu).|Ar rankos nesvarios buvo.Lesius nesioju 5 metai, tai daznai akys ciupinejamos buvo ir su kazkuo pievoje i aki buvau seniai isidurus,gydytojo reikejo, kad vaistus skirtu-atsimerkti negalejau ir jokiu mieziu.Gal kremas kaltas, gaila butu ji ismest 50lt mokejau:(
Sveikutės.
paskaičiau kaip jus kankina miežiai. turėjau vaikystėje ir aš jų be galo. na ir išsigydžiau. tik nesijuokite. tikrai nežinau tikėti tokiais dalykais ar ne. man mokykloje mokytoja pasakė ir aš dariau
paimi miežio grudą (kokį aš kaime radus ėmiau - tikrai nžn). patrini juo tą vietą, na gal dar paspjaudai (nebepamenu ritualo gerai) ir meti į šulinį stovėdama nusisukus nuo jo. per galvą.
parašiau, ir pačiai juokas paėmė kokios tai nesąmonės. bet žodžiu aš dariau. ir daugiau jų neturėjau. tfu tfu tfu. aišku, gal tai sutapimas. na bet nieko nekainuoja, kaip smagų žaidimą galima gi pabandyti.
čia kaimo bobučių senoviniai išmislai. bet jai vaikui iškiltų - tokį žaidimą pabandyčiau.
paskaičiau kaip jus kankina miežiai. turėjau vaikystėje ir aš jų be galo. na ir išsigydžiau. tik nesijuokite. tikrai nežinau tikėti tokiais dalykais ar ne. man mokykloje mokytoja pasakė ir aš dariau

paimi miežio grudą (kokį aš kaime radus ėmiau - tikrai nžn). patrini juo tą vietą, na gal dar paspjaudai (nebepamenu ritualo gerai) ir meti į šulinį stovėdama nusisukus nuo jo. per galvą.
parašiau, ir pačiai juokas paėmė kokios tai nesąmonės. bet žodžiu aš dariau. ir daugiau jų neturėjau. tfu tfu tfu. aišku, gal tai sutapimas. na bet nieko nekainuoja, kaip smagų žaidimą galima gi pabandyti.

čia kaimo bobučių senoviniai išmislai. bet jai vaikui iškiltų - tokį žaidimą pabandyčiau.
pas dukra atsirado miezis, galvojom praeis, tik pasildem, po iseiginiu nuvedem pas seimos gydytoja, sake, tuoj truks, lasu israse, liepe nesildyt, dar blogiau kita diena, zirnio dydzio lyg pulinys su krauju...lekem i Santarus, sake blogeja, tepala israse, sake, kaip tik sildyti reikia (mes Bioptron turim)ir puliniui isejus sake gultis i stacionara, va, isejo pulinys su kraujais, kuo plaut nezinau, vesim tuoj vel
...

nuvaziavus patepe brilijantine zaluma ir lasint lasiukus bei sviesti lempa sake, kontrole po 2d, nu va, pirmas atrode pradzioj toks nekaltas miezis, o jau toks baisus buvo, pulinys-tai komplikacija, o jei ji spaudi, perskaiciau, kad ir i kapus nueit gali...
Man šeimos gydytoja padėjo, pasirodo pas juos yra toks šildymo aparatas specialai tam, tai man miezis ne tik nespėjo iškilt , bet ir išvis išnyko. Tiek metų vargau ir nežinojau, kad yra tokie aparačiukai. Ėjau kelias dienas po kokias į min .
QUOTE(Smilte29 @ 2011 08 12, 21:02)
Man šeimos gydytoja padėjo, pasirodo pas juos yra toks šildymo aparatas specialai tam, tai man miezis ne tik nespėjo iškilt , bet ir išvis išnyko. Tiek metų vargau ir nežinojau, kad yra tokie aparačiukai. Ėjau kelias dienas po kokias į min .
Kaip atrodo tas aparatas? Kaip ta procedūra vadinasi?
Man dažnai kyla miežiai

Medute, as nezinau kaip tas aparatas vadinas, jis toks senas,uzdeda ant akies toki antgaliuka ir sildo kelias mintutes, ejau 4 dienas,joks miezis neiskilo,o susitrauke ir dingo. Ten kazkokie UAD spinduliai(· Ultraaukštas dažnis (UAD) organizmą veikia UAD elektros laukas. UAD veikia visas uždegiminio proceso grandis). Pas mus bent pas reabilitologa siuncia toms proceduroms.
QUOTE(maure @ 2008 04 17, 18:10)
VIENINTELIS BUDAS KURIS TIKRAI PADEDA--TAI SENAS GYD BUDAS- IR NE VISI GYD JAU PROPOGUOJA, TAI KRAUJO EMIMAS IS VENOS IR JO PERPYLIMAS I UZPAKALIUKA ( tikiuos aiskiai parasiau)
ne, neaiškiai

QUOTE(DuAnli @ 2010 07 25, 11:38)
Sveiki, reikiėtų pagalbos(:
Ar vidiniam miežiui padėtu išsiveržti višnevskio tepalas ir ar nebūtu problemų?
Ar vidiniam miežiui padėtu išsiveržti višnevskio tepalas ir ar nebūtu problemų?
aš netepčiau, yra gerų antibiotinių tepalų skirtų būtent akies junginės infekcijoms gydyti, vienas tokių Fucithalmic, kainuoja apie 25Lt, taip nereikia barbariškų metodų naudoti (neįsivaizduoju kaip galima vidinę voko dalį šlapimu, siera ar kitais fiziologiniais ir ne skysčiais tepant gydyti, bėdos neprisidarant