Įkraunama...
Įkraunama...

Akies miežis

Sveikutės, mamytės. smile.gif, rašau su blogomis nuotaikėlėmis. verysad.gif Tiksliai tikrai nežinau miežis tai ar ne, nes niekada su tuo nebuvau susidūrusi. Kiek pasiskaičiau šiame internetiniame puslapyje, tai simptomai lyg ir atitinka... http://ligos.sveikas...iu_ligos/miezis . Žodžiu, net nežinau ką ir begalvoti. Rytoj žinoma lėksiu 9 bėgiu pas akių daktarus. Iš pradžių akis pasidarė tokia kiek raudona. Ne pati akis, o po akim. Kitą dieną tarytum gavau į akį, toks vaizdas. Šiandien, praėjus 2 dienoms atrodo dar baisiau. Po akimi raudonas kapšas, skaudantis, oda ant jo labai sausa, lyg pleiskanota ar šašuota, net nemoku apsakyti. Sveikata po tos akies suprastėjo, šiuo metu pykina, nusilpęs organizmas matomai, labai noriu valgyti, nors nesenai pavalgiau. Žodžiu, dabar einu matuotis temperatūros, o rytoj pas akių daktarą. Kaip manot kokios gali būti komplikacijos?, gal tai ne miežis?
Atsakyti
Sveikos! Vaikystej iki kokios antros klases mieziai dygo kaip grybai. Bet viena savaitgali pas mum atvyko dede su seima is Latvijos. Zinoma,kaip tik turejau didziuli miezi ir... girdziu,kad dedes zmona kviecia mane ateiti.Priejau-o ji tik ziuri i mane ir nieko nesako.. Bet staiga ,kad spjaus man tiesiai i akis(zinoma be seiliu),o as i asaras ,nes baisiausiai issigandau.Nepatikesit,bet nuo to laiko mieziai nebeauga.

O jums,inguliamama,tikriausiai ten ne miezis. Parasykit ka suzinojot is gydytoju.
Atsakyti
Nu va ir man ta problema iskilo. Nezinau su kuo gydyti. Reikia deti virta kiausini ta zinau, o tableciu kokiu ar kitokiu vaistu?Taip pat ir akies baltymas paraudonavo. Galvoju, kad nebutu, kas rimta.
Atsakyti
labas visoms smile.gif norejau paklausti. iskilo man tokia beda atsikeliau su mieziu ant apatinio voko ir taip skauda...vyras nupirko vaistineje TOBREX tepaliuko, nezinau ar tepti man ji ar ne , mums jau 39 savaite, kazin maziukui nepakenks. gal kuri naudojote?
Atsakyti
QUOTE(Ivetelia @ 2012 08 02, 14:35)
labas visoms smile.gif norejau paklausti. iskilo man tokia beda atsikeliau su mieziu ant apatinio voko ir taip skauda...vyras nupirko vaistineje TOBREX tepaliuko, nezinau ar tepti man ji ar ne , mums jau 39 savaite, kazin maziukui nepakenks. gal kuri naudojote?

paimkit mažą stiklinę bonkutę, išsterilizuokite (verdančiame vandenyje pavirkite porą minučių), tada pripilkite karšto (beveik verdančio vandens), užkimškite bonkutę, ji turi būti absoliučiai sausa, tada glauskite-baksnokite su bonkutės kampu tą miežį (sausas deginimas karščiu) - patariu pripilti ne pilną bonkutę vandens, kad turėtume kur laikyti, nes labai karšta, bonkutės neišlaikysite. Baksnokite kol atšals, kai jau vės tai ir ilgiau palaikykite - kiek galite kentėti
Labai patarčiau B grupės vitaminų išgerti, bet kad esat nėščia tai negaliu pasakyti ar tinka. Tad geriau daug giros ir juodos duonos
Praeis per porą dienų
Tepaliuko nežinau, patirties neturiu

Atsakyti
QUOTE(Ivetelia @ 2012 08 02, 14:35)

neaišku, ar Jūsų miežis šaltas, ar ne. Jei šaltas, negalima naudoti šiltų šlapių kompresų. Tobrex priklauso antibiotikų grupei. Geriau kreiptis į okulistą, neužsiimkit saviveikla.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo re55: 05 rugpjūčio 2012 - 13:20
ką reiškia šaltas miežis?
Ar būna i ršiltas?
Ar miežis tai bakterinis susirgimas?
Atsakyti
QUOTE(pupik @ 2012 08 12, 08:58)
ką reiškia šaltas miežis?
Ar būna i ršiltas?
Ar miežis tai bakterinis susirgimas?

Šaltas miežis panašus į tiesiog miežį, tik kad pūliai neišbėga ir laikosi ilgai, kartais patys išsivaikšto, kartais reikia operuoti. Tas pūlinukas laikosi kietam apvalkale, kapsule vadinamame.
http://ligos.sveikas...CFUkYzQodDk0AcA
Atsakyti
QUOTE(re55 @ 2012 08 12, 21:48)
Šaltas miežis panašus į tiesiog miežį, tik kad pūliai neišbėga ir laikosi ilgai, kartais patys išsivaikšto, kartais reikia operuoti. Tas pūlinukas laikosi kietam apvalkale, kapsule vadinamame.
http://ligos.sveikas...CFUkYzQodDk0AcA

ačiū, kaip įdomu.
Kiek teko susidurti jokiepūliai niekada nebėgo - net nežinojau, kad jie ten yra - visad šildydavau su bonkute ir per 2 dienas nė ženklo
Atsakyti
beje, paskaičius nuorodą, ten parašyta, kad reikalinga sšilta skompresas - kaip ir rašaiu
kaip ir abiem atvejais g.gif
Atsakyti
Pats puikiausias būdas atsikratyti miežio!!! rolleyes.gif
http://gyvenimo-skon...io-priesas.html
Atsakyti
Vargas tie mieziai...
Ir pati jau 4 diena su juo kovoju... Ir ko tik nedariau: tepiau kai tik pajutau seiles ir slapimu...Ne velnio nepadejo! nusipirkau akiu lasiuku MAXITROL. Dejau silta susa kiausini, nusipirkau vitaminu visam imunitetui stiprinti su eziuole, pradejau gerti pacias mieles prasiskiedus su vandeniu (fek...neskanu). Siandien ryte issigandau, kaip stipriai sutino akis!!! Bet po pietu truputis puliu isejo. Ir nebesuprantu, kodel man ta vieta is kur ejo puliai uzsitrauke...? Juk visi pulai neisejo, nes akis vis dar taip pat iskilusi.... O gal isejo?
Tikiuosi ryt prabudusi pamatyti sveikesne savo akyte smile.gif

Sekmes ir Jums mamytes, kovojant su mieziu...
Atsakyti