Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna/basma

QUOTE(Selga @ 2009 05 07, 16:25)

Su spalvos tolygumu bent jau man-sunkus atvejis, nors plaukai nėra ragavę nei cheminių šukavimų nei stiprių chem. dažų, o tik visokius dažomuosius balzamus, šampūnus. Man šios žolės duoda atspalvį, o spalvos nesuvienodina, t.y. veikia kaip koks nors spalvinantis balzamas ir kur yra šviesiau, ten ir lieka šviesiau. Vat būtų natūraliai plaukai vienodi, tai vargo nematyčiau, o dabar ryžoki smilkiniai šviečia ir tiek  mirksiukas.gif .

O man tai visai gražu kai spalva gaunasi tokiom sruogelėm, ne visiškai visur vienoda..gal dėl to, kad pas mane dar cheminis yra, išplovus galvą tepu balzamu ar putom ir plaukus stengiuos subanguoti, pavelti smile.gif kai bus tiesūs, tada žiūrėsiu....
Va dabar išsiploviau galvą po užvakar dažymo, tai įgavo tokį ryškesnį atspalvį, "atsišviežino"...nors norėtųsi šiek tiek tamsesnės ir sodresnės spalvos..gal basmos ir man reiks įdėt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2009 05 07, 17:16)
Spalva mano tokia... ka as zinau kokia  doh.gif  Nu gal kastonine  g.gif  Grazi ir psio  brunette.gif  biggrin.gif

thumbup.gif Tokia pat kaip ir mano lotuliukas.gif

Nu ką, reik sukurti albumą man g.gif:
Atsakyti
Dar pagalvojau del tu dazanciu balzamu, sampunu. Mano plaukai gyvenime nera dazyti nei ilgalaikiais cheminiais dazais, nei cheminio sukavimo mate. Pasitepliodavau tik tais trumpalaikiais, kuriu spalva nusiplauna po keliu plauku trinkimu. O dazant su chna-basma atspalvis skirdavosi, nors ta spalva senu senoveje budavo nusiplovus. Tai dabar galvoju, kad vis tik net tie, atrodo nekalti, atspalvi suteikiantys sampunai, balzamai ir pan. tur pakankamai chemijos, kuri isigeria i plauka g.gif
Taip kad as daugiau klaidu nebedarysiu ir dazysiu tik su zolem cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2009 05 07, 17:16)
Spalva mano tokia... ka as zinau kokia  doh.gif  Nu gal kastonine  g.gif  Grazi ir psio  brunette.gif  biggrin.gif

thumbup.gif Maladiec Raganėle, pavarei čia! 4u.gif Iš esmės tai tikrai ko čia visąlaik turim raust blush2.gif , jei tokia tiesa drinks_cheers.gif .

QUOTE(jadzka @ 2009 05 07, 18:10)
Nu ką, reik sukurti albumą man g.gif:

Ačiū Jadzka 4u.gif

Na, o aš jau išsiskalavau savo ševeliūrą. Ricina išsiskalavo puikiai, o kas dėl spalvos, tai šiandien nesakysiu dar nieko, lauksiu rytojaus, gal dar kokių pokyčių bus. Šiaip šis dažymas man buvo siurprizas pačiai, o geras ar blogas turėtų paaiškėti artimiausiu metu, kai galutinai nusistovės spalva. Kol kas viskas atrodo daug tamsiau, bet vat kai kur juodalksnių tamsumas "įkibo" nevienodai, tokiais plėmais . Pernakt turėtų tas netolygumas arba dar labaiu išlįst arba apsivienodint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 07 gegužės 2009 - 19:12
QUOTE(Selga @ 2009 05 07, 20:08)

Na, o aš jau išsiskalavau savo ševeliūrą. Ricina išsiskalavo puikiai, o kas dėl spalvos, tai šiandien nesakysiu dar nieko, lauksiu rytojaus, gal dar kokių pokyčių bus. Šiaip šis dažymas man buvo siurprizas pačiai, o geras ar blogas turėtų paaiškėti artimiausiu metu, kai galutinai nusistovės spalva. Kol kas viskas atrodo daug tamsiau, bet vat kai kur juodalksnių tamsumas "įkibo" nevienodai, tokiais plėmais . Pernakt turėtų tas netolygumas arba dar labaiu išlįst arba apsivienodint.

