Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna/basma

QUOTE(Selga @ 2009 05 17, 20:08)
Labukas 4u.gif ,

o kur tą kanapių aliejų pirkai? bigsmile.gif

Aš siunčiausi iš Akamuti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 05 17, 20:11)
Aš siunčiausi iš Akamuti  4u.gif

nugi ir "how much" gavosi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2009 05 17, 20:13)
nugi ir "how much" gavosi? blush2.gif

Neatsimeu žinok ax.gif kažkaip daug dar ką siunčiausi,.. bet kokį 30 lt gal g.gif:
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 05 17, 17:50)
thumbup.gif Chna užpili beveik verdančiu vandeniu (kokių 90 laipsnių). Aliejus manau puikiai tiks sėmenų (koks valgomas šaukštas). Kiaušinį reikai įmaišyt vos į pravėsusią košę (kad nesutrauktų).
Kiaušinis duoda kiek rudesnį ir tamsesnį atspalvį ir mažiau sausina plaukus ir pamaitina. Be to košė geriau tepasi.
Amlą parisiunčiau. Tikriausia daugiau nebepirksiu kai šitą subaigsiu ax.gif

dekui smile.gif reikes pasiterliavoti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jadzka @ 2009 05 17, 22:50)
Neatsimeu žinok ax.gif kažkaip daug dar ką siunčiausi,.. bet kokį 30 lt gal g.gif:

manau pigiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE((Honey) @ 2009 05 17, 21:51)
dekui smile.gif  reikes pasiterliavoti mirksiukas.gif
Papildyta:
manau pigiai blush2.gif

Na nebrangiai, o ypač palyginus su Kvapų namų kainom doh.gif
Aš irgi išsiploviau savo plaukuoseną: tai atsigavo spalva. Tamsesnė dabar. Žodžiu super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 05 17, 23:02)
Na nebrangiai, o ypač palyginus su Kvapų namų kainom  doh.gif
Aš irgi išsiploviau savo plaukuoseną: tai atsigavo spalva. Tamsesnė dabar. Žodžiu super smile.gif

as laikau db su chna bespalve pastiprinimui g.gif
Papildyta:
QUOTE(jadzka @ 2009 05 17, 23:02)
Na nebrangiai, o ypač palyginus su Kvapų namų kainom  doh.gif

Kaip fainei kad viskas pavyksta tikiuos ir man pavyks kai dazysiu treciadieni blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos merginos, o gal kuri ka nors girdejote ar skaitete kaip sie daziukai veikia, ar nera kenksmingi besilaukiant kudikelio nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalija*** @ 2009 05 18, 10:22)
sveikos merginos, o gal kuri ka nors girdejote ar skaitete kaip sie daziukai veikia, ar nera kenksmingi besilaukiant kudikelio nestuke.gif

Taigi žolės... kaip jos gali būti kenksmingos?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Aš vakar dažiau, spalva gal nelabai pasikeitė, bet gerai kad žilų - vieno kito - nesimato, tose vietose spalva gaunasi šviesiai rusva, jei visa tokia būčiau, tai gal būtų per šviesi g.gif

QUOTE(jadzka @ 2009 05 17, 22:02)

Tai pas tave tikriausiai žilų plaukų nėra, gal tavo natūralūs yra tamsūs, kad tamsi gauniesi g.gif

Atsakyti
QUOTE(amarilė @ 2009 05 19, 23:45)
Tai pas tave tikriausiai žilų plaukų nėra, gal tavo natūralūs yra tamsūs, kad tamsi gauniesi g.gif

na, žilų plaukų man irgi "paslėpt" nepavyko tiek dažant chna/basma kartu tiek ir atskirai-jie lieka šviesesni ir gerokai mirksiukas.gif .
Šiaip tai , žinoma, kuo plaukas yra tamsesnis, tuo žolėmis dažytas jis tamsesnis ir atrodo, nes jos labiau atspalvį nei pačią spalvą keičia. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 20 gegužės 2009 - 09:04
QUOTE(Selga @ 2009 05 20, 11:00)
na, žilų plaukų man irgi "paslėpt" nepavyko tiek dažant chna/basma kartu tiek ir atskirai-jie lieka šviesesni ir gerokai mirksiukas.gif .
Šiaip tai , žinoma, kuo plaukas yra tamsesnis, tuo žolėmis dažytas jis tamsesnis ir atrodo, nes jos labiau atspalvį nei pačią spalvą keičia.  4u.gif

nusidaziau siandien savo plaukucius esu begalo patenkinta 4u.gif buvau tamsi o dabar sokoladine su karameliniu atspalviu ir plaukuciai kaip blizga smile.gif daug terliones bet manau nuo siol taip ir tebedazysiu savo plaukucius smile.gif
Atsakyti
Pas mane zilu plauku nera (na nebent koks gerai pasislepes unsure.gif ), bet dabar spalva grazi, lygi ir ,mano vaiko zodziais, blizga kaip auksas biggrin.gif
O ir terlione man patinka ax.gif
Tai as jau ilgam isirasiau i istikimu zolininkiu klana flirt.gif Ir daugiau jokiu nuklydimu i sona angel.gif
Tiesa, ta chna is zaliu pakeliu man labiau patiko, o basmos nebuna Lt kokios kitokios - geresnes? As pati lyg nesu maciusi, bet gal vel nezinau kur ieskot unsure.gif Tos firmos, kur fasuoja chna i zalius pakelius, basmos nebuna? biggrin.gif
Atsakyti