Gal išsimaišė mišinys nevienodai g.gif o tavo plaukai neturėjo cheminio? Seniai jau dažai žolėm? Mano plaukai po šito dažymo atrodo geriau nei po cheminių dažų, po jų išvis visi nevienodais plėmais gaudavosi...
Atsakyti
QUOTE(amarilė @ 2009 05 07, 20:17)
Gal išsimaišė mišinys nevienodai g.gif o tavo plaukai neturėjo cheminio? Seniai jau dažai žolėm? Mano plaukai po šito dažymo atrodo geriau nei po cheminių dažų, po jų išvis visi nevienodais plėmais gaudavosi...

Ne, nei cheminių šukavimų nei rimtų chem. dažų schmoll.gif tik prieš kokį 10m. bandžiau būt blondine, bet netiko. Šiaip ir natūraliai jie pas mane nėra visai vienodi. Manau, kad po savaitės perdažysiu tokiu pat mišiniu, nes šįsyk, kaip minėjau, daug sutepiau į priekį, tad paskirsčiau netolygiai, netolygus ir rezultatas.
Gal koks pusmetis, kai žolinėtis ėmiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 07 gegužės 2009 - 19:35
Nu ką, atidariau albumą ax.gif
Prisijungimo duomenys bus duodami tik žolininkėms su stažu ax.gif Senbuvės nuspręs, katra verta, o karta ne buvimo mūsų albume. Gavusi slaptažodį irgi turės įdėti savo foto smile.gif
Atsakyti
Sveikutės

Iš anksto atsiprašau, nes temelės neskaičiau blush2.gif. Noriu paklausti ar įmanoma su chna ir basma plaukus nudažyti tamsaus šokolado spalva?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(jadzka @ 2009 05 07, 21:25)
Nu ką, atidariau albumą ax.gif
Prisijungimo duomenys bus duodami tik žolininkėms su stažu ax.gif Senbuvės nuspręs, katra verta, o karta ne buvimo mūsų albume. Gavusi slaptažodį irgi turės įdėti savo foto smile.gif

Ačiū Jadzka 4u.gif , aš jau savo ševeliūrą ten spėjau įmest, tad laukiam ir kitų draugių ten pasirodant. mirksiukas.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 05 07, 21:25)
Noriu paklausti ar įmanoma su chna ir basma plaukus nudažyti tamsaus šokolado spalva?
Ačiū 4u.gif

Dažnai liaudis čia užsuka su tokiu klausimu mirksiukas.gif .
Man to padaryt nepasisekė-plaukai nors ir tamsūs, bet atspalvis ryžas ar raudonas saulutėj šviečia ir tiek.
Atsakyti
Sveikutės,
Ar priimsit mane į savo būrelį 4u.gif

Sėdžiu dabar su koše ant galvos biggrin.gif Išsistudijavau temas ir nusprendžiau pabandyti.Labai mėgstu žaisti su plaukais-dažnai dažydavau, gal dėl tu jų liko labai mažai verysad.gif
Tik dabar mąstau, ar neapsirikau nusipirkus dvi basmos ir vieną chna pakuotę g.gif Kiek pažiūriu pro kraštelį į žalumą labai neša unsure.gif
Plaukai buvo dažyti chemija prieš pusantro mėnesio, spalva ryža.
Atsakyti
Gal galite parašyti jau dažančios, kiek chna ir kiek basma reikia dėti, kad gautūsi pati tamsiausia spalva(jei tokia iš vis įmanoma)? Ir ar jums neišsausėja po dažymo plaukai(na tokie kaip šiaudai ar netampa)? unsure.gif
Iš anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitah @ 2009 05 08, 21:46)
Sveikutės,
Ar priimsit mane į savo būrelį 4u.gif

Sėdžiu dabar su koše ant galvos biggrin.gif Išsistudijavau temas ir nusprendžiau pabandyti.Labai mėgstu žaisti su plaukais-dažnai dažydavau, gal dėl tu jų liko labai mažai verysad.gif
Tik dabar mąstau, ar neapsirikau nusipirkus dvi basmos ir vieną chna pakuotę g.gif Kiek pažiūriu pro kraštelį į žalumą labai neša unsure.gif
Plaukai buvo dažyti chemija prieš pusantro mėnesio, spalva ryža.

Sveika prisijungusi! 4u.gif

Manau, kad gal truputį rizikinga po tokio trumpo laiko dažyti žolėmis, bet gal nieko blogo nenutiks, nors keista, jei į žalumą kažką panašaus matai g.gif . Gal dažai, kuriais anksčiau dažei, buvo labai stiprūs. g.gif Mano patarimas- ilgai nelaikyk pirmąkart dažydama. Šiaip dvi basmos ir viena chna turėtų duot tamsesnį atspalvį, bet čia irgi labai individualu. Linkiu sėkmės 4u.gif ir parašyk , kaip sekėsi mirksiukas.gif
Atsakyti